Pintsie Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Hello hello! Σπουδάζω διακόσμηση κι ακόμα δεν έχουμε μπει στο autocad, οπότε το ψιλοψάχνω μόνη μου για να αρχίσω λίγο να συνηθίζω. Από χθες που το άνοιξα, κατάφερα και έφτιαξα μία κάτοψη. Το λοιπόν: έχω 2 θεματάκια. 1) εξαφάνισα την γραμμή που δίνω εντολές. Πατάω f2 εμφανίζεται σε άλλο παράθυρο, αλλά δεν ξέρω πώς να τη βάλω εκεί που ήταν! Πώς τη βάζω ξανά στη θέση της την άτιμη; 2) το trim χθες διάβαζα ότι μπορεί και να διαγράψει κάποιες γραμμές. Το έκανα σε μερικές αλλά σήμερα που έβαλα εσωτερικούς τοίχους, δεν μπορώ να διαγράψω με το trim τις γραμμούλες που ενώνονται οι 2 τοίχοι μεταξύ τους. Υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις για το ποιες γραμμές διαγράφει; αυτή είναι η κάτοψή μου μέχρι το σημείο που έχω φτάσει. (ελπίζω να καταλάβατε τι θέλω να σβήσω). Ευχαριστώ προκαταβολικά! ( http://postimg.org/image/fj66hamo7/ )
vaggos101 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Το autocad παίρνει κάποια αρχιτεκτονικά πρόσθετα plugins βάλτα για να διευκολυνθείς. Γενικά θα σου έλεγα να εργασθείς με το archicad ,είναι πολύ πιο εύκολο και δυνατό σε αυτόν τον τομέα, (αρχιτεκτονικά ,διακόσμηση).
Pintsie Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Το autocad παίρνει κάποια αρχιτεκτονικά πρόσθετα plugins βάλτα για να διευκολυνθείς. Γενικά θα σου έλεγα να εργασθείς με το archicad ,είναι πολύ πιο εύκολο και δυνατό σε αυτόν τον τομέα, (αρχιτεκτονικά ,διακόσμηση). Το έχω κι αυτό αλλά είπα να τα πάρω λίγο με τη σειρά γιατί υπέθετα ότι το archicad θα είναι πιο δύσκολο. Εάν αυτό δεν ισχύει, θα το δοκιμάσω κι αυτό! Ευχαριστώ. Τα plugins που λες, πού τα βρίσκω; Στη σελίδα του autocad?
Pintsie Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Το δοκίμασα και το archicad και μου φάνηκε μεν πιο "γρήγορο" αλλά τα έχασα λίγο με τα units. ουφ. Σκέφτομαι να αγοράσω κανένα βιβλίο. Είδα στο public έχει μερικά. Αν γνωρίζει πάντως κανείς κάτι για τις παραπάνω ερωτήσεις μου, θα είμαι ευγνώμων.
Star_Light Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Hello hello! Σπουδάζω διακόσμηση κι ακόμα δεν έχουμε μπει στο autocad, οπότε το ψιλοψάχνω μόνη μου για να αρχίσω λίγο να συνηθίζω. Από χθες που το άνοιξα, κατάφερα και έφτιαξα μία κάτοψη. Το λοιπόν: έχω 2 θεματάκια. 1) εξαφάνισα την γραμμή που δίνω εντολές. Πατάω f2 εμφανίζεται σε άλλο παράθυρο, αλλά δεν ξέρω πώς να τη βάλω εκεί που ήταν! Πώς τη βάζω ξανά στη θέση της την άτιμη; 2) το trim χθες διάβαζα ότι μπορεί και να διαγράψει κάποιες γραμμές. Το έκανα σε μερικές αλλά σήμερα που έβαλα εσωτερικούς τοίχους, δεν μπορώ να διαγράψω με το trim τις γραμμούλες που ενώνονται οι 2 τοίχοι μεταξύ τους. Υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις για το ποιες γραμμές διαγράφει; αυτή είναι η κάτοψή μου μέχρι το σημείο που έχω φτάσει. (ελπίζω να καταλάβατε τι θέλω να σβήσω). Ευχαριστώ προκαταβολικά! ( http://postimg.org/image/fj66hamo7/ ) Για το 1) δες αν σε βοηθάει καποια συμβουλες απο αυτες εδω ..... http://forums.augi.com/showthread.php?19316-Command-Line-Box-Missing&highlight=Command%20Line%20*Disapp*
Pintsie Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 merci, grazie, thank you (δεν ξέρω άλλες γλώσσες να σε ευχαριστήσω!)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα