greek85 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 εκανα καθαρη εγκατασταση τα vista ενω εκανε κανονικα τα πρωτα updates, μετα για ανεξηγητη αιτια οχι μονο δεν κανει updates αλλα εχει εξαφανισει ολες τις επιλογες οπως δειχνουν ποιο κατω οι εικονες που ανεβασα δοκιμασα με microsoft fix it και εβγαλε μηνυμα οτι η υπηρεσια update λειτουργει κανονικα
άδικος Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Βαλε windows 7 pls. Εντάξει συμφωνώ με τη σκέψη σου αλλά δεν μπορείς να ξέρεις αν μπορεί ο καθένας να αγοράσει καινούριο λειτουργικό μόνο και μόνο επειδή αυτό που έχει είναι αποτυχημένο. Δε του λύνουμε το πρόβλημα έτσι παρόλο που θα ήταν η καλύτερη λύση. Δοκίμασε να κάνεις επαναφορά συστήματος σε σημείο πριν τις ενημερώσεις όπου προκλήθηκε το πρόβλημα. Αν δεν καταφέρεις τίποτα με αυτό ακολούθησε τις οδηγίες του post #10 από αυτό το θέμα. Αλλά πρώτα εξάντλησε τις επιλογές σου με την επαναφορά συστήματος. 2
Gtr34 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Βαλε windows 7 pls. Το ίδιο πρόβλημα μπορεί να εμφανιστεί και στα 7 Αυτό το πρόβλημα στα vista μου είχε παρουσιαστεί και έμενα άλλα έφτιαχνε μόνο του μετά από εγκατάσταση άλλων updates Άλλα δοκίμασε και τα παρακάτω μήπως ξεκολησει Αρχικά κανε ένα restore point μήπως πάει κάτι στραβά Θα κλείσουμε το automatic updates από το cmd . Ανοίγεις το cmd as administrator και γράφεις(copy/paste) reg add "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\WindowsUpdate\Auto Update" /v AUOptions /t REG_DWORD /d 1 /f πατάς enter . Μέτα από αυτό λογικά θα σου βγάλει μια προειδοποίηση “Your computer might be at risk… Automatic updates is turned off……“ Μέτα κανε restart το pc Στην συνεχεία θα το ξανανοίξουμε Ανοίγεις το cmd as administrator και γράφεις(copy/paste) reg add "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\WindowsUpdate\Auto Update" /v AUOptions /t REG_DWORD /d 0 /f restart το pc και τσέκαρε αν έχει φτιάξει
greek85 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) σας ευχαριστω για την αμεση βοηθεια Gtr34 δοκιμασα με το cmd τελικα δεν το διορθωσε, η επαναφορα συστηματος εμφανιζει ημερομηνια στην οποια ειναι ηδη το προβλημα, δοκιμαζω να περασω το sp2 χειροκινητα απο το site της microsoft ισως ετσι να ξεπμπλοκαρει Edit: το sp2 δεν το περασε ενω εφτασε στο 100% μετα πεταξε ενα μηνυμα οτι απετυχε και πραγματοποιει αναιρεση αλλαγων, δεν κανω τιποτα αλλο γιατι εχω δοκιμασει τα παντα, το αφηνω ετσι, μπορει τελικα να φτιαξει και απο μονο του αν κανει μια αυτοματη εγκατασταση update, Επεξ/σία 17 Απριλίου 2013 από greek85
greek85 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Περασα στα 7 τα βρηκα απο ενα φιλο και τα περασα, δεν θα ξανασχοληθω με τα vista ειναι εκνευριστικο καθε φορα που προκυπτει ενα προβλημα να χανεται χρονος για επιλυση ξεκαρφωτων προβληματων, απλα τα vista τα ειχε προεγκατεστημενα και ειπα να τους δωσω μια δευτερη ευκαιρια αλλα τελικα δεν αξιζουν μια
kataramenos32 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Φιλε μου την καλυτερη δουλεια εκανες.Μακρια απο τα Vista για παντα.Δεν ειναι λογοσμικο αυτο.Οσο γι'αυτα που ειπε ο αδικος εχω απορια ποιος μπορει να αγοραζει λογισμικο στις μερες μας εφοσον μπορει να το βρει δωρεαν online και πληρως λειτουργικο???
άδικος Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 [...] Οσο γι'αυτα που ειπε ο αδικος εχω απορια ποιος μπορει να αγοραζει λογισμικο στις μερες μας εφοσον μπορει να το βρει δωρεαν online και πληρως λειτουργικο??? Τι εννοείς; Μα και εγώ δεν θεώρησα δεδομένο πως μπορεί να αγοράσει w7. Και για να έχουμε καλό λόγο που ακριβώς είδες η ms να προσφέρει τα windows δωρεάν; Εκτός και αν μιλάς για ελεύθερα λειτουργικά. Αλλά δεν είδα να του προτείνουν κάτι τέτοιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα