Προς το περιεχόμενο

αν γινετε overclock σε μια foxconn

bade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Με αυτη θα μπλεξεις με uefi. Απ οσα μου χουν πει, εχει πολλα προβληματα. Ασε που δε νομιζω να μπορεις να παιξεις με τα Volt. Οποτε ξεκινας απο αυτη Link.png Site: http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/motherboard-mitrikes/MSI-Z77MA-G45-s-1155-Z77-m-ATX-DDR3-Z77MA-G45.htm">MSI ,(η οποια οπως σου ειπα κανει overclock με multiplier μονο) και πας μεχρι αυτη που σου ειπε ο Suleiman. Στο πλαισιο δεν υπαρχει κατι αλλο οποτε μη κοιτας τσαμπα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

πιο  διπλο λογαριασμο

μια χαρα ξερεις....και μην κανεις την παπια...

Με αυτη θα μπλεξεις με uefi. Απ οσα μου χουν πει, εχει πολλα προβληματα. Ασε που δε νομιζω να μπορεις να παιξεις με τα Volt. Οποτε ξεκινας απο αυτη Link.png Site: http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/motherboard-mitrikes/MSI-Z77MA-G45-s-1155-Z77-m-ATX-DDR3-Z77MA-G45.htm">MSI ,(η οποια οπως σου ειπα κανει overclock με multiplier μονο) και πας μεχρι αυτη που σου ειπε ο Suleiman. Στο πλαισιο δεν υπαρχει κατι αλλο οποτε μη κοιτας τσαμπα.

δεν παιζει κατι τετοιο το οποιο να συμβαδιζει με αυτα που σου ειπαν .. το  uefi  ειναι πιο φιλικο προς τον χρηστη και σε πολλες περιπτωσεις οι εταιριες εχουν κανει πολυ καλη δουλεια πανω του σε σημειο που το oc  απλα ειναι παιχνιδακι σε συνδιασμο με τους ξεκλειδωτους επεξεργαστες

μια χαρα ειναι και αυτη... δεν θα εχει κανενα προβλημα...οι εταιριες δινουν στν χρηστη ειτε εμπειρος ειναι ειτε οχι την δυνατοτητα του overclock  απλοχερα πλεον....

αλλα μιλαμε για κατι το οποιο δεν προκειται να γινει μαλλον οποτε... :) :fear: B)

• Like 1

αν ειναι να φτασω στα 114 ευρω τοτε να παω σε αυτην που εκαψα

www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/motherboard-mitrikes/MSI-Z77A-G45-s-1155-Z77-DDR3-Z77A-G45.htm

αρα να την παρω?

www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/motherboard-mitrikes/Gigabyte-Z77M-D3H-s-1155-Z77-DDR3-HDMI.htm

δεν εχω προβλημα εχω παει πισω ενα τροφοδοτικο απο το στοκ γιατι δεν μου εκανε μετα απο 10 ημερες απο την στιγμη που δουλευει δεν υπαρχει προβλημα 20 ημερες ειναι το οριο

Οι μητρικές που κοιτάς δεν χρειάζονται υδρόψυξη. Και με τη στοκ ψύκτρα τις αξιοποιείς που λέει ο λόγος. Αν θέλεις να εκμεταλλευτείς την υδρόψυξη πάρε αυτήν που σου λέω. Έτσι κι αλλιώς θα την κάψεις κι αυτήν αλλά κουβέντα να γίνεται.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...