billysK Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να βάλω τα ubuntu σε pc ή laptop ,που θα λειτουργεί σε επιχείρηση ,προφανώς για να γλιτώσω τα έξοδα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 γιατί να μη μπορείς? το θέμα είναι να υπάρχει οτι πρόγραμμα χρησιμοποιείς για να κάνεις τη δουλειά σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billysK Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Ευχαριστώ για την απάντηση . αλήθεια ξέρεις αν υπάρχει κάτι παρόμοιο με το office σε ubuntu? ( δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ μου) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jim D. Ace Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 openoffice και Libreoffice (το δευτερο ειναι fork του πρωτου) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
martinoff Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 υπάρχει το libreoffice πολύ καλό αλλά 1-αν στέλνεις doc,xls,ppt κτλ θα έχεις θέμα, αν στέλνεις pdf,odf κτλ προχώρα 2-αν χρησιμοποιείς το office επαγγελματικά θα είναι καλύτερη λύση να έχεις μια εικονική μηχανή windows+office που σημαίνει θα πρέπει να έχεις και τις άδειες του δλδ καλύτερα win Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Αναλογα την επιχείριση, η καθε επιχείριση εχει ΙΤ το οποίο σου παραδίδει εναν υπολογιστή ο οποιος εχει συγκεκριμένες δυνατότητες, δεν μπορείς εσυ να παίζεις με τα λειτουργικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pmav99 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 αν θέλεις διάβασε εδώ. Σε πρώτη φάση σε ενδιαφέρουν κυρίως οι δύο πρώτες ενότητες. https://el.wikibooks.org/wiki/Linux_%CE%B3%CE%B9%CE%B1_%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%85%CF%82 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billysK Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δεν είναι για εμένα θα το χρησιμοποιεί για internet και να κρατά κάποια αρχεία η αδερφή μου . Προορίζεται για απλή χρήση! Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crystallization Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 υπάρχει το libreoffice πολύ καλό αλλά 1-αν στέλνεις doc,xls,ppt κτλ θα έχεις θέμα, αν στέλνεις pdf,odf κτλ προχώρα Μπορείς να το κάνεις save ως .doc! Εγώ δεν έχω πρόβλημα τόσο καιρό και όταν τα μεταφέρω σε άλλους το word ανοίγει κανονικά τα πάντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pmav99 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Μπορείς να το κάνεις save ως .doc! Εγώ δεν έχω πρόβλημα τόσο καιρό και όταν τα μεταφέρω σε άλλους το word ανοίγει κανονικά τα πάντα. Αν είναι σκέτο κείμενο οκ. Αν αρχίσεις να έχεις format το αποτέλεσμα αλλοιώνεται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billysK Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Ευχαριστώ παιδιά για την πολύτιμη βοήθεια . Κάτι τελευταίο .Υπάρχει κάποια έκδοση π.χ. όπως pro και τέτοια ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pmav99 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Στο libreoffice? όχι δεν υπάρχει. Πάντως το workflow που χρησιμοποιώ/προτείνω για κάποιον που το μόνο που χρειάζεται στη δουλειά του είναι MS Office είναι linux σαν λειτουργικό και Windows + Office σε virtualbox. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Πάντως το workflow που χρησιμοποιώ/προτείνω για κάποιον που το μόνο που χρειάζεται στη δουλειά του είναι MS Office είναι linux σαν λειτουργικό και Windows + Office σε virtualbox. Αν έχεις ήδη Windows+Office licenses διαθέσιμα, γιατί να μην τα δουλεύεις natively εγκατεστημένα και να προτιμήσεις να εισάγεις ένα extra layer πολυπλοκότητας με Linux host + VM; Δε βλέπω κάποιο προφανές όφελος. Πόσο μάλλον για περιπτώσεις επιχειρήσεων που όταν εξετάζουν το ενδεχόμενο μετάβασης σε Linux, το κάνουν συχνά για τον παρακάτω λόγο που αναφέρει και ο OP: ...προφανώς για να γλιτώσω τα έξοδα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djcat Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Γλυτώνεις τις σαβούρες με την ασφάλεια των windows και τα διάφορα προγραμματάκια που σου εγκαθίστανται! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Γλυτώνεις τις σαβούρες με την ασφάλεια των windows και τα διάφορα προγραμματάκια που σου εγκαθίστανται! Δηλαδη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα