TwitterLover Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Παιδια εγραψα τα windows 7 στο MacBook Pro μου για να μπορω να παιξω Lara Croft και κανα δυο αλλα παιχνιδακια αλλα επαθα φρικη. Αφου τα εκανα install κανονικα και τα παντα μπαινω στο desktop. Να μην συνδεεται net με τπτ. ουτε wifi ουτε καλωδιο. τα κουμπια του macbook τα πανω να μην δουλευουν και ας μην μιλησω για το multitouch. Plus, δεν μπορουσα να κανω δεξι κλικ. τι σκατα? καμια βοηθεια ευπροσδεκτη! Α! btw, θελω οταν ανοιγω το mac να με βαζει κατευθειαν σε Mt. Lion. πρεπει να κανω κατι? edit: οποιος αλλαξε τον τιτλο να τον ξαναλαξει γιατι δεν εχει σχεση με το θεμα. δεν εχω εγκαταστησει κανενα παιχνιδι.
micos000 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Φυσικά και δεν θα δουλέψει τίποτα. Πρέπει να βρεις και να βάλεις drivers (που μάλλον δεν θα βρεις).
TwitterLover Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Φυσικά και δεν θα δουλέψει τίποτα. Πρέπει να βρεις και να βάλεις drivers (που μάλλον δεν θα βρεις). γιατι να μην βρω? αφου τα windows κανονικα υποστηριζονται απο τα mac. απλα τα δικα μου ειναι 32 και οχι 64 και το bootcamp δινει μονο για τα 64αρια τα drivers.
micos000 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Εννοώ ότι πρέπει να βρεις drivers για την μητρική σου σαν hardware οπότε πρέπει να ξέρεις ποια είναι αυτή. Αν ξέρεις ποια είναι μπορεί να βρεις. Γιατί δεν βάζεις 64άρια όπου βρίσκεις drivers;
Crystallization Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Βάλε 64bit αν δεν βρεις drivers για 32bit αλλιώς θα κακοπεράσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα