Προς το περιεχόμενο

Αγορά βιντεοκάμερας - προτάσεις


fay259

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα σε όλους!

Ψάχνω εδώ και καιρό να αγοράσω μια βιντεοκάμερα.Η χρήση που την θέλω είναι για εκδρομή,στιγμές οικογενειακές και λήψεις σε συναυλιακούς χώρους (άρα καλό ζουμ και ευαισθησία σε βραδινές λήψεις)

 

Είχα καταλήξει στην PANASONIC HC V700,που με καλύπτει και από οικονομικής πλευράς και από θέμα δυνατοτήτων.Πρόσφατα μου πρότειναν -και με έβαλαν σε σκέψεις- και την PANASONIC SD800..

Ψάχνοντας τα χαρακτηριστικά της,είδα ότι η 800 ΥΠΕΡΕΧΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ,όμως έχει ΟΠΤΙΚΟ ΖΟΥΜ 12Χ...Ενώ η hcv 700 έχει 21x,μιλάμε για διπλάσιο ζουμ....Και το ζουμ το βράδυ για συναυλίες κλπ θα μου είναι απαραίτητο..

Το θέμα μου είναι το εξής..Βλέποντας και άλλες βιντεοκάμερες -στα χρήματα που διαθέτω- όλες πάνω κάτω έχουν ζουμ ως 15Χ...Την panasonic hc v700 την έχει δοκιμάσει κανείς?Είναι καλή εικόνα (ειδικά για βραδινές λήψεις) με το ζουμ στο 21x???Γιατι αν είναι να χαλάει η εικόνα,να καταλήξω στην 800 που ναι μεν έχει 12χ ζουμ αλλά είναι το ίδιο καλή με ή χωρίς ζουμ η ποιότητα εικόνας χωρίς να αλλοιώνεται..

 

Και κάτι τελευταίο,ψάχνοντας την SD800 έπεσα πάνω σε συγκριτικό βίντεο μεταξύ της sd 800 και της CANON HF-G10..Σαφέστατα υπερτερεί η canon..

 

 

ΑΝ έχει κάποιος να προτείνει και κανένα μοντέλο ΝΕΟ της CANON,ευπρόσδεκτο..Είδα κάτι νέα μοντέλα της,HFR400,HFR42 και HFR40 αλλά για Ελλάδα δεν λέει πότε θα ρθουν..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...