king2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Ρε συ εμένα το ringu δε με τρόμαξε. Ιςως επειδή πια έχω δει παρα πολλές ταινίες... Βέβαια υπάρχουν τρία ringu, πρέπει να δω και το 0 και το 2Για το πρώτο το αυθεντικό λέω του 1998. Πολύ δύσκολο έργο τρομερή ατμόσφαιρα και στο μεταφέρει όσο καλύτερα γίνεται. Δύσκολα να το ολοκληρώσω. Το πρώτο είναι το αυθεντικό ringu. Τα άλλα βγήκαν το με το όνομα The ring.
margaritagr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Το ίδιο λέμε, αλλα έχουν βγει συνολικά τρία γιαπωνέζικα Ringu , το 2 βγήκε το '99 και το 0 το 2000. Λένε ότι το 0 ειναι το πιο δυνατό. Χτες που πήγα σινεμα είδα ότι βγαίνει καινούριο , αμερικανικό, μέσα στο Οκτώβρη το Rings
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Το ίδιο λέμε, αλλα έχουν βγει συνολικά τρία γιαπωνέζικα Ringu , το 2 βγήκε το '99 και το 0 το 2000. Λένε ότι το 0 ειναι το πιο δυνατό. Χτες που πήγα σινεμα είδα ότι βγαίνει καινούριο , αμερικανικό, μέσα στο Οκτώβρη το Rings Δεν ξέρω ποιοι το λένε ότι το 0 είναι το πιο δυνατό, αλλά η γενική άποψη είναι ότι το 1 είναι το πιο δυνατό. Βασικά είναι το μοναδικό που έχει μείνει και είχε ευρεία απήχηση, όλα τα άλλα χάθηκαν. Δεν έχω προσωπική άποψη, μόνο το 1 έχω δει, απλά λέω ποια είναι η γενική αντίδραση.
Gilmaru Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Πάντως το τι σε τρομάζει έχει αφενός να κάνει με τον καθένα προσωπικά και τις εμπειρίες του, αφετέρου με το κατά πόσο αφήνεις τον εαυτό σου να "μπει" στην ταινία. Αν την δεις επιδερμικά με παρέα που συνεχώς κάνει πλάκα κλπ, δεν υπάρχει περίπτωση να φοβηθείς με τίποτα. Από την άλλη, αν όλοι στην παρέα είναι απορροφημένοι ίσως φοβηθείς και λίγο παραπάνω από ότι κανονικά. 2
galente Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 μωρε δες ενα θριλερ στις 3 το πρωι μονος σου με κλειστα τα φωτα και δυνατα τον ηχο και σου λεω εγω αχαχαχαχαχαχ 3
Gilmaru Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Surround ήχο κατά προτίμηση. Να γίνεται κάτι και να το ακούς πίσω σου. Ακόμη και το ψευτο-surround καλών headphones κάνει δουλειά. 1
king2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Surround ήχο κατά προτίμηση. Να γίνεται κάτι και να το ακούς πίσω σου. Ακόμη και το ψευτο-surround καλών headphones κάνει δουλειά. Στα θρίλερ ο ήχος παίζει το βασικό ρόλο. Με ένα καλό 5.1 βλέπεις άλλη ταινία από το να την έβλεπες με ηχεία τηλεόρασης. Αν δε αφήσεις την ταινία να σε απορροφήσει είναι μοναδική εμπειρία. 1
hexenlord Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 φιλοι και φιλες τα πραματα ειναι απλα, παμε γερα: 1) Insidious 1 , νταξ. Στην καλτσα. Ακομη και σημερα τα βλεπω ολα σε μερικες σκηνες. 2) Τhe descent. Αγαπημενος σκηνοθετης (dogsoldiers κανεις??) σε χορορ ταινια με γυναικες μονο. Μην κανετε τη μαλακια να δειτε το 2. Δειτε το ένα, με φωυα κλειστα, χωρις γκομενακι διπλα και κατα προτιμηση κολλητο που χαμπαριαζει απο θριλερ και δεν χασκογελαει ολη την ωρα σα μαλακας. 3) The ring. 'ΡΚΕΤΑ ΕΙΠΑ, δες την χτες. 4) Rec 1, πολύ καλο για το ειδος του πριν το found footage γινει μοδα. 5) The babadook. Να-σου-γαμησω ατμοσφαιρα και αν περιμενεις να δεις δαιμονες και τριβολους πανε αλλου. Εδώ εχουμε να κανουμε με ψυχολογικο τρομο που παιζει με τα με τα γαμωνευρα σου. Και παιζει καλα με μπατζετ μικροτερο απο την αγορα ποδοσφαιρστη γαμα εθνικης. 6) It Follows. Μου το προτεινε φιλος στο χβοχ λαιβ την ωρα που εριχνα τιτανα σε κεφαλι ανυποψιαστου αντιπαλου. Το ειδα την ιδια νυχτα και δεν κοιμηθηκα. Αυτος ο ανυποτος (ετσι φραφεται αυτό?) ασταμάτητος ανεξήγητος τρομος με μαμησε. αυτά μου ερχονται τωρα. Παραλείπω εσκεμμένα ταινιάρες τυπου shinning, exorcist etc καθως η λιστα είναι ετος 2000+
Captn Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Ημαρτον!!!!!!!!!!!!!!Δεν υπαρχουν τετοιες ταινιες..........εκτος και εαν ειστε 15χρονα μαμοθρεφτα!!!!!!! Υπαρχουν ταινιες που μπορουν να κανουν το στομαχι σου να σφιχτει δυνατα στο τελος..........η καλυτερη που μου ερχεται προχειρα στο μυαλο ειναι αυτη!! Site: Martyrs συμφωνώ και με τα δυο ποτέ δε φοβηθηκα σε ταινια μετα την εφηβεία μου και το τέλος του Martyrs είναι πανέξυπνο μια horror ταινια που με ξαφνιασε ευχαριστα και με κρατησε στην τσιτα απ την αρχη μεχρι το τελος ειναι το Triangle 2009 1
Gilmaru Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Plz μην κάνετε το πιο κλασσικό και πιο κλισέ πράγμα που υπάρχει και το παίζετε "σκληροί" επειδή βλέπετε θρίλερ και δεν τρομάζετε, lol. Δεν έχει να κάνει με την ηλικία αυτή καθαυτή, ούτε με το αν είσαι "μαμόθρεφτο" ή όχι. Έχει να κάνει με κάτι πολύ απλό που λέγεται απευαισθητοποίηση. Όσο περισσότερα θρίλερ βλέπεις, τόσο πιο δύσκολα θα τρομάζεις σταδιακά. Από ένα σημείο και μετά είναι λογικό να μην έχεις την ίδια εμπειρία τρόμου που είχες όταν είδες τα πρώτα σου θρίλερ. Η γιαγιά μου έχει ζήσει 2 πολέμους και τρομάζει σαν μικρό παιδάκι αν της βάλεις κάτι τρομακτικό (δεν είναι από την ηλικία, τα έχει 400 ). Γιατί; Γιατί δεν έχει δει ούτε ένα θρίλερ ολόκληρο στην ζωή της. Αν ψάξετε και λίγο στην ιστορία του κινηματογράφου θα γελάσετε με κάποιες παλιές ταινίες που την εποχή τους θεωρούνταν τρομακτικές. Δεν ήταν πιο μαμόθρεφτοι οι άνθρωποι (αντιθέτως), lol, απλώς δεν είχαν συνηθίσει τέτοιου είδους ερεθίσματα. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει σε κάποιον που βλέπει σπάνια θρίλερ ή σε κάποιον που είναι μικρός και δεν έχει δει πολλά. Αυτό + το πόσο επιδερμικά το βλέπεις (αν π.χ. μιλάς συνέχεια και χαβαλεδιάζεις την ώρα του θρίλερ ή δεν προσέχεις είναι επίσης ένας παράγοντας) + καλή ατμόσφαιρα (δυνατός ήχος όχι πολλοί θόρυβοι-ερεθίσματα-διακοπές κλπ). Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2016 από Gilmaru 1
Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ. Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Μαγκες ,εχω να προτεινω το The Wailing.Κορεατικο αστυνομικο θριλερ/τρομου με μαυρο χιουμορ.Το τελευταιο μισαωρο ειναι απο τα πιο αγωνιωδη και τρομαχτικα 30λεπτα που εχω δει ΠΟΤΕ!!Αργος τρομος που σε στοιχειωνει σιγα σιγα με εικονες που θα σου μεινουν.Ψαξτε το,βρητε το.Ειναι λιγο αργο στα πρωτα 45 λεπτα ,αλλα οταν απογειωνετε,ΓΑΜΑΕΙ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα