Προς το περιεχόμενο

Panasonic ή lg ???

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια. Ειμαι στα προθυρα αγορας καινουριας tv και θα ηθελα την βοηθεια σας αν μπορειτε. Ξεκινησα σχεδον αποφασισμενος για την lg 47 lm 760s αλλα ειδα και την panasonic tx-l50et60 που μου αρεσε εξισου και μπερδευτηκα. Γνωριζω αρκετα για την lg, οχι ομως και για την panasonic. Ειναι και οι 2 στην ιδια τιμη. Γνωριζει καποιος να μου πει ποια απο τις 2 ειναι καλυτερη, ποσα Hz ειναι πραγματικα και αν αξιζουν τα λεφτα τουσ; Ανεξαρτητως των 3 ιντσων διαφορα. Ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ.

ειχα πάρει πανασονικ για την καφετέρια 52'' απλα τελεια σε εικόνα και ήχο σε σύγκριση με άλλες στην κατηγορία της, εγω θα σου πρότεινα πανασονικ αν και καλο θα ήταν να πας να δεις απο κοντά τις 2 τηλεοράσεις...

Δημοσ.

Πάντως έχω δει την 760 να παίζει και έχει καλή εικόνα.

Απ' την άλλη η panasonic είναι ελάχιστα μεγαλύτερη και αν λες πως η εικόνα της σου άρεσε εξίσου...

Δημοσ.

Πηγα ειδα και τις 2 και μαλλον μπερδευτηκα περισοτερο. Η lg μου αρεσε σχεδιαστηκα περισοτερο αλλα η panasonic μου εκανε ενα κλικ. Με προβληματισε λιγο το οτι η τιμη της panasonic ηταν σχεδον ιδια με την lg αν και μεγαλυτερη και πιο "μαρκα", και ψαχνω ναβρω τον λογο. Που υστερει δηλαδη.

Πηγα ειδα και τις 2 και μαλλον μπερδευτηκα περισοτερο. Η lg μου αρεσε σχεδιαστηκα περισοτερο αλλα η panasonic μου εκανε ενα κλικ. Με προβληματισε λιγο το οτι η τιμη της panasonic ηταν σχεδον ιδια με την lg αν και μεγαλυτερη και πιο "μαρκα", και ψαχνω ναβρω τον λογο. Που υστερει δηλαδη.

Δημοσ.

πληροφοριακα να σου πω οτι σε συγκριση lg/panasonic υπερτερει η lg..

εχει πεσει γενικα στην τεχνολογια panasonic/thomson/philips..

πανε οι παλιες καλες εποχες

Δημοσ.

οταν ειχα παει να δω τηλεορασεις πριν 2 χρονια, η πανασονικ σε αναλυση εικονας ηταν πλ καλυτερη στην κατηγορια με την lg τωρα πλεον δν εχω ψαξει να δω πως εχουν αλλαξει τα πραγματα,θα συμφωνσω με τον 

neokosmitis13 ως προς την αλλαγη της τεχνολογιας...Ψαξτω καλα το θεμα και μην βιαστεις να αγορασεις..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...