Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειναι μαλλον η τελευταια φορα που αγοραζω οποιοδηποτε android. Ειμαι απογοητευμενη και νευριασμενη ταυτοχρονα. Δε θελω να ξεκινησω ενα vs απλα εκφραζω το παραπονο μου.

Και εξηγω

Τον Νοεμβρη που μας περασε αγορασα ενα s3. Πολυ ευχαριστημενη απο το κινητο σε ολους τους τομεις.

Πριν 2-3 μηνες εμφανιστηκε για πρωτη φορα προβλημα. Βασικα υπηρχαν φορες που καθυστερουσε , να μπει πχ στα μηνυματα μετα απο ξεκλειδωμα. Τελοσπαντων αυτο σταματησε, περασα και το νεοτερο πογισμικο κι ηταν κομπλε. Μετα ομως, για πρωτη φορα κολησε. Δεν εκανε τιποτα κι εβγαλα τη μπαταρια για να συναλθει. Τις τελευταιες 15 μερες, τρωει ΤΡΕΛΛΑ κολληματα. Ξαφνικα ενω το χρησιμοποιω, παγωνει και για να συνελθει κρατωντας πατημενο το power button κανω restart. Μπορει να το κανει και καθε δυο μερες.

Το Σαββατο πρωτη φορα ειχε θεμα και με τη φορτιση. Καταφερα να το φορτισω μονο μεσω υπολογιστη. Απο τοτε φορτιζει παλι και στο ρευμα, ομως μπορει ξαφνικα να σταματαει, και μετα να ξαναρχιζει.

Εχω αγανακτισει και δυστυχως πρεπει να το παω στο σερβις.

Το χω αγορασει απο το Πλαισιο, μπορω να παω εκει με την αποδειξη και θα το στειλουν αυτοι?

Περιπου ποσες μερες θα μαι χωρις τηλεφωνο?

Επισης μπορει να μου πει καποιος πως παιρνω back up της συσκευης? δεν ειναι ρουτ , και εχω imac υποογιστη-το λεω γιατι φανταζομαι θα παιζει ρολο.

Ευχαριστω :(

Δημοσ.

Μην αγχώνεσαι.

Πήγαινε το καλύτερα στην Smartec στο Χαϊδάρι.

Σε 1 ώρα θα το έχεις πάλι στα χέρια σου.

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 1
Δημοσ.

Το ιδιο εχω να σου προτινω οπως ο nikoskon.Τωρα για το backup εγω θα σου προτινω να περασεις χειροκινητα αρχεια(εικονες,τραγουδια,βιντεο)και σημειωσεις επαφες στον υπολογιστη εκτος δηλαδη απο εφαρμογες.Κανε μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων σβησε κ ολα τα αρχεια απο την καρτα μνημης αν εχεις.Μετα ξαναπερνα τα αρχεια σου κ οτι αλλο εχεις περασει στον υπολογιστη σου κ ξαναστεισε το τηλεφωνο απο την αρχη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...