phanispal Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Υπάρχουν και πολλά 80 plus που είναι όντως τόσο.
nik69 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 τελικα οσο βραδυαζει και εχει ηρεμια γινεται ολο και πιο εκνευριστικο.. θα το παω αυριο πισω.
Grey Warden Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Εγω πηρα πριν λιγες μερες το τροφοδοτικο της υπογραφης μου και ηταν dead on arrival. Εγινε ομως αμεση αντικατασταση. Τα corsair ειναι πολυ καλα τροφοδοτικα. Τα turbo x ειναι εν δυναμει βομβες.
Zapee995 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Εγω εχω το HX650. Απο τη πρωτη μερα κανει το θορυβο που μπορειται να ακουσεται στο παρακατω βιντεο (δεν το κανει παρατεταμενα αλλα σταματαει, ακουγεται δηλαδη για 3 δευτερολεπτα και ξανα μετα απο 10). Ολοι στο νετ λενε οτι εχουν το ιδιο προβλημα ακομα και μετα απο αντικατασταση. Το εχω ψιλοσυνηθισει και δε σκεφτομαι καν την αντικατασταση. Σε χωρα του εξωτερικου η Corsair λενε οτι εδειναν το HX750 μετα απο αντικατασταση.
qsis Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 @nik69, καλή τύχη με την επιστροφή, παιζει και να μην βρεις άκρη ... Πάντως ρε παιδιά, αυτό που ο ίδιος ο nik λέει πως είναι ικανοποίημενος με το turbox και οι υπόλοιποι του την πέφτουν δεν το καταλαβαίνω Γιατί δε το καταλαβαίνεις; Αφού είναι γτπ
phanispal Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Ναι, μην τα ισοπεδώνουμε όλα όμως. Αφού κάνει τη δουλειά του, τι θες να πει, ότι δεν την κάνει; 1
qsis Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Ναι μπορεί και να τη κάνει , απλά τα λεφτά του δε τα αξίζει
nik69 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Εγω εχω το HX650. Απο τη πρωτη μερα κανει το θορυβο που μπορειται να ακουσεται στο παρακατω βιντεο (δεν το κανει παρατεταμενα αλλα σταματαει, ακουγεται δηλαδη για 3 δευτερολεπτα και ξανα μετα απο 10). Ολοι στο νετ λενε οτι εχουν το ιδιο προβλημα ακομα και μετα απο αντικατασταση. Το εχω ψιλοσυνηθισει και δε σκεφτομαι καν την αντικατασταση. Σε χωρα του εξωτερικου η Corsair λενε οτι εδειναν το HX750 μετα απο αντικατασταση. χαχα οχι ειπαμε το δικο μου δεν κανει ετσι,για μενα αυτο ειναι ανυποφερτο.. 1
ariannaki85 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Ναι μπορεί και να τη κάνει , απλά τα λεφτά του δε τα αξίζει με τη δική μου λογική πάλι, αν κάτι κάποιον τον καλύπτει, πάσο...
phanispal Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Ναι, απλά μιλάμε για διαφορετικά πράγματα, ελπίζω να το καταλαβαίνεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα