Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Παρακολουθώ εδώ και καιρό την σειρά οθονών της Dell στις 24ίντσες με λόγο ανάλυσης 16:10 που ενδείκνυται για την δουλειά μου. Από ότι πληροφορούμε από διάφορα reviews και απόψεις χρηστών το πάνελ που χρησιμοποιεί είναι της LG στο οποίο έχει παρέμβει με διάφορους τρόπους (overdrive). Επειδή ήδη έχω οθόνη LG και είμαι κατευχαριστημένος , τί επιλογές έχουμε στην LG σε λόγο ανάλυσης 16:10 στις 24ίντσες?

Βλέπω 23,24 οθόνες LG με λόγο ανάλυσης 16¨9 κυρίως που παραείναι στενόμακρες για δουλειά.

Στην διάσταση 27" μπορεί κάποιος να προτείνει οθόνη LG με ανάλυση 2560χ1600 (16:10) ή 2560χ1440 (16:9). Η χρήση θα είναι Windows office, CAD κυρίως , όπου οι τετράγωνες διαστάσεις βολεύουν.

Σήμερα δουλεύω σε 1280x1024 (dual view) λόγος ανάλυσης 5:4 σε κάθε panel, και έχω πάρει μία LG 24" 1920x1080 και αισθάνομαι ότι θα ήθελα παραπάνω ύψος. Σπάνια δουλέυω σε δύο εφαρμογές ταυτόχρονα (tile). 

Θα ήθελα τις προτάσεις σας σε LG , στις 24, 27 ίντσες , δεδομένου ότι η LG δίνει (?) 3 χρόνια εγγύηση On site. (δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα και με τι προϋποθέσεις).

Δημοσ.

Γιατί σε forums διαβάζω ότι η Dell κάνει overdrive το Panel για να επιτύχει ορισμένα χαρακτηριστικά.

Διαμαρτύπονται επίσης για backlit bleeding. Ένα search στο insomnia θα βρει διάφορα.

Το φθηνό μοντέλο U2412m λένε ότι έχει bleeding. Ισχύει ? Κάποιοι λένε ότι ακόμα και μετά από αλλαγή επειδή τους έδιναν ανακατασκευασμένα ήταν χειρότερα....

Δεν ψάχνω την τελειότητα, αλλά είναι ενοχλητικό να υπάρχουν ανομοιομορφίες στην εικόνα.

Από την άλλη αν το πάνελ είναι το ίδιο μήπως το τελικό αποτέλεσμα είναι το ίδιο ?

Αυτή που προτάθηκε παραπάνω : http://www.skroutz.g...hrase=1920x1200

την έχει κανείς ?

γιατί σε τιμή είναι παραπλήσια με Dell.

To link δίνει δύο μοντέλα :

LG 24EB23TM και LG 24EB23PY (ακριβότερο, αξίζει?)
Δημοσ.

Κανείς δε σου εγγυάται ότι δε θα πέσεις σε backlight bleeding, ακόμα και 2.000€ να σκάσεις, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για 250€.

Το ξέρω απλά σε 5 πανελ 3-5ετίας που έχω διαφόρων εταιριών (LG, HP, Acer, Turbo-X) δεν έχω bleeding !.

Κάποια τα είχα αγοράσει > 500ευρώ. Ξέρω ότι στα IPS υπάρχει πρόβλημα bleeding, αυτά που έχω δεν είναι IPS. 

Απλά η τεχνολογία βελτιώνεται και επειδή πρόκειται να πάρω κάτι σε αντικατάσταση κάποιας μικρότερης οθόνης το ψάχνω λίγο....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...