Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήγα στον ΟΤΕ Γερμανό (sorry παιδιά) τις προάλλες να πληρώσω τον λογαριασμό και μου λέει ο ένας υπάλληλος εκεί, έχεις what's up?Του λέω ναι, και μου λέει μια φοιτητική προσφορά προς φοιτητές που έχεις:

-1500 λεπτά προς cosmote

-20 λεπτά προς όλους

-5 ευρώ στην κάρτα

-Και 1000 λεπτά προς όλους όπου αυτά μπαίνουν μια φορά...

Και όλα αυτά με 14 ευρώ...

Ψάχνω στο internet και δεν βρίσκω κάτι τέτοιο...ξέρετε τι παίζει εσείς?

2)Σκέφτομαι να φύγω απο cosmote και να παω wind...

Ξέρετε τι παίζει εκεί? (εκτός απο f2g)

Σκέφτομαι να παω σε συμβόλαιο (φτηνό...όχι πάνω απο 20 ευρώ) μόνο και μόνο για την επιδότηση που δίνουν...Θα κάνω μλκια?Η επιδότηση πόσα είναι?Δεν ξέρω τι παίζει με τις συνδέσεις...εδώ και 5 χρόνια είμαι αποκλειστικά what's up και δεν ξέρω τι γίνεται με τους άλλους παρόχους

Υ.Γ.Την φοιτητική προσφορά της Vodafone (5 ευρώ 500 λεπτά προς όλους) την έχω δώσει στον αδελφό μου...

Δημοσ.

F2GO και καθαρισες  με 10€ τον μηνα και βαλε (αναλογα την χρηση) εχεις  700 λεπτα προς ολουςςςςςς

Δημοσ.

πως γινεται να γινει αυτο? πρεπει να πας απο καποιο καταστημα της cosmote να υποθεσω?

Στον Γερμανό μου είπαν ότι πάω εκεί με την ταυτότητά μου μονο...

Δημοσ.

H λύση είναι F2G και δεν μπλέκεις πουθενά με φοιτητικά και ιστορίες, με 10 ευρώ όπως λέει και ο φίλος από πάνω έχεις 700 λεπτά προς όλους ή συνδυαστικά 300 προς όλους, ίντερνετ και λεπτά  προς όλη την Wind 

Δημοσ.

Ωραία λύσαμε αυτό...

Για το 2) Τι έχετε να πείτε?

Ξέρετε πόση είναι η επιδότηση που δίνουν στα συμβόλαια?

Με συμφέρει να κάνω συμβόλαιο μονο και μονο για την επιδότηση ή όχι?

Δημοσ.

Αυτό που σου πρότειναν στο Γερμανό είναι πρόγραμμα καρτοσυμβολαίου και συγκεκριμένα το καρτοσυμβόλαιο 20:

http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/HCG/section/Kartosymvolaio_prs

που αυτή την περίοδο δίνει και έξτρα 1000' προς όλους:

Αν κάνεις το καρτοκινητό σου COSMOTE ΚαρτοΣυμβόλαιο, παίρνεις δώρο 1.000 λεπτά προς τα υπόλοιπα εθνικά δίκτυα, για να τα καταναλώσεις σε διάστημα 18 μηνών.

και η προσφορά για φοιτητές:

Κάνε το COSMOTE καρτοκινητό τους COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ή COSMOTE ΚαρτοΣυμβόλαιο και κέρδισε επιπλέον προσφορά έκπτωσης -5€ στο μηνιαίο πάγιο για τους πρώτους 9 μήνες!

Η έκπτωση των -5€ ισχύει και για φοιτητές που έχουν ήδη πρόγραμμα ΚαρτοΣυμβολαίου ή Συμβολαίου COSMOTE.

Έλα τώρα σε ένα κατάστημα COSMOTE, OTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ και πάρε την προσφορά με την επίδειξη του φοιτητικού σου πάσο!

http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/T37/section/Student_offer

Και για να σου είπε 14 ευρώ, μάλλον το πρόγραμμα αυτό σου δίνει κάποια επιδότηση, λόγω μετατροπής καρτοκινητού σε καρτοσυμβόλαιο και το υπολόγισε σαν μηνιαία έκπτωση στο  λογαριασμό αντί για συσκευή.

Αν μετά από όσα σου είπα σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, πήγαινε από το κατάστημα και ζήτα να σε ενημερώσουν σωστά και με λεπτομέρειες πχ 12μηνο ή 18μηνο συμβόλαιο κτλ.

Για το 2ο που ρωτάς, το να γυρίσεις από καρτοκινητό σε συμβόλαιο έχει να κάνει με το τί χρήση κάνεις κάθε μήνα και με το αν χαλάς πολλές κάρτες και όχι με την οποιαδήποτε επιδότηση σου δίνετε, ειδικά σε προγράμματα με χαμηλό πάγιο, όπου οι επιδοτήσεις έτσι και αλλιώς δεν είναι υψηλές.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΟΤΑΤΗ!!

Σε ευχαριστώ πολύ!! :)

Όχι δεν κάνω πολύ χρήση...15 ευρώ το μήνα στις κάρτες ξερω γω...Και σκέφτομαι αν με συμφέρει το συμβόλαιο (για την επιδότηση) αρα μάλλον όχι...

Thnx :)

Edit:Είδα και αυτό και δεν ξέρω τι παίζει τώρα...

Οι εγγραφές στις προσφορές στο What’s Up, στα ΚαρτοΣυμβόλαια & τα Συμβόλαια ισχύουν μέχρι 31/03/2013.

Θα πάω αύριο-μεθαύριο να ρωτήσω

Επεξ/σία από Antwni
Δημοσ.

Αν στο είπαν στο Γερμανό μέσα στον Απρίλιο, μάλλον θα έχει πάρει παράταση η προσφορά, θα σου πούνε λογικά εκεί.

Χαίρομαι που βοήθησα (αν και φίλη, θηλυκού γένους  :-) )

Δημοσ.

Πήγα και το έβαλα παιδιά!

Είναι 20 ευρώ κανονικά...-5 ευρώ έκπτωση για φοιτητές και 2.5 ευρώ (χωρις φπα) επιδοτηση...

14 ευρώ βγαίνει!!

Δημοσ.

Παιδιά αυτό με το free2go και τα 700 λεπτά από που προκύπτει; Στο site δεν βρίσκω τίποτα...

500' προς όλους (300' από το Bonus, 200' από πακέτο και 3.80ευρώ μένουν στην κάρτα)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...