markoni Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Γεια σας. Θα θελα να ρωτησω Πως μπορω να ερθω σε επαφη με το itunes για να δημοσιευσουν μια εργασια;;;; εχω δει τλεευταια βαζουν κατι βιβλια, cd, κτλ. πως γινετε ;;;; ξερει κανεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Γεια σας. Θα θελα να ρωτησω Πως μπορω να ερθω σε επαφη με το itunes για να δημοσιευσουν μια εργασια;;;; εχω δει τλεευταια βαζουν κατι βιβλια, cd, κτλ. πως γινετε ;;;; ξερει κανεις; Δεν επικοινωνείς με το itunes. Το itunes είναι πρόγραμμα με το οποίο διαχειρίζεσαι το περιεχόμενο από το App Store της Apple. Για να μπει κάτι στο app store (είτε εφαρμογή, είτε κάποιο ebook) πρέπει να το δημιουργήσεις με τα κατάλληλα εργαλεία που σου προσφέρει η apple και να το ανεβάσεις στο app store ώστε να πάρει έγκριση ή όχι. Στη δική σου περίπτωση θα πρέπει να ασχοληθείς με το ibooks Author που είναι το εργαλείο με το οποίο μπορείς να δημιουργήσεις ψηφιακά βιβλία, έντυπα κλπ που μπορούν να ενσωματώνουν και multimedia περιεχόμενο (γραφικά, video, ήχους κλπ). Ξεκινάς λοιπόν από αυτό! http://www.apple.com/ibooks-author/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markoni Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 σευχαριστω πολυ...εγω θελω ηχο να ανεβασω...τι κερδιζω εγω δηλ;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Λύση billdanos Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Super Moderators Λύση Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 σευχαριστω πολυ...εγω θελω ηχο να ανεβασω...τι κερδιζω εγω δηλ;;;; Αν θες να ανεβάσεις μόνο ηχητικό κομμάτι τότε θα πρέπει να δημιουργήσεις ένα podcast. Αν είναι δωρεάν προφανώς δεν κερδίζεις τίποτα (εκτός από τη "δόξα" αν είναι κάτι ενδιαφέρον και το κατεβάσει πολύς κόσμος). Για να ανεβάσεις κάτι για το οποίο ζητάς και χρήματα είναι προφανώς πιο πολύπλοκο και χρειάζονται άλλου είδους συμφωνίες και διαδικασίες! http://www.apple.com/itunes/podcasts/specs.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markoni Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 εισσσσσ ωραιος........ μπορει καποιος να με βοηθησει να μπω σαυτες τις διαδικασιες;;;;κ αν αξιζει θα κερδισουμε κ οι δυο.... αν υπαρχει καποιος ας με στειλει π.μ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Μην το πάρεις στραβά, αλλά θέλεις ΠΟΛΥ δουλειά πριν φτάσεις στο σημείο να βγάλεις χρήματα από κάτι τέτοιο. Δεν θα γίνει μαγικά με κάποιο "φιλαράκι" που θα βρεθεί! Ξεκίνα με διάβασμα, πολύ διάβασμα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα