Hal9000 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Το amazon, το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα παγκοσμίως με αρκετές πρόσθετες υπηρεσίες, ετοιμάζεται να επεκτείνει το δικό του android app store σε 200 χώρες, στις οποίες περιλαμβάνεται και η χώρα μας.Το appstore του Amazon είναι ένα ξεχωριστό διαδικτυακό κατάστημα από το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε εφαρμογές και παιχνίδια για την Android συσκευή σας, οι οποίες έχουν περάσει από τον έλεγχο του Amazon παρακάμπτοντας το Play Store της Google. Με το τρόπο αυτό οι προγραμματιστές έχουν έναν ακόμα τρόπο διάθεσης των δημιουργιών τους κυρίως για τις συσκευές tablet που κυκλοφορεί η amazon κάθε χρόνο και αποτελούν το μοναδικό επίσημο τρόπο εγκατάστασης εφαρμογών. Η ανακοίνωση του Amazon αφορά μόνο τις εφαρμογές και τα παιχνίδια του Android ενώ δε ξέρουμε αν η επέκταση της εταιρείας θα συνδυαστεί και με διάθεση των υπηρεσιών αγοράς μουσικών κομματιών, ταινιών και τηλεοπτικών σειρών που επίσης διαθέτει η εταιρεία. Αν είστε προγραμματιστής εφαρμογών για το Android, μπορείτε να ακολουθήσετε τον παρακάτω σύνδεσμο στον οποίο δίνονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες. Site: amazon mobile app distribution
Bourdoulas Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Προσωπικά το βρίσκω υπερβολικά βαρύ και αργό. + δύσχρηστο ειδικά σε σχέση με το Play Store. Το μόνο καλό που έχει είναι ότι δίνει δωρεάν μια επί πληρωμή εφαρμογή κάθε μέρα. 4
esykas Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 εγώ ξέρω ότι από το 2006 το apple store είναι εδώ τώρα γιατί το play store πάει δια του στρίβει νννν δεν το καταλαβαίνω
Bourdoulas Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Τι εννοείς πάει δια του στρίβειν; Μάλλον δεν έχεις καταλάβει πως λειτουργεί το Android, ούτε τι είναι το App Store της Amazon. 7
NoisePollution Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Βλέπω να βγάζει δικό της κινητάκι η Amazon σύντομα. 1
21century Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Αν δεν προσφέρει τίποτα περισσότερο δεν αξίζει...
marios32 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Εγώ παιδιά που το δοκίμασα στον Nexus 7 που έχω, κολλάει, κάνει register taps που δεν έχω κάνει, εχει προβλήματα στο scrolling οταν αναζητάς κάποια εφαρμογή και κάτι άλλα ψιλά.Προσωπικά μόνο για το free app της ημέρας το έβαλα, μήπως έχει κάτι ημί-αξιόλογο.
mikegad Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 και εγώ μόνο για το free app πιστεύω πως αξίζει
saber-raider Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 δεν νομίζω πως θα παρατήσουμε το google play store γι αυτό..
esykas Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Τι εννοείς πάει δια του στρίβειν; Μάλλον δεν έχεις καταλάβει πως λειτουργεί το Android, ούτε τι είναι το App Store της Amazon. παιδιά μη βλέπετε παντού μηλαράκια το πως λειτουργεί και το πως δεν λειτουργεί το android θα το κρίνει η ιστορία εγώ θέλω να έχω πρόσβαση π.χ.στην αγορά τραγουδιών μουσικής συσκευών και όχι όπως στις ΗΠΑ!! αλλά να μπορώ!! έπειτα να έχω τη δυνατότητα να ανεβάσω τη μουσική μου στο music play και όχι να κάνω πατέντες όπως και την έχω ανεβάσει ούτε να μη μπορώ να περάσω το email μου me.com για συγχρονισμό στο GMail και όχι να έχω άλλες εφαρμογές για το συγκεκριμένο δεν πάμε για αντιπαραθέσεις αλλά βλέπω ότι μόλις πει κάποιος κάτι για την google ή για την apple γίνετε αντιπαράθεση
keepgoing Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Μπα, θα μας κάνει την τιμή; Ελπίζω αυτο να σημαίνει οτι και η google θα φέρει όλες τις δυνατότητες του playstore στην Ελλάδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα