xtrmsnpr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Ειχα τον 1tb FAEX ενα χρονο περιπου και ξαφνικα μας αφησε χρονους..τον πηγα πισω και λογικα θα παρω τον FZEX σαν αντικατασταση. Να ναι καλά τα 5 χρόνια εγγύηση! -- Μόλις τον παρήγγειλα,μαζί με ένα sata3 καλώδιο,ώστε να αλλάξω αυτό που είχα,μιας και έχω κάτι υποψίες..ότι δεν μπορεί να δώσει τα 6gbps αυτό που φοράω,αν και νόμιζα ότι τα καλώδια sata δίνουν όλες τις ταχύτητες των sata interface.. Και μιας και λέγατε και για θόρυβο που ξυπνάει όλη την γειτονιά,είπα να βάλω και αυτά τα έξτρα . ο seagate που φοράω τώρα,χτυπάει 100% έτσι στο άκυρο,χωρίς να κάνει τίποτα το pc..Από την αρχή που τον είχα πάρει,είχε ξινίσει..θα πάει για εξωτερικός..
xtrmsnpr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Όλα μια χαρά με τον δίσκο!! Όχι απλώς δεν κάνει φασαριά,ούτε που ακούγεται ακόμα και σε εγκατάσταση 50gb...!Απορώ,απορώ απλά! 2
Xristaras12 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Όλα μια χαρά με τον δίσκο!! Όχι απλώς δεν κάνει φασαριά,ούτε που ακούγεται ακόμα και σε εγκατάσταση 50gb...!Απορώ,απορώ απλά! τον έχω εδώ και 2-3 μήνες(αν θυμάμαι καλά) τον συγκεκριμένο και είναι πραγματικά αθόρυβος. Αυτό που είδα μετά είναι ότι οι χρήστες παραπονιούνται για το seek time ότι ειναι 12ms ενω σε άλλους black δίσκους είναι πολύ παρακάτω.
xtrmsnpr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 τον έχω εδώ και 2-3 μήνες(αν θυμάμαι καλά) τον συγκεκριμένο και είναι πραγματικά αθόρυβος. Αυτό που είδα μετά είναι ότι οι χρήστες παραπονιούνται για το seek time ότι ειναι 12ms ενω σε άλλους black δίσκους είναι πολύ παρακάτω. θα δούμε με τον καιρό! ίσως να λένε για το μοντέλο WD1002FAEX κιόλας.. Πάντως 0 φασαριά! Ευχαριστώ για την πρόταση!
Xristaras12 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 όντως φασαρια μηδεν σε σχέση με παλαιότερο δίσκο που είχα απ το 2008 WD επίσης. τον άκουγα να δουλευει και βεβαιωνόμουν ότι άνοιξε το σύστημα δες εδώ γι αυτά που λέω http://forums.storagereview.com/index.php/topic/36356-wd1003fzex-slow-access-times-warning/
xtrmsnpr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 χμ ναι,εντάξει..Θα δούμε στην πορεία,εύχομαι μόνο να πάει καλύτερα από τον seagate που είχα
SPANK Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Ο δικός μου στην αρχή έκανε λιγο φασαρία αλλα έστρωσε , μπορεί να ειναι και θέμα παρτίδων αλλες ναι ακούγονται περισσότερο η μπορεί να το έφτιαξαν σε καινούργιες τώρα
Physiciant Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Ναι απ' ότι είχα ακούσει και γω αυτή η έκδοση είχε κάποια θεματάκια, που λύθηκαν στην καινούρια WD1003FZEX
xtrmsnpr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Αχα! Εμένα είναι κατασκευή Μάιος 2014 στην Ταϊλάνδη,και όλα μέλι γάλα.Βέβαια ακόμα πράγματα περνάω μετά το φορμάτ,και δεν τον έχω δοκιμάσει σε κάποιο παιχνίδι ή να κάτσω να μεταφέρω αρχεία μεγάλα.Αλλά τα boot times βελτιώθηκαν,μιας και είναι νέος σκληρός να μου πείτε.
Djole_7 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Ρε σεις αυτος κανει πολυ θορυβο ( 1tb fzex )..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα