lostresam Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 παιδια η ερωτηση μου ειναι η εξης..συνδυαζονται τα γραφικα του επεξεργαστη με την καρτα γραφικων ωστε να αυξανονται οι επιδοσεις?? ή απλα δουλευει μονη της η καρτα γραφικων απο την στιγμη που την εχω?
qsis Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 αν ησουν σε πλατφορμα της amd κατι θα γινοταν με τα γραφικα της μητρικης , τωρα οχι ή το ενα εχεις ή το αλλο
lostresam Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 καλως δεν πειραζει! και για να μην ανοιγω αλλο θεμα..εχω την οθονη της υπογραφης μου αλλα δεν εχει hdmi ,μονο vga υποδοχη..μπορω να παρω ανταπτορα απο dvi σε hdmi ,να τον συνδεσω στο vga καλωδιο με ηδη υπαρχων ανταπτορα απο vga σε dvi και να δουλευει ολο αυτο σαν να εχω κανονικα hdmi?? ουτε καν ε?
spirosd2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 googlαρα την μητρική σου και μου δείχνει ότι έχει dvi-d
lostresam Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 με τη καρτα γραφικων θα συνδεθει οχι με της μητρικης...
cabdik Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 γιατι ολος αυτος ο σιδηροδρομος? ενα απλο DVI -> D-SUB (VGA) ανταπτορακι, δεν σου αρκει?
spirosd2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Σόρρυ ούτε καν το είδα, το μόνιτορ σου μου φαίνεται έχει dvi εκτός και αν δεν βρίσκω ακριβώς το μοντέλο.. edit: αλλιώς με ένα απλό ανταπτοράκι στην κάρτα γραφικών όπως είπε ο cabdik
lostresam Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 μια χαρα δουλευει απο vga σε dvi που εχω τωρα απλως ρωταω αν εβαζα ενα επιπλεον ανταπτορακι hdmi θα ειχα εφαμιλες ή και ιδιες επιδοσεις σαν να ειχα κανονικο καλωδιο hdmi? οχι spirosd2008 δεν εχει dvi η οθονη μονο vga!
spirosd2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 μια χαρα δουλευει απο vga σε dvi που εχω τωρα απλως ρωταω αν εβαζα ενα επιπλεον ανταπτορακι hdmi θα ειχα εφαμιλες ή και ιδιες επιδοσεις σαν να ειχα κανονικο καλωδιο hdmi? οχι spirosd2008 δεν εχει dvi η οθονη μονο vga! Καμία διαφορά άσε που δεν πρέπει να γίνεται αυτό που λες, η διαφορά dvi, hdmi είναι ότι το δεύτερο μπορεί να περάσει και ήχο ενώ το dvi είναι μόνο για εικόνα, ναι το είδα έχει διάφορα μοντέλα αυτή η οθόνη και είναι ένα που έχει μόνο vga. Καλύτερα μείνει όπως είσαι...
lostresam Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 παντως για ενα διαστημα ειχα βαλει οθονη με hdmi και στα παιχνιδια εβλεπα διαφορες..σαν να ειχε αυξηθει η αναλυση! αλλα τι να πω μπορει να ηταν κ θεμα οθονης..
qsis Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Αν η οθόνη σου πέρα από vga έχει και hdmi, τότε είναι πιθανό από το hdmi να έχεις καλύτερη εικόνα το dvi με το hdmi δε δικαιολογούνται να έχουν καμία διαφορά.
Zapee995 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Οι περισσοτερες GPU εχουν audio out και απο DVi πλεον.
cabdik Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 το dvi με το hdmi δε δικαιολογούνται να έχουν καμία διαφορά. κι ομως εχουν καποιες διαφορες...!!! DVI and HDMI compatibility HDMI is a newer digital audio/video interface developed and promoted by the consumer electronics industry. DVI and HDMI have the same electrical specifications for their TMDS and VESA/DDC links. However, HDMI and DVI differ in several key ways. HDMI lacks VGA compatibility. The necessary analog signals are absent from the HDMI connector. DVI is limited to the RGB color space. HDMI supports RGB, but also supports YCbCr 4:4:4 and YCbCr 4:2:2. These spaces are widely used outside of computer graphics. HDMI supports the transport of packets, needed for digital audio, in addition to digital video. An HDMI source differentiates between a legacy DVI display and an HDMI-capable display by reading the display's EDID block. To promote interoperability between DVI and HDMI devices, HDMI source components and displays support DVI signalling. An HDMI display can be driven by a single-link DVI-D source, since HDMI and DVI-D define an overlapping minimum set of supported resolutions and frame buffer formats. In the reverse scenario, a DVI monitor that lacks optional support for HDCP might be unable to display protected content, even though it is otherwise compatible with the HDMI source. Features specific to HDMI, such as remote-control, audio transport, xvYCC, and deep-color, are not usable in devices that only support DVI signalling. However, many devices can output HDMI over a DVI output (examples: ATI 3000-series and NVIDIA GTX 200-series video cards),[7] and some multimedia displays accept HDMI (including audio) over a DVI input. Exact capabilities vary from product to product. ομως συμφωνω, αν το μονιτορ εχει ψηφιακη εισοδο (DVI- HDMI), καλυτερα να συνδεθει με αυτη...!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα