Zapee995 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Με αυτη θα μπλεξεις με uefi. Απ οσα μου χουν πει, εχει πολλα προβληματα. Ασε που δε νομιζω να μπορεις να παιξεις με τα Volt. Οποτε ξεκινας απο αυτη Site: http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/motherboard-mitrikes/MSI-Z77MA-G45-s-1155-Z77-m-ATX-DDR3-Z77MA-G45.htm">MSI ,(η οποια οπως σου ειπα κανει overclock με multiplier μονο) και πας μεχρι αυτη που σου ειπε ο Suleiman. Στο πλαισιο δεν υπαρχει κατι αλλο οποτε μη κοιτας τσαμπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soctatis the pc god Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 πιο διπλο λογαριασμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sobi1984 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 πιο διπλο λογαριασμο μια χαρα ξερεις....και μην κανεις την παπια... Με αυτη θα μπλεξεις με uefi. Απ οσα μου χουν πει, εχει πολλα προβληματα. Ασε που δε νομιζω να μπορεις να παιξεις με τα Volt. Οποτε ξεκινας απο αυτη Site: http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/motherboard-mitrikes/MSI-Z77MA-G45-s-1155-Z77-m-ATX-DDR3-Z77MA-G45.htm">MSI ,(η οποια οπως σου ειπα κανει overclock με multiplier μονο) και πας μεχρι αυτη που σου ειπε ο Suleiman. Στο πλαισιο δεν υπαρχει κατι αλλο οποτε μη κοιτας τσαμπα. δεν παιζει κατι τετοιο το οποιο να συμβαδιζει με αυτα που σου ειπαν .. το uefi ειναι πιο φιλικο προς τον χρηστη και σε πολλες περιπτωσεις οι εταιριες εχουν κανει πολυ καλη δουλεια πανω του σε σημειο που το oc απλα ειναι παιχνιδακι σε συνδιασμο με τους ξεκλειδωτους επεξεργαστες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Ισως . Παντως μιλαω για τη συγκεκριμενη Gigabyte. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sobi1984 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 μια χαρα ειναι και αυτη... δεν θα εχει κανενα προβλημα...οι εταιριες δινουν στν χρηστη ειτε εμπειρος ειναι ειτε οχι την δυνατοτητα του overclock απλοχερα πλεον.... αλλα μιλαμε για κατι το οποιο δεν προκειται να γινει μαλλον οποτε... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bade Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Με αυτη θα μπλεξεις με uefi. Απ οσα μου χουν πει, εχει πολλα προβληματα. Ασε που δε νομιζω να μπορεις να παιξεις με τα Volt. Οποτε ξεκινας απο αυτη Site: http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/motherboard-mitrikes/MSI-Z77MA-G45-s-1155-Z77-m-ATX-DDR3-Z77MA-G45.htm">MSI ,(η οποια οπως σου ειπα κανει overclock με multiplier μονο) και πας μεχρι αυτη που σου ειπε ο Suleiman. Στο πλαισιο δεν υπαρχει κατι αλλο οποτε μη κοιτας τσαμπα. αν ειναι να φτασω στα 114 ευρω τοτε να παω σε αυτην που εκαψα www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/motherboard-mitrikes/MSI-Z77A-G45-s-1155-Z77-DDR3-Z77A-G45.htm αρα να την παρω? www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/motherboard-mitrikes/Gigabyte-Z77M-D3H-s-1155-Z77-DDR3-HDMI.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sobi1984 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 θες να μου εξηγησεις πως θα πας την αλλη πισω? ετσι κουβεντα να γινεται ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bade Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 δεν εχω προβλημα εχω παει πισω ενα τροφοδοτικο απο το στοκ γιατι δεν μου εκανε μετα απο 10 ημερες απο την στιγμη που δουλευει δεν υπαρχει προβλημα 20 ημερες ειναι το οριο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sobi1984 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 οκ εσυ ξερεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bade Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 δεν μου ειπατε να την παρω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sobi1984 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 παρτην αλλα προσεχε μην δωσεις κατευθειαν 220V VCORE και καψεις το σπιτι σου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bade Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 γιατι ειναι κριμα να εχω την υδροψυξη και να μην τον κλοκαρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sobi1984 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 καλα κριμα ηταν που ψοφισε και η αλλη μητρικη για να πεις πως βαζεις υδροψυξη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Suleiman-Magnificent Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Οι μητρικές που κοιτάς δεν χρειάζονται υδρόψυξη. Και με τη στοκ ψύκτρα τις αξιοποιείς που λέει ο λόγος. Αν θέλεις να εκμεταλλευτείς την υδρόψυξη πάρε αυτήν που σου λέω. Έτσι κι αλλιώς θα την κάψεις κι αυτήν αλλά κουβέντα να γίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamer hd Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Αντε καλη τυχη bade Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις