biomecanoid Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 "έφαγα" backtrack translates to .... με hackepsane κατι που δεν νομιζω
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Ναι αλλα ποιο το αποτελεσμα; κλεμενοι κωδικοι/αρχεία; και μεσω wifi κι ολας; δηλαδη καποιος γειτονας;
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) Για να μην φτιαξω καινουργιο θεμα και σας ζαλίζω, ρωτάω εδω μιας και ειναι σχετικό.. Πως μπορώ να παρω μία λίστα με όλες τις IP που έχουν συνδεθεί στο router μου μέσω της comand line; τι γράφω δηλαδή εκτος απο το Εναρξη -> cmd; edit: Εννοω, τις ip απο ολες τις συσκευες που εχουν συνδεθει. ΠΧ 192.168.1.3 Το ρωταω γιατι ΚΑΙ σημερα ειδα για μικρο χρονικο διάστημα εναν ασχετο αριθμο απο 256.** νομιζω - αν θυμαμαι καλα - και αφου εκανα μια ανανέωση το netwatcher εξαφανίστηκε. :s Επεξ/σία 6 Μαΐου 2013 από Kostas88KG
derasto Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Ποιο μοντεμ/ρουτερ εχεις; Ισως μπορεις να συνδεθεις στο web interface και να δεις απο εκει τις συνδεδεμενες συσκευες στο ρουτερ σου.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Εχω ενα ZTE αλλα το θεμα ειναι οτι δεν θελω να δω τις συνδεμένες, αλλα το ΙΣΤΟΡΙΚΟ. Και δεν μπορώ να βρω κατι σχετικό στο μενού του router μου.
biomecanoid Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Σχεδον κανενα modem δεν σωζει τα logs μονο τις συνδεμένες συσκευες δειχνουν.
derasto Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 To αλλο που θα μπορουσες να κανεις ειναι να βαλεις το wireshark να τρεχει και να δεις τι πακετα στελνει και που τα στελνει. Πχ ενα φιλτρο θα ηταν το ip.addr == 192.168.1.207
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Ωραίο φαινεται το wireshark εως τωρα. Το εχω 5 λεπτα, δεν καταλαβαινω πολλά αλλα φαινεται καλό. Βλέπουμε.. Edit: Δεν το έγραψα εξ αρχής αλλά, λιγο πριν εγκαταστήσω το wireshark, εγινε κάτι σχετικό. Ειδα μια άγνωστη ip συνδεμένη στο δίκτυο μου. Η MAC ήταν ίδια με του pc μου αλλά η ip διαφορετική. Το αναγνωρίζει σαν DESKTOP PC λογω ιδιας mac! ( ; ) So wtf?
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Αν και δεν ξερω τι ειναι το Loopback, ησύχασα κάπως
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Συγνωμη κι ολας που το επαναφέρω, αλλα το loopback διαβασα οτι ειναι παντα 127.0.0.1 > http://el.wikipedia.org/wiki/Loopback_test Απλα εγινε ξανα το θεμα και αναρωτιέμαι...
biomecanoid Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Tο loopback interface είναι αποκλειστικά και μονο το 127.0.0.1 η localhost To 169.254.242.48 ίσως είναι το extrenal ip σου Δοκιμασε: http://www.whatismyip.com/ Δεν βλέπω το λόγο γιατί ανησυχείς τόσο ?
lexmark Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Κάθε διεύθυνση της μορφής 169.254.x.x είναι οι λεγόμενες APIPA. Εμφανίζονται όταν το pc δεν βρίσκει DHCP server για να πάρει μια «κανονική» IP. Τώρα το γιατί στο εμφανίζει... είναι άλλη ιστορία, αλλά μην ανησυχείς. Δεν είναι τίποτα. 1
biomecanoid Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Σωστα ναι δεν ειναι external είναι η IP που περνούν τα windows όταν αποτυγχάνει το dhcp και έλεγα κάπου την θυμάμαι τέτοιες ώρες που γράφω τέτοια λόγια χάχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα