SearchEngine Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Γειας σας δεν εχω ασυρματο router και γι'αυτο αναρωτιομουν μηπως γινονταν μεσω USB να εχω internet στο κινητο.Γινεται καθολου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gesamgr Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 νομιζω στα android Μονο το αναποδο γινεται να δωσει internet στο pc , tablet κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SearchEngine Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 νομιζω στα android Μονο το αναποδο γινεται να δωσει internet στο pc , tablet κλπ Εχω android κινητο.Πως μπορω να το κανω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gesamgr Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 REVERSE TETHERING http://www.techfreeks.com/share-pc-internet-connection-with-android-phone/ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.littlelan.ReverseTether.Trial&feature=search_result Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SearchEngine Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Σε ευχαριστω πολυ δοκιμασα το turorial και το internet δουλευει τελεια!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gesamgr Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 ναι φιλε? πετυχε? χαιρομαι που βοηθησα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SearchEngine Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Πετυχε αλλα ενα προβλημα...Οταν παω να κατεβασω κατι μου λεει ''αναμονη για δικτυο''.τι ειναι αυτο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα