Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εγώ αυτές τις μέρες ήμουν με τη stock στον 2500Κ, καθώς περίμενα την Η80 από RMA (τελικά πήρα την H80i :Ρ).

Την πρώτη φορά που την έβαλα, μπαίνω στο BIOS και βλέπω 90°C. Τη βγάζω και η θερμοαγώγιμη την οποία είχα απλώσει στο καπάκι του επεξεργαστή δεν είχε ακουμπήσει καθόλου την ψύκτρα :λολ:

Την ξαναβάζω, πιο σωστά αυτή τη φορά, μπαίνω BIOS και βλέπω ~40°C, λέω στα 45*100 τον έχω, λογικό.

Χθες που έβαλα την H80i λοιπόν, έβγαλα τη stock και είδα ότι ίσα που είχε λίγη θερμοαγώγιμη πάνω στην ψύκτρα. Υπήρχαν σημεία που δεν υπήρχε καθόλου πάστα δηλαδή, ήταν πεντακάθαρη όπως όταν την καθάρισα. Καλύτερα δεν κούμπωνε, σίγουρο αυτό.

Δημοσ.

Κανε ενα κόπο να την βγάλεις και να την ξανά βάλεις ρε συ. Τέτοιες θερμοκρασίες μόνο από μη καλη επαφή εξηγούνται. Και βάλε και νέα πάστα.

Δημοσ.

λοιπον την εβγαλα και την ξαναβαλα.η παστα ηταν φρεσκια και ειχε αρκετη δεν εβαλα αλλη.τωρα πιστευω παταει μια χαρα θα δουμε....με το θεμα της ram τωρα που εβγαλα την μια τι να κανω;να κρατησω την μια η να ξαναβαλω και την δευτερη;

Δημοσ.

αυτη τη στιγμη που δεν κανω τιποτα 50 βαθμους λεει.αυτο που μου εστειλες δεν μου δειχνει κατι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...