Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακριβώς φίλε μου αυτά που νομίζουμε τα ποιο κουτά πράγματα πρέπει να τα ελέγχεις πάντα..... ^_^

Δημοσ.

Το δοκίμασα αλλά είναι πολύ χάλια από το βραχυκύκλωμα και δεν διακρίνετε τίποτα όσο και αν το καθάρισα μαύρα όλα, ο ακροδέκτης είναι σχεδόν λιωμένος....

και επειδή δεν θέλω να με απασχολήσει στο μέλλον ξανά καλύτερα μία καινούρια και λίγο κόντεμα το καλώδιο να πιάσει καινούριο γιατί επίσης και αυτό στο άκρο του είναι (όχι άλλο κάρβουνο)....

Δημοσ.

Το δοκίμασα αλλά είναι πολύ χάλια από το βραχυκύκλωμα και δεν διακρίνετε τίποτα όσο και αν το καθάρισα μαύρα όλα, ο ακροδέκτης είναι σχεδόν λιωμένος....

και επειδή δεν θέλω να με απασχολήσει στο μέλλον ξανά καλύτερα μία καινούρια και λίγο κόντεμα το καλώδιο να πιάσει καινούριο γιατί επίσης και αυτό στο άκρο του είναι (όχι άλλο κάρβουνο)....

καθαρισέ τη καλά, και κολλησέ την και κράτα την για εφεδρική/δοκιμαστική.

το έχω κάνει για αυτό το αναφέρω ^_^

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έτοιμο το εργαλείο η νέα ccfl μπήκε και έκανε το θαύμα της...... B)

Ωραίος φίλος,φωτό απο την αλλαγή θα ανεβάσεις;

στον "φωτισμό" καινούριας με παλιά είδες καμμιά διαφορά;;

Δημοσ.

Δυστηχως δεν τραβηξα φωτο, οχι δεν ειδα καμια ιδιαίτερη διαφορά, το περιεργο ειναι ότι την ιδια μερα μου ήρθε και αλλο ενα με το ιδιο προβλημα ενος φιλου αλλα αυτο απλα το επισκευασα δεν χρειαστικε αντικατασταση η λάμπα, αλλα απ'ότι καταλαβα χαλανε οι ακροδέκτες απο τις θερμοκρασιες που σηκωνει η λάμπα γιατί συνηθως βρίσκω καμένο και σπασμένο το πλαίσιο της οθόνης στην γωνία. Το μονο σίγουρο ειναι οτι θελει πολυ προσοχή η οθονη......

Δημοσ.

καλό θα ήταν να είχαμε ενα hands on με αλλαγή ccfl σε οθόνη

ναι εκεί την "ακούνε" ποιό πολύ η λάμπες.και κάνουν τα σχεδιά τους μετά άναψε-σβήσε!!

είναι και στενά εκεί μέσα + θερμοκρασίες..αναμενόμενο είναι ;)

Δημοσ.

Ναι πράγματι δεν το σκέφτηκα, την επόμενη επισκευή θα την ανεβάσω εδώ έτσι για να υπάρχει, (σημείωση: η παλιά όπως την έβγαλα για να τοποθετήσω την νέα από ατύχημα μου έσπασε στα χέρια  :X  , κρίμα και την ήθελα καβάτζα.) το καλό είναι ότι βρήκα ένα κατάστημα εντός Ελλάδος και έχει διάφορα τέτοια που δεν τα βρίσκεις εύκολα, αν κάτι δεν έχει από αυτά που βλέπεις στον κατάλογο του στο φέρνει το πολύ σε 10 μέρες...  :-)

Δημοσ.

Ωραίος, ναι θέλει πάρα πολύ προσοχή γιατί σπάνε πάρα πολύ εύκολα! Όλοι έχουμε σπάσει κάποια :P το κατάστημα που βρήκες πιο είναι; Αξιόπιστο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα, χρόνια πολλά.

ναι το κατάλαβα και εγώ  :P

Το κατάστημα είναι αυτό http://lentzco.gr/index.php/

με καθυστέρησε λίγο αλλά τέλος καλά όπως είπα τα φέρνει απ'έξω αυτά που δεν έχει διαθέσιμα καλό είναι πριν κάνεις παραγγέλια να ρωτάς αν είναι άμεσα διαθέσιμο.... :-)

Επεξ/σία από SPARTIAN
Δημοσ.

χρόνια πολλά και απο εμένα.χριστός ανέστη!

καλές τιμές έχει το κατάστημα.

αλλά πιστεύω σε κάποιον που μπορεί απ' έξω να αγοράσει,δεν "συμφέρει" απο ελλάδα.

υπάρχουν άλλες τιμές στο εξωτερικό. ;)

Δημοσ.

Ναι σίγουρα σε κάθε περίπτωση συμφέρει απ'έξω εκτός αν βιάζεσαι κάτι και να το θες άμεσα οπότε από Ελλάδα.

Πάντως προσωπικά απ'έξω φέρνω τα περισσότερα πράγματα και η διαφορές είναι μεγάλες έως και τα διπλά πολλές φορές.....

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...