Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειδα το The Eye, δεν χεστηκα, ισως να μην μπηκα στο mood όμως :/ δεν μου φανηκε και πολυ τρομακτικο.

Ξαναδέστο με ακουστικά αν θες αυτή τη φορά ή έστω με καλό ήχο που να είναι και καλής έντασης. Αν το είδες ξάπλα στο κρεβάτι με hush hush τον ήχο...ναι...δεν φτάνει αυτό. 

• Απαντ. 171
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οχι ρε συ, μια ζωη βλεπω thriller (και horror), ξερω να φτιαχνω σωστη ατμοσφαιρα. Παντα στην μεγαλη τηλεοραση, με αρκετη ενταση στον ήχο και κλειστα τα παραθυρα. Απλα το The Eye δεν με παρεσυρε τελικα..

• Like 1
Δημοσ.

Καπου το 2001-2002 δε θυμαμαι...

Βλεπω το ring . Στα extra feauters του dvd λεει καπου

Watch sadako video.

2μιση το βραδυ!!

Βλεπω το 3λεπτο βιντεο και στο τελος κοιταω το τηλεφωνο!!

ΧΤΥΠΑΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανατριχιλα και απιστευτο αισθημα φοβου βαρανε κοκκινο.!!!!

Απανταω..

-Παρακαααλω????

-Ελα ρε μαλακα δωσε μου λιγο τον κωδικο του otenet (56αρι τοτε) να μπω να δω κατι!! ( ο κολλητος που ηξερε ότι ημουν home alone)

Πρεπει να εχασα 5 χρονια από την ζωη μου ετσι απλα.

• Like 6
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

ειμαι φαν των θριλερ,σχεδον μονο θριλερ βλεπω, πιστευω οτι εχει να κανει με τι ψυχολογια εχεις εκεινη την στιγμη που το βλεπεις,κ ποσο το ζεις αυτο που βλεπεις,τα εχω δει σχεδον ολα οσα εχετε πει,σε μερικες σκηνες τρομαξα πχ.στο rec στο τελος η στο ring στην σκηνη με την τηλεοραση

αυτα που ημουν καπως σε ολη την ταινια ηταν το babadook k ο εξορκισμος της εμιλι ροουζ

τα martys,inside, audition κλπ.δεν ειναι να τρομαξεις,ειναι τυπου ,πωπω του εκοψε το ποδι,πωπω του εβγαλε το ματι

το antichrist που δεν ειναι τρομου εχει χειροτερες σκηνες τετοιου τυπου

Δημοσ.

ειμαι φαν των θριλερ,σχεδον μονο θριλερ βλεπω, πιστευω οτι εχει να κανει με τι ψυχολογια εχεις εκεινη την στιγμη που το βλεπεις,κ ποσο το ζεις αυτο που βλεπεις,τα εχω δει σχεδον ολα οσα εχετε πει,σε μερικες σκηνες τρομαξα πχ.στο rec στο τελος η στο ring στην σκηνη με την τηλεοραση

αυτα που ημουν καπως σε ολη την ταινια ηταν το babadook k ο εξορκισμος της εμιλι ροουζ

τα martys,inside, audition κλπ.δεν ειναι να τρομαξεις,ειναι τυπου ,πωπω του εκοψε το ποδι,πωπω του εβγαλε το ματι

το antichrist που δεν ειναι τρομου εχει χειροτερες σκηνες τετοιου τυπου

Η τελευταία ταινία τρόμου που έχω δει και ένιωσα αρκετά creepy κυρίως λόγω της φοβερής ατμόσφαιρας ήταν το babadook. Προσωπικά θέλω κάτι κυρίως ατμοσφαιρικό και λίγο ψυχολογικό ώστε να το νιώσω και όχι ξαφνικές σκηνές με jump scare ή υπερβολικό gore που ούτως ή άλλως δεν θεωρείται ταινία τρόμου αλλά πιο πολύ σπλατερια.

Δημοσ.

The Autopsy Of Jane Doe.

Την είδα κι εγώ. Ενώ με κράτησε καλά μέχρι την μεση περίπου μετά κάπου το έχασε κι άρχισα να βαριέμαι.

Η τελευταία ταινία τρόμου που έχω δει και ένιωσα αρκετά creepy κυρίως λόγω της φοβερής ατμόσφαιρας ήταν το babadook. Προσωπικά θέλω κάτι κυρίως ατμοσφαιρικό και λίγο ψυχολογικό ώστε να το νιώσω και όχι ξαφνικές σκηνές με jump scare ή υπερβολικό gore που ούτως ή άλλως δεν θεωρείται ταινία τρόμου αλλά πιο πολύ σπλατερια.

το babadook εμένα προσωπικά σαν parody μου φάνηκε παρά σαν θρίλερ.
  • Like 1
Δημοσ.

Exω ξεκινησει ανενδοτο προ 5ετιας να προσπαθησω να γλιτωσω οσους περισσοτερους μπορω απ το να δουν αυτη την τεραστια @@ που λεγεται Μπαμπαντουκ.Αν καταφερω να σωσω εναν σεβαστο αριθμο θα ειναι σαν να εχω καταφερει κατι σημαντικο.

Δεν μπορω να καταλαβω πως εχει καταφερει αυτο το σιχαμα να επιβιωσει τοσα χρονια σαν ψαγμενο θριλερ και καλα.

• Like 2
Δημοσ.

Exω ξεκινησει ανενδοτο προ 5ετιας να προσπαθησω να γλιτωσω οσους περισσοτερους μπορω απ το να δουν αυτη την τεραστια @@ που λεγεται Μπαμπαντουκ.Αν καταφερω να σωσω εναν σεβαστο αριθμο θα ειναι σαν να εχω καταφερει κατι σημαντικο.

Δεν μπορω να καταλαβω πως εχει καταφερει αυτο το σιχαμα να επιβιωσει τοσα χρονια σαν ψαγμενο θριλερ και καλα.

τα ίδια κι εγώ. έχασα κυριολεκτικά τον χρόνο μου με αυτήν την ταινία κι ήταν μια από τις ελάχιστες φορές που μπήκα στη διαδικασία να το κράξω στο imdb μπας και σώσω κανέναν άλλον άνθρωπο χαχά.
  • Like 2
Δημοσ.
εμενα παντως με ειχε ψιλοκανει το Paranormal activity To  1. Eιμουνα μονος στο σπιτι με σκοτεινα τα παντα,και το δα στο λαπτοπ,και μετα εκανα μιση ωρα να παω τουαλετα ,και αλλη μιση στη κουζινα, και αλλη μιση στο κρεβατι, και αλλες 3 ωρες να κλεισω το φως και αλλες 2 ωρες να κλεισω το ραδιο,,ε και μετα ξημερωσε :-D

Επισης θυμαμαι ειχα δει στο σινεμα οταν βγηκε ενα ριμεικ μια γιαπωνεζικης ταινιαs,δε θυμαμαι τιτλο τωρα,αλλα ειχε να κανει με κατι νεαρους που δεχοταν μια κληση στο κινητο και μετα πεθαιναν κατι σαν το ρινγκ αλλα με τηλεφωνα.και φυσικα ηταν φαντασμα που τα προκαλουσε.το  χε βαλει και το σταρ,Kαι τελοσπαντων ειμουν στο σινεμα, και μιλουσε η ξανθια γκομενα για το τηλεφωνο και αυτο που συνεβαινε. και ελεγε μη το συκωσεις θα τα κακαρωσεις και τοτε Χτυπησε το κινητο μου :confused:

Μου ρθε να παθω καρδιακο.

εντελως συμπτωματικα ο μαμακας πηρε λαθος νουμερο.Ακομα και τωρα το σκεφτομαι

Δημοσ.

εμενα παντως με ειχε ψιλοκανει το Paranormal activity To  1. Eιμουνα μονος στο σπιτι με σκοτεινα τα παντα,και το δα στο λαπτοπ,και μετα εκανα μιση ωρα να παω τουαλετα ,και αλλη μιση στη κουζινα, και αλλη μιση στο κρεβατι, και αλλες 3 ωρες να κλεισω το φως και αλλες 2 ωρες να κλεισω το ραδιο,,ε και μετα ξημερωσε :-D
Επισης θυμαμαι ειχα δει στο σινεμα οταν βγηκε ενα ριμεικ μια γιαπωνεζικης ταινιαs,δε θυμαμαι τιτλο τωρα,αλλα ειχε να κανει με κατι νεαρους που δεχοταν μια κληση στο κινητο και μετα πεθαιναν κατι σαν το ρινγκ αλλα με τηλεφωνα.και φυσικα ηταν φαντασμα που τα προκαλουσε.το  χε βαλει και το σταρ,Kαι τελοσπαντων ειμουν στο σινεμα, και μιλουσε η ξανθια γκομενα για το τηλεφωνο και αυτο που συνεβαινε. και ελεγε μη το συκωσεις θα τα κακαρωσεις και τοτε Χτυπησε το κινητο μου :confused:
Μου ρθε να παθω καρδιακο.
εντελως συμπτωματικα ο μαμακας πηρε λαθος νουμερο.Ακομα και τωρα το σκεφτομαι

Unfriended  Ψιλομ@λ@κια μου φανηκε παντως.

Εκτος και αν λες αλλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...