Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νetbook και ξερό ψωμί! Αν είχαν λίγο καλύτερους επεξεργαστές θα ήταν ό,τι καλύτερο. Αλλά και πάλι, προτιμότερο από τα tablets.Μάθαμε όλοι την αφή...λες και δεν έχουμε δύναμη στα δάχτυλα!

Αν ειχαν καλύτερους επεξεργαστες θα ηταν ultrabook και οχι NETbook!:P

• Like 1
  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Πρέπει να έχεις νεύρα από ατσάλι. Θα κάτσεις να δουλέψεις σοβαρά Photoshop, Illustrator, AutoCAD κλπ με Atom της κακιάς ώρας, 2GB RAM και flash σκληρό; Εδώ το ΕeePC που είχα έκανε 3 ώρες να ανοίξει τον FF και άλλες 3 να τον κλείσει. Μιλάμε πάντα για netbook των 250-300€, όχι των 800.

Όταν είσαι σε διακοπές και χρειάζεται να κάνεις κάτι απο αυτά που προανέφερα, πρέπει να έχεις νεύρα από ατσάλι έτσι κ αλλιώς!!   :D :D :D

Σοβαρά τώρα, υπάρχει η αγορά και για τα 2. Απλά λόγω κόστους πλέον είναι ασύμφορο το να βγαίνουν netbooks. 

Το EeePC που λες το είχα και εγώ και το έδωσα μετά από λίγες εβδομάδες, αλλά στην πορεία παρουσιάστικαν οι ανάγκες που προανέφερα οπότε αναγκαστικά πήρα ένα άλλο netbook και ας το έχω χρησιμοποιήσει 10 φορές όλες κι όλες..

Προσωπικά επειδή είναι η δουλειά μου, προτιμάω να το πάρω μαζί μου και να νιώθω μια Χ ασφάλεια ότι μπορώ να ανταπεξέλθω όταν ο Murphy μου χτυπήσει την πόρτα και ας σέρνεται οικτρά.....

Edit: Αν ήμασταν στο...2008 και δε ζούσαμε στην Ελλάδα της κρίσης του 2013, αντί για netbook που σέρνεται θα έπαιρνα το πιο μικρό macbook air, ώστε και να έχω κάτι μαζί μου και να μην είναι 5 κιλά βάρος... Αλλά δυστυχώς τα air είναι ακόμα και μεταχειρισμένα πολύ ακριβά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...