qsis Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Καλησπέρα παιδιά! Επειδή το ανεμιστηράκι της GPU μου κάνει πολύ φασαρία όταν ανεβάζει στροφές θα ήθελα να ρωτήσω εάν γίνετε να χρησιμοποιήσω κάποιο water CPU cooler για την GPU μου έτσι ώστε να μειώσω τον θόρυβο; Έχω την AMD 7870. Ευχαριστώ πολύ! βρηκα πιο φθηνη λυση απο το να στηνεις υδροψυξη πουλας ολη τη καρτα οπως εισαι και αγοραζεις την ιδια με passive cooling http://www.hwbox.gr/news-vga/20336-powercolor-radeon-hd-7850-scs3-passive-hd-7850-apo-tin-powercolor.html ΕΔΙΤ βεβαια αυτη ειναι 7850, αλλα πού θα παει, δε θα βγει κατι και στο μεγαλυτερο μοντελο; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karxantiras Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Μπορει να κανω εγω λαθος αλλα διαβαζοντας το πρωτο μηνυμα του ts,αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι θελει να χρησιμοποιησει μια υδροψυξη για cpu πχ corsair H100 στην gpu του.εκτος και εαν δεν καταλαβαινω καλα. Ναι εάν μπορούσα θα ήταν τέλειο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα