Προς το περιεχόμενο

Western Digital Caviar Black WD1002FAEX 1TB HDD (64MB Cache, 7200RPM, Sata III)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μια απο τα ιδια και σε μενα.

Με ξενερωσαν τωρα...

Ηξερα οτι ειναι θορυβωδης δισκος αλλα ξαφνικα εμφανιζονται τοσα αρνητικα σχολια για τον θορυβο και οχι μονο

Δημοσ.

Φιλε μου ακριβος τον ιδια δισκο εχω εδω και περιπου 5 μηνες...και εγω το ιδιο πραγμα με τον θορυβο σκεφτομουν μιας και οπου διαβαζα το ειχαν σαν αρνητικο + το οτι δεν τον ειχα δει σε λειτουργεια σε καποιο pc ωστε να ξερω ο ιδιος τα επιπεδα θορυβου του...!Ο σκληρος ειναι μια χαρα παντος...Ο θορυβος του ειναι οπως δειχνουν τα βιντεο ομως ετσι εντονος θα ειναι αν βαλεις το αυτι σου τοσο κοντα...Σε αποσταση λιγοτερο του μισου μετρου που πιστευω οτι θα εχεις το case σου δεν θα σε ενοχλει καθολου....Σε απολυτη ησυχια στο δωματιο  θα ακους  ισα ισα την κεφαλη και αυτο καποιες στιγμες...φυσικα τον θορυβο οπως ειπαν κα πιο πανω ο καθενας τον αντιλαμβανεται διαφορετικα ομως μην φοβασαι γιατι και εγω το ιδιο σκεφτομουν και τελικα τα πραγματα ειναι πολυ πιο φυσιολογικα...

Χωρίς να θέλω να προσβάλλω κανέναν,μακρυά παιδιά.. Είχε χαλάσει ο σκληρός μου έπειτα από δική μου χαζομάρα και λέω ας πάρω έναν καινούργιο "καλό".Επιλέγω το συγκεκριμένο μοντέλο από eshop.Έρχεται ο δίσκος μες την χαρά εγώ τον βάζω στο pc και τίποτα.Όχι απλά δεν έμπαιναν τα windows δεν έκανε καν format.Τον πάω πίσω ως ελλατωματικό και ξαναπαραγγέλνω ο χαζός τον ίδιο.το αποτέλεσμα? παίζει να τον έκανα και 12 φορές format  (τον 2ο).Ήτανε και πάλι ελλατωματικός!! 2 μέρες άντεχε και μετα crashαρε.Είδα και απόειδα και τον γύρισα πίσω εκνευρισμένος και πήρα έναν SSD.Τώρα θα μου πεις,μπορεί να έτυχε ρε φίλε.2 φορες συνεχόμενα?? τα σχόλια δικά σας..

Το ιδιο ειχα και εγω απο το συγκεκριμενο καταστημα αστα...μια μερα μου κρατησε ο δισκος και τελος...ουτε φορματ ουτε διαμορφωση ουτε τιποτα..1 βδομαδα μετα για να μου τον αλλαξουν και αφου πηρα τον ιδιο μεχρι τωρα ολα οκ....ας ελπισουμε να ετυχε...

Δημοσ.

Φιλε μου ακριβος τον ιδια δισκο εχω εδω και περιπου 5 μηνες...και εγω το ιδιο πραγμα με τον θορυβο σκεφτομουν μιας και οπου διαβαζα το ειχαν σαν αρνητικο + το οτι δεν τον ειχα δει σε λειτουργεια σε καποιο pc ωστε να ξερω ο ιδιος τα επιπεδα θορυβου του...!Ο σκληρος ειναι μια χαρα παντος...Ο θορυβος του ειναι οπως δειχνουν τα βιντεο ομως ετσι εντονος θα ειναι αν βαλεις το αυτι σου τοσο κοντα...Σε αποσταση λιγοτερο του μισου μετρου που πιστευω οτι θα εχεις το case σου δεν θα σε ενοχλει καθολου....Σε απολυτη ησυχια στο δωματιο  θα ακους  ισα ισα την κεφαλη και αυτο καποιες στιγμες...φυσικα τον θορυβο οπως ειπαν κα πιο πανω ο καθενας τον αντιλαμβανεται διαφορετικα ομως μην φοβασαι γιατι και εγω το ιδιο σκεφτομουν και τελικα τα πραγματα ειναι πολυ πιο φυσιολογικα...

Το ιδιο ειχα και εγω απο το συγκεκριμενο καταστημα αστα...μια μερα μου κρατησε ο δισκος και τελος...ουτε φορματ ουτε διαμορφωση ουτε τιποτα..1 βδομαδα μετα για να μου τον αλλαξουν και αφου πηρα τον ιδιο μεχρι τωρα ολα οκ....ας ελπισουμε να ετυχε...

Μάλλον τους "χαλασμένους" δεν τους δίνουν δρόμο..SSD και πάλι SSD 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εγώ ήθελα να πάρω τον black λόγω της 5ετούς εγγύησης...

Ήθελα να τον κάνω βέβαια εξωτερικό...

Λέτε να αφήσω τον black και να πάω σε red?

Υ.Γ.Ως εξωτερικός θα ακούγετε πιο έντονα και με βάλατε σε σκέψεις...

Επεξ/σία από Antwni
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

και τελικά ακούγεται ο δίσκος και σηκώνει την γειτονία στο πόδι;

Γιατί τον θέλω και γω,αλλά νομίζω ότι υπερβάλετε!

Δημοσ.

Αν μιλάμε για τον black ο δίσκος τις πρώτες 2 3 ημέρες ακουγόταν λιγάκι αλλα για καποιο λόγο μεχρι σήμερα απο τοτε δεν ακούγεται κιχ δεν ξέρω αν έτρωσε τι έγινε , μπορεί να ακούγεται λίγο στην αρχή αλλα ειναι υπερβολές οτι κανει παρα πολύ θόρυβο

• Like 1
Δημοσ.

Αν μιλάμε για τον black ο δίσκος τις πρώτες 2 3 ημέρες ακουγόταν λιγάκι αλλα για καποιο λόγο μεχρι σήμερα απο τοτε δεν ακούγεται κιχ δεν ξέρω αν έτρωσε τι έγινε , μπορεί να ακούγεται λίγο στην αρχή αλλα ειναι υπερβολές οτι κανει παρα πολύ θόρυβο

Μια χαρά είναι ο δίσκος,αν τον βάλεις σε "κονσέρβα" τον ακούς,αν είσαι περίεργος με τους υπερήχους υπάρχουν λύσεις.

ναι ναι

http://www.e-shop.gr/western-digital-wd1003fzex-caviar-black-1tb-sata3-p-PER.303074

αυτός δεν είναι;

Οκ ευχαριστώ για τις απαντήσεις,λογικές!

Ακούγεται όταν λογικά γίνεται προσπέλαση,αλλά σιγά το πόσο θα ακούγεται και έγινε θέμα.. βλέπω 29db σε idle και 30db σε χρήση

http://www.wdc.com/en/products/products.aspx?id=760#Tab3

Δημοσ.

Αυτός ειναι ναι και με 5 χρόνια εγγύηση που ειναι στα δυνατά + του , ακούγεται ελάχιστα οταν γράφει και διαβάζει αν και οπως σου ειπα σε εμενα τώρα δεν ακούγεται τιποτα

• Like 1
Δημοσ.

Αυτός ειναι ναι και με 5 χρόνια εγγύηση που ειναι στα δυνατά + του , ακούγεται ελάχιστα οταν γράφει και διαβάζει αν και οπως σου ειπα σε εμενα τώρα δεν ακούγεται τιποτα

μια χαρά! Ε ναι!Σιγά την φασαριά που θα κάνει.

Ελπίζω να βγει καλύτερος από τον seagate που έχω τώρα,γιατί δεν είμαι ευχαριστημένος..

Έχει αρχίσει και πιάνει 100% για πάρα πολύ ώρα μετά από gaming και μερικές φορες πιο πριν.Και το hd sentinel δεν του βγάζει κανένα σφάλμα.

Ίσως να είναι και το update από 8 σε 8.1.Ψάχνω να βρω μόνο το ISo του 8,1,αλλά είδα ότι δεν δέχεται το κλειδί των 8..Και έχει μανούρα,σαν μια λύση.Αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

Δημοσ.

Ειχα τον 1tb FAEX ενα χρονο περιπου και ξαφνικα μας αφησε χρονους..τον πηγα πισω και λογικα θα παρω τον FZEX σαν αντικατασταση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...