Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εγραψα τα windows 7 στο MacBook Pro μου για να μπορω να παιξω Lara Croft και κανα δυο αλλα παιχνιδακια αλλα επαθα φρικη. Αφου τα εκανα install κανονικα και τα παντα μπαινω στο desktop. Να μην συνδεεται net με τπτ. ουτε wifi ουτε καλωδιο. τα κουμπια του macbook τα πανω να μην δουλευουν και ας μην μιλησω για το multitouch. Plus, δεν μπορουσα να κανω δεξι κλικ. τι σκατα? καμια βοηθεια ευπροσδεκτη! Α! btw, θελω οταν ανοιγω το mac να με βαζει κατευθειαν σε Mt. Lion. πρεπει να κανω κατι?

edit: οποιος αλλαξε τον τιτλο να τον ξαναλαξει γιατι δεν εχει σχεση με το θεμα. δεν εχω εγκαταστησει κανενα παιχνιδι.

Δημοσ.

Φυσικά και δεν θα δουλέψει τίποτα. Πρέπει να βρεις και να βάλεις drivers (που μάλλον δεν θα βρεις).

γιατι να μην βρω? αφου τα windows κανονικα υποστηριζονται απο τα mac. απλα τα δικα μου ειναι 32 και οχι 64 και το bootcamp δινει μονο για τα 64αρια τα drivers.

Δημοσ.

Εννοώ ότι πρέπει να βρεις drivers για την μητρική σου σαν hardware οπότε πρέπει να ξέρεις ποια είναι αυτή. Αν ξέρεις ποια είναι μπορεί να βρεις.

Γιατί δεν βάζεις 64άρια όπου βρίσκεις drivers;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...