Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχει ενας μπαρμπας μου το συγκεκριμενο netbookακι και του καηκε η μπαταρια δεν λειτουργει μονο με την μπαταρια...συγκεκριμενα το netbook ειναι το 110 1030 sv...του αγορασα την παρακατω μπαταρια http://www.easytechnology.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=7178 με πηρε τηλεφωνο και μου ειπε το εξης..οτι η μπαταρια δειχνει οτι φορτιζει...και εδω και 8 ωρες ειναι στο 1%...και αν το βγαλει απτην πριζα θα σβησει...θεμα πρωτο...δεν ειναι συμβατη η μπαταρια? παραγγειλαμε λαθος? και αν οχι θεμα δευτερο...τι να φταιει?

Δημοσ.

Το μοντέλο του θείου σου, δεν υπαρχει στην λίστα με τα συμβατά μοντέλα, στη σελίδα του link σου.

Στο ebay που κοίταξα, γράφοντας στην αναζήτηση HP 537627-001, όσες μπαταρίες ήταν 4800 mAh, δηλαδή σαν αυτή που αγόρασες, δεν είχαν το μοντέλο σας στα συμβατά.

Στις μπαταρίες όμως των 2600 mAh HP 537627-001 υπήρχε στην λίστα με τα συμβατά μοντέλα.

Κοίτα:

Link.png Site: http://www.ebay.co.uk/itm/6-Cell-NEW-For-HP-Compaq-Mini-110-110c-Battery-HSTNN-CB0C-537626-001-laptop-/180941143348?pt=UK_Computing_LaptopsAccessories_LaptopBatteries&hash=item2a20eebd34">4800 mAh

Link.png Site: http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-battery-For-HP-Compaq-Mini-110-110c-HSTNN-CB0C-NY221AA-537626-001-laptop-/140931425325?pt=UK_Computing_LaptopsAccessories_LaptopBatteries&hash=item20d02ae42d">2600 mAh

Δημοσ.

δεν μπορουμε να βρουμε κατι απο ελλαδα? και εκτος απο αυτο απτην στιγμη που δεν ειναι συμβατη γινεται να την επιστρεψουμε?

Δημοσ.

Πολύ πιθανόν να μην δεχθουν την επιστροφή, γιατί είναι δικό σου λάθος. Οπως είδες στη σελίδα τους, δεν αναφέρει πουθενά το μοντέλο σας.

Επικοινώνησε μαζί τους όμως, δεν έχεις τίποτα να χάσεις.

Δημοσ.

Κοίτα τι γράφει πάνω στην γνήσια μπαταρία που χάλασε.

Εχει κάποιο part number (γράμματα και αριθμούς πρέπει να έχει) και συγκρινε το με την καινούργια. .

Δημοσ.

ή πήρες χαλασμένη μπαταρία ή το φορητό δεν φορτίζει μπαταρίες.

αν από την αρχή ήταν στο 0 τότε μάλον την πήρες χαλασμένη..

μια χαρά κάνει για αυτό το μοντέλο

Δημοσ.

τελικα ειναι συμβατη η οχι? χαλασμενη ειναι? πως γινεται να κανει για αυτο το μοντελο απτην στιγμη που δεν ειναι στην λιστα? αποτι μου ειπε εχει διαφορετικο αριθμο επανω η αυθεντικη

Δημοσ.

ή πήρες χαλασμένη μπαταρία ή το φορητό δεν φορτίζει μπαταρίες.

αν από την αρχή ήταν στο 0 τότε μάλον την πήρες χαλασμένη..

μια χαρά κάνει για αυτό το μοντέλο

Μια χαρά μπορεί να κάνει γι αυτό το μοντέλο, ούτε και εγώ διαφωνώ, αλλά το κατάστημα από την στιγμή που το μοντέλο του δεν αναγράφεται στα συμβατά, μπορεί άνετα να ισχυριστεί ότι αυτός είναι ο λόγος που δεν φορτίζει.

Γι αυτό σου είπα...επικοινώνησε μαζί τους.

τελικα ειναι συμβατη η οχι? χαλασμενη ειναι? πως γινεται να κανει για αυτο το μοντελο απτην στιγμη που δεν ειναι στην λιστα? αποτι μου ειπε εχει διαφορετικο αριθμο επανω η αυθεντικη

Γι αυτό είπα και εγώ ότι μπορεί, ίσως δηλαδή και να κάνει.

Ποιόν αριθμό έχει πάνω η αυθεντική και γιατί δεν ψάξατε με βάση αυτόν τον αριθμό?

Δημοσ.

δυστυχως δεν εχω ιδεα...αυριο θα μαθω που θα επικοινωνησω με τον θειο μου...απλα πιστευα σαν βλακας οτι δεν θα παιξει ρολο ο αριθμος απτην μπαταρια αλλα το ακριβες μοντελο του laptop

Δημοσ.

Καλό είναι για να αποφύγουμε ασυμβατότητες, να ψάχνουμε με βάση το part number, γενικότερα σε όλα τα ανταλλακτικά.

edit: εφόσον δεν έχει φορτίσει καθόλου και αναλόγως την συσκευασία που βρισκόταν, αν ήταν πχ σε ένα σακουλάκι και δεν είχε κάποια ταινία ασφαλείας, ίσως να την δεχθούν πίσω αφού θα μπορέσουν να την πουλήσουν πάλι ως καινούργια/αχρησιμοποίητη.

Δεν ξέρω όμως αν σας επιστέψουν τα χρήματα ή κόψουν ένα πιστωτικό για την επόμενη αγορά σας.

Δημοσ.

καλησπερα...τελικα ολα καλα...πηραμε τηλεφωνο και ειπανε οτι μαλλον ηταν ελαττωματικη η μπαταρια...μας ρωτησαν αν θελουμε να την επιστρεψουμε και να μας δωσουν τα χρηματα...αλλα απτην στιγμη που και αυτοι μας ειπανε οτι η μπαταρια μια χαρα συμβατη ειναι θα μας στειλουνε αλλη οποτε ολα καλα:)

Δημοσ.

Πολύ ωραία...ευτυχώς είναι σωστοί επαγγελματίες. Οπότε γλύτωσες και τον εξάψαλμο που θα άκουγες από τον θείο :P

Δημοσ.

χαχαχαχαχ ακριβως...επειδη δεν ξερει και πολλα ειναι μονο facebook και youtube θα εριχνε τα δικα του...τσογλανε κτλ κτλ κτλ :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...