Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 171
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παρόλα αυτά το μόνο στο οποίο έχω κλείσει την TV για να πάω στο μπάνιο είναι αυτό.

http://www.imdb.com/title/tt0286751/?ref_=nv_sr_1

αν και δεν το θεωρω σπουδαιο σαν άλλα κορυφαια που εχουν αναφερθεί, αυτο το γ@μημενο desktop του, το θυμαμαι και χεζομαι :P
Δημοσ.

αν και δεν το θεωρω σπουδαιο σαν άλλα κορυφαια που εχουν αναφερθεί, αυτο το γ@μημενο desktop του, το θυμαμαι και χεζομαι :P

Περίεργο θρίλερ.

Ψυχολογικό και ψυχεδελικό, Lynch φάση, δεν καταλαβαίνεις ακριβώς τι γίνεται.

Ποιός ή τι είναι ο κακός του έργου...

Είχε και αυτή την μαστουρέ αργή σκηνοθετική εξέλιξη, που εμένα προσωπικά μου έσπασε το τζαμπουκά.

Λίγο οι απόκοσμοι ήχοι λίγο η θολούρα και το σκοτάδι, με είχαν τσιτώσει από το πρώτο δεκάλεπτο.

Ήμουν και μόνος σε μεζονέτα σπίτι, 1-2 το βράδυ...

Αρχικά σηκώθηκα και έκλεισα τις πόρτες από τα δωμάτια γιατί άρχισα να σκιάζομαι.

Μετά σηκώθηκα από τον καναπέ που ήταν στην μέση του δωματίου και πήγα σε μια καρέκλα κολλημένη στον τοίχο. 

Στη συνέχεια κάπου στο μισάωρο παίζει ένα σκηνικό που το ένα κινεζάκι περνάει σε αυτά τα περίεργα σκοτεινά δωμάτια με τις πόρτες, με τις κόκκινες ταινίες, ε εκεί τέντωσαν τα νεύρα μου.

Φώναζε ο πρωταγωνιστής, φώναζα και εγω... :-D  :-D  :-D

Γκεϊ φάση τελείως. 

Οπότε το έκλεισα και συνέχισα την επομένη το πρωϊ με φώς. :-(

• Like 2
Δημοσ.

Περίεργο θρίλερ.

Ψυχολογικό και ψυχεδελικό, Lynch φάση, δεν καταλαβαίνεις ακριβώς τι γίνεται.

Ποιός ή τι είναι ο κακός του έργου...

Είχε και αυτή την μαστουρέ αργή σκηνοθετική εξέλιξη, που εμένα προσωπικά μου έσπασε το τζαμπουκά.

Λίγο οι απόκοσμοι ήχοι λίγο η θολούρα και το σκοτάδι, με είχαν τσιτώσει από το πρώτο δεκάλεπτο.

Ήμουν και μόνος σε μεζονέτα σπίτι, 1-2 το βράδυ...

Αρχικά σηκώθηκα και έκλεισα τις πόρτες από τα δωμάτια γιατί άρχισα να σκιάζομαι.

Μετά σηκώθηκα από τον καναπέ που ήταν στην μέση του δωματίου και πήγα σε μια καρέκλα κολλημένη στον τοίχο.

Στη συνέχεια κάπου στο μισάωρο παίζει ένα σκηνικό που το ένα κινεζάκι περνάει σε αυτά τα περίεργα σκοτεινά δωμάτια με τις πόρτες, με τις κόκκινες ταινίες, ε εκεί τέντωσαν τα νεύρα μου.

Φώναζε ο πρωταγωνιστής, φώναζα και εγω... :-D :-D :-D

Γκεϊ φάση τελείως.

Οπότε το έκλεισα και συνέχισα την επομένη το πρωϊ με φώς. :-(

χαχαχαχα, ωραία τα περιγραφεις . Εγώ το χα δει με παρέα ανω των 5, και χαθηκε αρκετο απο αυτο το κλιμα.
Δημοσ.

Θριλερ με 2+ άτομα ανετα καταληγει σε σουπερ κωμωδια XD

Ελπιζω να ειναι οντως καλο αυτο το The Wailing που ειπε καποιος. Λεω να το δω.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν ειναι horror το Wailing, αλλα ενα αριστο fantasy thriller. Το συνιστω 100%.

Μολις τωρα τελειωσα το Devil's Pass. Καλουτσικο.

Εχθες ειδα το A tale of two sisters. Ειχε 1,2 σκηνες που ανατριχιασα, αλλα οχι πολυ τρομακτικη. Αρκετα ωραιες οι σκηνες και η μουσικη. Korean classic.

Δημοσ.

Ειδα και το pulse, αλλα δεν εντυπωσιαστηκα. Δεν ανηκει στην κατηγορια "θριλερ που να χεζεσαι" σε καμια των περιπτωσεων. Θα μπορουσε να κρατησει και 30 λεπτα λιγοτερο, καθως με κουρασε αρκετα..

Χωρις να λεω οτι ειναι κακη ταινια, σιγουρα δεν ειναι horror ομως.

Δημοσ.

να μαντεψω, το Dont Look Now ειναι; 

υγ, γιεπ αυτο ειναι. απο τα καλυτερα και πιο υποτιμημενα θριλερ. συνισταται ανεπιφυλακτα. 

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...