Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

the skeleton key 2005  ( επειδή έχουν πει αρκετές καλές στην πρώτη σελίδα δες μια και αυτή έχει καλό στόρυ )

Υ.γ.

Είχα δει και μια άλλη καλή ταινία με voodoo( ju-ju ) black magic σε κάποιο σπίτι έπαυλη κάπως παλιά 1998-2003 κάπου εκεί πρέπει να είναι αλλά δεν θυμάμαι τίτλο ... :mad:  έχω σπάσει το κεφάλι μου και έχω φάει το νετ αλλά δεν την έχω βρει.

Αν λέει σε κάποιον κάτι θα βοηθούσε.

• 3 χρόνια αργότερα...
  • Απαντ. 171
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το ορφανοτροφείο δεν είναι "για να χεστείς", είναι περισσότερο από τα ατμοσφαιρικά θρίλερ με έμφαση στο story θα έλεγα, αν και δεν το θυμάμαι καλά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

χαχαχαχαχα δε το βρισκω πουθενα να το δω online γαμωτοοοοο

Έτοιμη

Επεξ/σία από king2009
Δημοσ.

Έχω δει το 90% των ταινιών τρόμου/θρίλερ/splatter, ασπρόμαυρες, έγχρωμες, καινούριες, παλιές, (με λίγα λόγια κάθε είδος και εποχής) που έχει βαθμολογία imdb >5 και οι μοναδικές που με τρόμαξαν ή τουλάχιστον με έκαναν να αισθάνομαι άβολα ήταν ο πρώτος Εξορκιστής και το Insidious 1. Επίσης, μια ταινία που είδα πρόσφατα η οποία δε με τρόμαξε καθόλου αλλά την κρατώ για μια και μόνο σκηνή, που θυμάμαι ακόμα τον εαυτό μου να τραβιέμαι πίσω στη καρέκλα. Το It Follows.

• Like 1
Δημοσ.

Έχω δει το 90% των ταινιών τρόμου/θρίλερ/splatter, ασπρόμαυρες, έγχρωμες, καινούριες, παλιές, (με λίγα λόγια κάθε είδος και εποχής) που έχει βαθμολογία imdb >5 και οι μοναδικές που με τρόμαξαν ή τουλάχιστον με έκαναν να αισθάνομαι άβολα ήταν ο πρώτος Εξορκιστής και το Insidious 1. Επίσης, μια ταινία που είδα πρόσφατα η οποία δε με τρόμαξε καθόλου αλλά την κρατώ για μια και μόνο σκηνή, που θυμάμαι ακόμα τον εαυτό μου να τραβιέμαι πίσω στη καρέκλα. Το It Follows.

http://www.imdb.com/title/tt3235888/

Και το ringu πρέπει να είναι πολύ τρομακτικό. Το έχω βάλει 2 φορες να το δω και το σταματάω. Όπως και το grudge το πρώτο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...