psptrela Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Aλλαξα μητρικη εβαλα την Msi k9a2 cf δεν μου booταρει δεν ξερω τι παιζει εγω πιστευω οτι κατι εχει χαλασει ο σκληρος νομιζω η μητρικη δεν εχει καποιο προβλημα μου εμφανιζει το παρακατω μνμ (BOOTMGR is missing alt-ctrl-del to restart)?
sobi1984 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 βαλε στο boot priorities τον σωστο σκληρο. να μπουταρει πρωτα και οχι ειτε απο dvd ειτε απο usb stick η οτιδηποτε αλλο. 1
sobi1984 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Εκανες clean install?? ακομα και clean install να μην εχει κανει δεν μπουταρει το λογισμικο καν που θα επρεπε ..και στην περιπτωση που εχει win 7 θα ετρωγε 2-3 restart αλλα θα εστρωνε.. προς το παρον ειναι θεμα boot priority ... μου εχει συμβει και εμενα επανειλημμένως
psptrela Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 κοιταχτε παιδια αυτο ο σκληρος ειναι χαλασμενος μαλλον,βεβαια με αυτον booταρει αλλα δεν ανοιγει να μπει στην επιφανεια εργασιας μου βγαζεις τις δυο επιλογες θελεις να κανατε επισκευη στον δισκο η να ξεκινησει κανονικα!εγω ξερω οταν αλλαζεις μητρικη πρεπει να κανεις format .με ενα αλλο δισκο που δοκιμασα μεταχειρισμενο δεν ανοιγει και μου λεει το BOOTMGR is missing?εγινα κατανοητος.. :/
sobi1984 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 στο βγαζει γιατι ο δισκος μεσα δεν εχει λογισμικο.... λογικο αυτο.. και μολις βαζεις τον δικο σου που μπορει και να ειναι χαλασμενος σου λεει αν θελεις να τον κανεις επισκευη η να τον ξεκινησης κανονικα.. και αυτο λογικο... 1
psptrela Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 επισης φοβαμαι αλλα δεν νοιζω να εχω κανει καποια συνδεση λαθος αλλα τον κοιταξε και ενας φιλος που γνωριζει και μυο ειπε οχι βεβαια δεν ξερβ να ανεβασω καμια φοτο? στο βγαζει γιατι ο δισκος μεσα δεν εχει λογισμικο.... λογικο αυτο.. και μολις βαζεις τον δικο σου που μπορει και να ειναι χαλασμενος σου λεει αν θελεις να τον κανεις επισκευη η να τον ξεκινησης κανονικα.. και αυτο λογικο... κοιτα να δεις το BOOTMGR IS MISSSING το βγαζει στον σκληρο που δεν εχει μεσα λειτουργικο ειναι αδειος το ειχα εγω εφερδικο και τον δικομασα αλλα πρεπει να ειναι χαλασμεος! στον αλλο των παλιο που εχει μεσα εγκατεστημενα windows στην παλια την μητρικη δεν το βγαζει το BOOTMGR IS MISSING απλα δεν φοτρωνει μου βγαζεις τις δυο επιλογεσ θες να κανεις επισκευη η να ξεκινησει κανονικα...βεβαια πιστευω οτι εχει χαλασει και ο δισκος γιατι σε καποια φασει οταν πατησα να κανει επισκευη στον δικο πεταξε μπλε οθονη και δεν νομιζω να λειτουργει σωστα...
ADHD Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Μια φορα μου το ειχε βγαλει εμενα και λυθηκε με repair απο το δισκακι των 8. Κανε format τον δισκο που θες απο το menu των windows και ξαναβαλτα να δεις.. Βεβαιωσου οτι εχεις και τον σωστο δισκο να bootarei οπως σου ειπαν πρωτα βεβαια..
sobi1984 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 οχι ακου τι θα κανεις λοιπον... βαλε τον σκληρο τον μεταχειρισμενο βαλε στο bootpriorities να μπουταρει απο το dvd rw οπου θα εχεις βαλει το cd των windows και κανε ολη την διαδικασια για φορματ στον μεταχειρισμενο δισκο απο την αρχη ...
TheELF Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 κοιταχτε παιδια αυτο ο σκληρος ειναι χαλασμενος μαλλον,βεβαια με αυτον booταρει αλλα δεν ανοιγει να μπει στην επιφανεια εργασιας μου βγαζεις τις δυο επιλογες θελεις να κανατε επισκευη στον δισκο η να ξεκινησει κανονικα!εγω ξερω οταν αλλαζεις μητρικη πρεπει να κανεις format .με ενα αλλο δισκο που δοκιμασα μεταχειρισμενο δεν ανοιγει και μου λεει το BOOTMGR is missing?εγινα κατανοητος.. :/ Ε,αφού το ξέρεις,γιατί δεν το κάνεις;;;
psptrela Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Μια φορα μου το ειχε βγαλει εμενα και λυθηκε με repair απο το δισκακι των 8. Κανε format τον δισκο που θες απο το menu των windows και ξαναβαλτα να δεις.. Βεβαιωσου οτι εχεις και τον σωστο δισκο να bootarei οπως σου ειπαν πρωτα βεβαια.. εννοεις να φορτωνει πρωτα τον δισκο και οχι αλλες συσκευεις οι floppy disk?
Red Devil Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 παιζει να φταιει οτι δεν εχεις κανει format
psptrela Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 οχι ακου τι θα κανεις λοιπον... βαλε τον σκληρο τον μεταχειρισμενο βαλε στο bootpriorities να μπουταρει απο το dvd rw οπου θα εχεις βαλει το cd των windows και κανε ολη την διαδικασια για φορματ στον μεταχειρισμενο δισκο απο την αρχη ... φιλε πως θα βαλω τον dvd Πρωτο αφου με το που ανοιγει νομιζω λεει αυτο BOOTMGR is missing :/ βασικα ετσι νομιζωω με πονεεσε το κεφαλι κοντευει να σπασει σημερα απο αυτο !μπορει να μην θυμαμαι σωστα
ADHD Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Αυτο που σου ειπε ο Sobi κανε, αυτο εννοουσα και εγω απο το menu των windows.. Σου ειπα να αλεγξεις τα boot priorities αν την εχεις κανει ηδη τη διαδικασια και δεν παιζει.
psptrela Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Αυτο που σου ειπε ο Sobi κανε, αυτο εννοουσα και εγω απο το menu των windows.. Σου ειπα να αλεγξεις τα boot priorities αν την εχεις κανει ηδη τη διαδικασια και δεν παιζει. και ρωταω πως θα το αλλαξω εχω θολωσει εγω θυμαμαι δεν μπορουσα να μπω στο bios με το που ανοιγε μου εβγαζε αυτο νομιζω BOOTMGR IS MISSING :/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα