Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 171
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ghost Adventures Season 13 Episodes 4 & 6

ειναι αποδεδειγμενο πως ολο το σοου ειναι φεικ.τωρα αν το βλεπεις με κλειστα τα φωτα και εξω ριχνει αστραπες ισως σε κανει κατι αλλα παλι φεικ

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Για πειτε κανενα καλο horror που να βγηκε προσφατα. Απο τα πολυ γνωστα τα εχω δει ολα.

Δημοσ.

Μαγκες ,εχω να προτεινω το The Wailing.Κορεατικο αστυνομικο θριλερ/τρομου  με μαυρο χιουμορ.Το τελευταιο μισαωρο ειναι απο τα πιο αγωνιωδη και τρομαχτικα 30λεπτα που εχω δει ΠΟΤΕ!!Αργος τρομος που σε στοιχειωνει σιγα σιγα με εικονες που θα σου μεινουν.Ψαξτε το,βρητε το.Ειναι λιγο αργο στα πρωτα 45 λεπτα ,αλλα οταν απογειωνετε,ΓΑΜΑΕΙ.

Φιλε απιστευτη ταινια! Ευχαριστω για την προταση! Οχι καθαρο horror ( με την εννοια οτι δεν υπαρχουν jump scares ), αλλα ενα απιστευτο fastasy thriller που σε καθηλωνει μεχρι το τελος! Σου δειχνει την εξελιξη των χαρακτηρων απο το πρωτο λεπτο μεχρι το τελευταιο, η μερα με τη νυχτα. Επισης το καλο ειναι οτι αφηνει διαφορετικα σεναρια στη φαντασια του καθενος, για το τι μπορει να εχει γινει τελικα.. Εγω δε μπορουσα να καταλαβω πληρως τι εγινε, αλλα διαβασα καποια σχολια στο reddit και εμεινα μ@λ@κ@ς!! Επισης πολυ ωραια τοπια! Ενα κορεατικο διαμαντι απλα!

Δημοσ.

http://www.imdb.com/title/tt1323045/

Ρίξτε του μια ματιά όσοι δεν το έχετε δει. Απο τα καλά (για εμένα) του είδους.

Καλουτσικο ηταν. Βλεποταν ανετα, αλλα οχι και τρελο horror. Πιο πολυ θριλερ επιβιωσης ειναι.

Δημοσ.

Επειδη εβλεπα τι horror εχω δει, θυμηθηκα το Inside.

Απλα μοναδικο στην κατηγορια του. Ενα μικρο διαμαντακι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...