sobi1984 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 με το που ανοιγεις το pc κανεις τα παρακατω 1.πατας το delete για να μπεις στο bios 2. μεσα στο bios πας εκει που λεει boot 3.διαλεγεις το dvdrw σου για πρωτη συσκευη 4.αποθηκευεις τις επιλογες σου και κανεις επανεκκινηση με το cd των windows μεσα στο dvdrw και μετα παει μονο του το φορματ (εννοω οτι ειναι ευκολο) 1
ADHD Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Αυτο στο βγαζει μετα οταν προσπαθησει να bootarei και αποτυχει, αν δεν βλεπεις μενου σπαμαρε το DEL στην αρχη η οποιο αλλο ειναι στις MSI και θα μπει..
psptrela Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 OK ευχαριστω παρα παρα πολυ ελπιζω να ειναι αυτο θα σας στειλω αυριο ! αα και κατι ακομα εγω αυτον τον σκληρο που βγαζει BOOTMGRIIS MISSING (τον μεταχειρισμενο)αυτο τον ειχα βαλει σε ενα εξωτερικο(αναγνωριση δισκου ανταπτορα) πανω και του εκανα διαμορφωσει για να σβησει τα αρχει μεσα σε NTFS εκανα χαζομαρα πειραξα κατι
TEOGOGAS Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 με το που ανοιγεις το pc κανεις τα παρακατω 1.πατας το delete για να μπεις στο bios 2. μεσα στο bios πας εκει που λεει boot 3.διαλεγεις το dvdrw σου για πρωτη συσκευη 4.αποθηκευεις τις επιλογες σου και κανεις επανεκκινηση με το cd των windows μεσα στο dvdrw και μετα παει μονο του το φορματ (εννοω οτι ειναι ευκολο) Φιλε μου οκ το εκανα booπάρει αλλά κάνει 1000000 χρόνια να,αρχίσει η εγκατάσταση τωρα τι να φταει παλι για την ακριβεις κοιτα http://imageshack.us/photo/my-images/208/dsc05891p.jpg/ εγω πιστευω οτι φταει ο σκληρος ο δισκος ειναι χαλασμενος νομιζω !!!αλλα επισης τα windows που περναω ειναι 64bit και εγω μεσα εχω 2 gb ram 1 (x2) ddr2 corsair xms2!!!τι απο τα δυο να ευθυνεται ειναι η παιζει κατι αλλο!!!παρακλαω βοηθεια
sobi1984 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Φιλε μου οκ το εκανα booπάρει αλλά κάνει 1000000 χρόνια να,αρχίσει η εγκατάσταση τωρα τι να φταει παλι για την ακριβεις κοιτα http://imageshack.us/photo/my-images/208/dsc05891p.jpg/ εγω πιστευω οτι φταει ο σκληρος ο δισκος ειναι χαλασμενος νομιζω !!!αλλα επισης τα windows που περναω ειναι 64bit και εγω μεσα εχω 2 gb ram 1 (x2) ddr2 corsair xms2!!!τι απο τα δυο να ευθυνεται ειναι η παιζει κατι αλλο!!!παρακλαω βοηθεια αρχικα δεν καταλαβα τι παιζει .... μαλλον εχεις διπλους λογαριασμους και εσυ και μπερδευτηκες και ποσταρες και απο τους δυο αλλα παμε παρακατω... αυτο ειναι θεμα των διαχειρηστων... ναι ο σκληρος αργει λογικο γιατι ειναι μηχανικος και μπορει το health του να ειναι μειωμενο.. αυτο θα το δεις μονο οταν εγκαταστησεις σε καποιο απο τα μηχανηματα σου hd sentinel και το κοιταξεις απο κει.. υγεια και επιδοσεις σκληρου.. τωρα το θεμα με τα 2 γιγα μνημης θα το δεις καθαρα και μονο στην πραξη οταν θα τρεχεις το λογισμικο.. βεβαια μπορει και να αργει γιατι ο σκληρος σου μπορει να ειναι αργος 5400rpm ..δεν εχεις δωσει στοιχεια των σκληρων για να σου πουμε.
psptrela Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 αρχικα δεν καταλαβα τι παιζει .... μαλλον εχεις διπλους λογαριασμους και εσυ και μπερδευτηκες και ποσταρες και απο τους δυο αλλα παμε παρακατω... αυτο ειναι θεμα των διαχειρηστων... ναι ο σκληρος αργει λογικο γιατι ειναι μηχανικος και μπορει το health του να ειναι μειωμενο.. αυτο θα το δεις μονο οταν εγκαταστησεις σε καποιο απο τα μηχανηματα σου hd sentinel και το κοιταξεις απο κει.. υγεια και επιδοσεις σκληρου.. τωρα το θεμα με τα 2 γιγα μνημης θα το δεις καθαρα και μονο στην πραξη οταν θα τρεχεις το λογισμικο.. βεβαια μπορει και να αργει γιατι ο σκληρος σου μπορει να ειναι αργος 5400rpm ..δεν εχεις δωσει στοιχεια των σκληρων για να σου πουμε. ναι ο ιδιος ειμαι εχω ιδιους λογαριασμους συγνωμη καταλαθος!τωρα μπορω να δοκιμασω με ενα αλλο τριτο σκληρο καινουργιο που ειναι πανω στον υπολογστη που μιλαω τωρα αν το χρησιμοποιωση απλα να το βαλω να δω αν αρχιζει πιο γρηγορα και ξεκιναει κανονικα θα υπαρχη προβλημα οταν θα το ξαναβαλω? για να το δοκιμασω να δω τι φταει που εχει φαει την ζωη!Η θα μου χαλασει και αυτος που γραφω τωρα :/?(εννοω αν θα αλλαξουν οι ρυθμισεις που θα τον βγαλω και μετα δεν θα ανοιγει κανονικα αυτος που γραφω τωρα χωρις να κανω ομως format να δω αν αρχιζει θελω)
TheELF Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Μπορεί άνετα να κάνει 15-20' στην εικόνα που ανέβασες,είναι φυσιολογικό και μόνο αν δεν συνεχίζει μετά από κάνα μισάωρο υπάρχει πρόβλημα.
psptrela Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 ok! παντος αυτο που εγραψα παραπανω μπορω να το κανω η θα εχω προβλημα ? (εννοω αν θα αλλαξουν οι ρυθμισεις οταν θα βγαλω τον σκληρο τον υγιει πανω απο τον υπολογιστη που μιαλω τωρα μετα οταν τον ξαναβαλω θα ανοιγει κανονικα η θα εχω προβλημα και θα πειραχτουν οι ρυθμισεις γιατι δνε εχω καμια ωρεξη να μου χaλασει και αυτος απλα θελω να δω αν με αυτον μπουταρει καλυτερα χωρις να κανω format.....
sobi1984 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 οχι κανε ενα ολοκληρωμενο φορματ δες πως παει το συστημα κλπ και βλεπεις τι κανεις αργοτερα... αφησε το να τελειωσει χωρις να το παιδευεις το μηχανημα
psptrela Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 φιλε μου θα το κανω απλα θελω να δοκιμασω τον υγιει σκληρο να δω αν bootarei καλυτερα σε παρακαλω κοιτα το πραπανω μνμ και συγνωμη για την ταλαιπωρια :/
ADHD Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Φιλε για να μην το παιδευεις κανε ενα install σε οποιονδηποτε δουλευει καλα και μην κανεις δοκιμες τζαμπα, μετα μπες στα windows και δες με το HD sentinel το health του καθενος και αποφασισε που θες να τα βαλεις τελικα.
sobi1984 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 φιλε μου θα το κανω απλα θελω να δοκιμασω τον υγιει σκληρο να δω αν bootarei καλυτερα σε παρακαλω κοιτα το πραπανω μνμ και συγνωμη για την ταλαιπωρια :/ ειναι απλο το θεμα ... για να μην παιδευεσαι .. παρε τους σκληρους παραμασχαλα και πηγαινε συνδεσε τους στο μηχανημα του φιλου σου που σε βοηθησε και κατεβαστε το hd sentinel. δες ποιος σου κανει και ποιος οχι και μετα πηγαινε σπιτι και κανε καθαρη εγκατασταση απο την αρχη... πες μου ομως ποιοι ειναι οι σκληροι σου...
rfc Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Κανε φορματ σε ολους τους δισκους που εχεις και μπορει να φτιαξουν, πρωτα χαλαρωσε ομως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα