Ledis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Mε το original psu δεν γίνετε να πάει το passive POE πολύ μακριά. Άμα παρεις καλύτερο psu με τα ίδια Volts αλλα πολύ περισσότερα Amps θα πάει πιο μακριά. Όπως βλέπεις, στο 1ο post μιλάς για τροφοδοτικό "ίδια Volts αλλα πολύ περισσότερα Amps" Η θεωρία ναι μπορεί να λέει αυτό ναι αλλα στην πράξη σε καλώδια POE σαν και αυτά που έχω φτιάξει αλλα ήταν υπερβολικά μεγάλα για να δουλεψουν σωστά το ρεύμα όταν τα μέτραγα με το πολύμετρο τα Volts ήταν σωστά άρα γιαυτο μιλάω για τα Αmps. Aμα το πάμε σύμφωνα με την θεωρία πρέπει να υπολογίζουμε την απώλεια ρεύματος στο μήκος του καλώδιο μας και αυτή την απώλεια να την προσθέτουμε στο PSU. Δηλαδή άμα το καλώδιο μας χάνει 2 volt και η συσκευη μας δουλεύει με 12 εμείς θέλουμε 14V psu από την μια άκρη του POE. Στο 2ο Post αδυνατώ να καταλάβω τι μετρούσες. Πως είναι δυνατόν να μετράς Ρεύμα και να βλέπεις Volts. Μετράς την τάση στο τέλος του καλωδίου ΜΕ ή Χωρίς φορτίο (συνδεδεμένη ή όχι την συσκευή) . Αν μετράς χωρίς το φορτίο, λογικό είναι να μην έχεις πτώση τάσης. Ευτυχώς οι περισσότερες συσκευές 12V είναι πολύ Φιλότιμες και σε κάποιες περιπτώσεις λειτουργούν ακόμα και με 9V, και έτσι δουλεύουν τέτοιου τύπου εγκαταστάσεις. Anyway, τα Α του τροφοδοτικού δεν έχουν να κάνουν σε τυπωτά με την πτώση τάση στο καλώδιο. στην πραξη ομως στα Poe δεν μπορεις να ανεβασεις τα volts/δηλαδη τα poe παιζουν με 48volt.οταν και εγω επρεπε να στειλω 100 μετρα το Poe και δεν μου πηγαινε με κανονικο poe υποχρεωτικα εβαλα ενα με λιγα παραπανω ma και επαιξε.ταση δεν μπορουσα να ανεβασω αφου το Poe παιζει ετσι και αλλιως 48volt.παντως μετα επεξα κανονικα. Poulinos, στο 802.3af η τάση τροφοδοσίας στο Switch "*Voltage range (at PSE)" είναι 44.0–57.0 V, ενώ στην συσκευή η απαραίτητη τάση "Voltage range (at PD)" είναι 37.0–57.0 V. Και επειδή η πτώση τάση στο καλώδιο εξαρτάτε μόνο από την αντίστασή ® του καλωδίου και το Ρεύμα (Α) Αν χάσω 2V από τα 48V έχω χάσει το 4% της αρχικής μου Τάσης Αν χάσω 2V από τα 12V έχω χάσει το 20% της αρχικής μου Τάσης Οπότε καταλαβαίνετε γιατί στο 802.3af επιλέχθηκε η τάση των 48V. Το καταλαβαινω αυτο, απλα οπως βλεπεις ουτε εδω δε μπορουμε να βγαλουμε ακρη που μιλανε και καποιοι επαγγελματιες...Επισης δυστυχως στην περιοχη που ειμαι(Μανη) δεν υπαρχουν ουτε για δειγμα και οι πιο κοντινοι ζητημα να γνωριζουν πολλα πραγματα... Φίλε Kavouras, Επειδή σε βλέπω να πελαγώνεις από το Thread των 5 Σελίδων, και από την στιγμή που έχεις καταλήξει να βάλεις AirLive, βάλε ως AP το AP60 (Που υποστηρίζει 24V Pacive PoE) και τροφοδότησε το με 24v PoE Switch της Airlive (POE-FSH808PW ή POE-FSH1608) η αλλιώς με 24V PoE Injector. Θα λειτουργήσει σίγουρα ακόμα και σε αρκετά μεγάλη απόσταση καλωδίου.
poulinos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Poulinos, στο 802.3af η τάση τροφοδοσίας στο Switch "*Voltage range (at PSE)" είναι 44.0–57.0 V, ενώ στην συσκευή η απαραίτητη τάση "Voltage range (at PD)" είναι 37.0–57.0 V. Και επειδή η πτώση τάση στο καλώδιο εξαρτάτε μόνο από την αντίστασή ® του καλωδίου και το Ρεύμα (Α) Αν χάσω 2V από τα 48V έχω χάσει το 4% της αρχικής μου Τάσης Αν χάσω 2V από τα 12V έχω χάσει το 20% της αρχικής μου Τάσης Οπότε καταλαβαίνετε γιατί στο 802.3af επιλέχθηκε η τάση των 48V. δεν εκατσα να πετρησω κατι παραπανω.στην αρχη ηταν ενα 3com poe injector το οποιο ηταν 48 volt output και 350ma αν θυμαμαι καλα.εφοσον ειχα προβληματα το αλλαξα με ενα l-com 48 volt output αλλα 1,5 amp περιπου 48 volt 60watt ηταν.και επαιξε.επειδη τα ηλεκτρονικα δεν ειναι η ειδικοτητα μου δεν το εψαξα παραπανω.απλα λεω τι εκανα για να παιξει.δεν επαιξε με swtch επειδη το switch δεν μπορουσε να μου τροφοδοτησει μια συσκευη που επρεπε πριν παει στο access point.
biomecanoid Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 δεν εκατσα να πετρησω κατι παραπανω.στην αρχη ηταν ενα 3com poe injector το οποιο ηταν 48 volt output και 350ma αν θυμαμαι καλα.εφοσον ειχα προβληματα το αλλαξα με ενα l-com 48 volt output αλλα 1,5 amp περιπου 48 volt 60watt ηταν.και επαιξε.επειδη τα ηλεκτρονικα δεν ειναι η ειδικοτητα μου δεν το εψαξα παραπανω.απλα λεω τι εκανα για να παιξει.δεν επαιξε με swtch επειδη το switch δεν μπορουσε να μου τροφοδοτησει μια συσκευη που επρεπε πριν παει στο access point. Tην ίδια συμπεριφορά έχω παρατήρηση και εγώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα