Luxx Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Κοιταξτε, εγω που βλεπω ταινιες μονος μου και πολλες φορες με ακουστικα ( εννοειται το βραδυ ) λογικο να με τρομαζουν. Τωρα και το καλυτερο horror να δεις, αν το δεις με παρεα και πρωι, ε λογικο να γελασεις.. Στο τελος αμα ειναι να κλεινουμε και τον ηχο, να βαζουμε απο πισω να παιζει britney spears. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Ο σκοπός της κωμωδίας είναι να γελάσεις, ο σκοπός της ταινίας τρόμου είναι να τρομάξεις. Τώρα άμα βλέπεις κωμωδίες και σκέφτεσαι "δεν είναι αστείο, αυτά είναι χαζομάρες, σιγά το χιούμορ" ή βλέπεις ταινίες τρόμου και σκέφτεσαι "είναι ψεύτικο, είναι ταινία, τίποτα από αυτά δεν είναι αλήθεια", ε, δεν είναι και κανένα σπουδαίο κατόρθωμα να μην έχεις αντίδραση. Προσωπικά τα κάνω και τα δύο. Είναι ταινίες τρόμου που τις παίρνω στα σοβαρά και προσπαθώ να μπω στο κλίμα, είναι ταινίες τρόμου που τις βλέπω από περιέργεια (συνήθως για το plot twist), οπότε δεν βάζω τον εαυτό μου στο αντίστοιχο κλίμα. Συνήθως, μάλιστα, στη δεύτερη περίπτωση, η ταινία τρόμου καταλήγει να είναι κωμωδία. Είναι κάτι απλό, πάντως, και μπορεί να το ρυθμίσει ο καθένας. Δεν καταλαβαίνω πως κάποιοι δεν το καταλαβαίνουν αυτό.
dhmhtrhs79 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Τις ταινιες τρομου πρεπει να τις βλεπει καποιος μονος του, βραδυ, με κλειστα φωτα και δυνατο ηχο, χωρις να ασχολείται με αλλα πραγματα (πχ. Κινητό). Αλλιώς δεν εχει νοημα. Εγω ετσι μονο τις βλεπω και μενω και απομερα (ειδικά χειμωνα) οποτε το ολο σκηνικο σε προδιαθετει να τρομαξεις. Και αυτος ειναι ο σκοπός, αλλιως οπως ειπε κ ο φίλος απο πανω βαζουμε και Britney Spears στο background... 5
CaptainChris Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Atomic Blonde με την Charlese Theron, παρα πολυ καλο!
Luxx Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Εχει και στοιχεια horror ή ειναι καθαρα θριλερ;
McNerd Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Το ιαπωνικό "Audition" το πρότεινε κάποιος; για μένα είναι gore δεν θεωρω ότι είναι θρίλερ μελόδραμα το 75% της ταινίας, και ξαφνικά all hell breaks loose 1
Luxx Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Gore θεωρουνται και τα halloween, friday the 13th κτλ; Παντως ορισμενα απο αυτα ειναι αρκετα τρομακτικα, ειδικα για την εποχη τους τοτε.
McNerd Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Gore θεωρουνται και τα halloween, friday the 13th κτλ; Παντως ορισμενα απο αυτα ειναι αρκετα τρομακτικα, ειδικα για την εποχη τους τοτε. Ναι αλλά αυτά είχαν και το στοιχείο της αγωνίας ή του ψυχολογικού θρίλερ. Εστω με έναν υποτυπώδη τρόπο. Ως καθαρά gore θεωρώ την ταινία που απλά δείχνει σαπίλες-κρεατίλες (δεν θα επεκταθώ) χωρίς να έχει προκαλέσει κλιμάκωση σε επίπεδο αγωνίας, παιχνίδια του μυαλού κλπ. Το να αηδιάσεις ή ανατριχιάσεις με αυτά που βλέπεις, δεν σημαίνει ότι είναι και "θρίλερ που να χέζεσαι". Και αντίστροφα: το θρίλερ που χέζεσαι γιατί παίζει με το μυαλό σου, (κορυφαίο παράδειγμα το γιαπωνέζικο το Ring), δεν χρειάζεται να δείξει αίματα, βασανιστήρια κ.ο.κ. για να σε στείλει αδιάβαστο να ανάβεις φώτα βραδιάτικα και να κοιτάς πίσω σου ενώ προχωράς μέσα στο ίδιο σου το σπίτι.
ΠΑΛΑΒΟΥΡΗΣ Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Μπορεί να μου πει το link για να κατεβάσω το Ιαπωνικό ring, η πως θα το γράψω στο piratebay για να το βρω, ευχαριστώ. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Μπορεί να μου πει το link για να κατεβάσω το Ιαπωνικό ring, η πως θα το γράψω στο piratebay για να το βρω, ευχαριστώ. ringu ή και ring , απλα προσθεσε και την χρονια που βγηκε , 1998
ΠΑΛΑΒΟΥΡΗΣ Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 ringu ή και ring , απλα προσθεσε και την χρονια που βγηκε , 1998 Σε ευχαριστώ, το βρήκα σαν ringu το Ιαπωνικό, τώρα περιμένω να βραδιάσει για να το δω.
Henry3GR Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Παιδιά, πως λέγεται η ταινία που ένας βρίσκει μια γυναίκα σε άγρια κατάσταση στο δάσος και την φυλακίζει στο υπόγειο του;
Metal Heart Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Gore θεωρουνται και τα halloween, friday the 13th κτλ; Παντως ορισμενα απο αυτα ειναι αρκετα τρομακτικα, ειδικα για την εποχη τους τοτε. Το πρώτο Halloween όχι απλώς δε θεωρείται gore/splatter αλλά δεν έχει ίχνος αίματος. Έχει ατμόσφαιρα, αγωνία και ψυχολογικό τρόμο. Τα υπόλοιπα Halloween, κυρίως από το 4 και μετά όπως και τα Friday The 13th από το 3 και μετά βασίζονται στο splatter.
*nenya* Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Ειδα το The Eye, δεν χεστηκα, ισως να μην μπηκα στο mood όμως :/ δεν μου φανηκε και πολυ τρομακτικο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα