dimitrios10 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Private Sub DataGridView1_CellValueChanged(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Windows.Forms.DataGridViewCellEventArgs) Handles DataGridView1.CellValueChanged If e.RowIndex >= 0 Then If e.ColumnIndex = 0 Or e.ColumnIndex = 1 Then Dim firstValue As Double = DataGridView1.Rows(e.RowIndex).Cells(0).Value Dim secondValue As Double = DataGridView1.Rows(e.RowIndex).Cells(1).Value DataGridView1.Rows(e.RowIndex).Cells(3).Value = firstValue + secondValue End If End Sub Αυτός εδώ ο κώδικας τη κάνει !!!!προσθέτη 2 cells !!! Όταν όμως θέλεις να κάνεις περισσότερες πράξης τη κάνεις !!! όπως καλά βλέπετε στη φωτογραφία έχουμε πολλαπλασιασμό Μηκος * Πλάτος = μ2 . βάζω εγώ τιμή μονάδος και συνέχεια αυτό κάνει ένα πολλαπλασιασμό το Μ2* Τιμή μονάδος !!!!και συνέχιζει με το φ.π.α 23/100 και κάνει το τελικό αποτέλεσμα !!!! έτσι όπως είναι ο παραπάνω κώδικας συνεχίζω απο κάτω ! Dim firstValue As Double = DataGridView1.Rows(e.RowIndex).Cells(2).Value Dim secondValue As Double = DataGridView1.Rows(e.RowIndex).Cells(3).Value Dim firstValue As Double = DataGridView1.Rows(e.RowIndex).Cells(5).Value Dim secondValue As Double = DataGridView1.Rows(e.RowIndex).Cells(6).Value και ούτο κάθε εξής ας πούμε !!!!!
albNik Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Κάπως ετσι προσθέτεις τα κελια μιας γραμμης αν είναι double Dim sum as Double=0 for each cell as DataGridViewCell in Datagridview1.Rows(e.RowIndex) sum += Cdbl(cell.Value) next
dimitrios10 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Κάπως ετσι προσθέτεις τα κελια μιας γραμμης αν είναι double Dim sum as Double=0 for each cell as DataGridViewCell in Datagridview1.Rows(e.RowIndex) sum += Cdbl(cell.Value) next Δεν το κατάλαβες καλά !!!θέλω σε οριζόντια γραμή το ένα δίπλα αποτο άλλο δες την εικώνα και θα το δείς !!αυτό που μου δίνεις και σε ευχαριστώ πολύ είναι για κάθετα !!το ένα κάτω απο το άλλο και να κάνει τη προσθεση έξω στη φόρμα σε ένα Textbox.text.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα