Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιλαω καθαρα για την official ICS.Με την 2.3.6 το κινητο πηγαινε μια χαρα.Το οτι παλι,εχει φαει το ξυλο της ζωης του(τοσο σε χρηση,οσο και σε πειραματισμους πανω του) χωρις να βγαλει κιχ,εμενα θα με οδηγουσε να αγοραζα ξανα huawei.Αλλωστε πιο κινητο με 384mb μνημη και μονοπυρηνο επεξεργαστη,τρεχει καλα το παγωτο;Μαλλον κανενα.Αρα ετσι θα επρεπε να αποφευγουμε ολες τις εταιριες.Πχ και το neo v της κοπελας μου με official παγωτο πραγματικα σερνεται.Αυτο τι σημαινει,οτι πρεπει να μεινουμε μακρια απο την αγορα ενος sony;

Φιλικα :-)

Εννοείται πάντα φιλικά αυτο ελειπε! Νομιζα το u8800 pro ειχε 512 RAM παντως, εκτος και αν δεν μιλαμε για το ιδιο πραγμα.

Το τι σημαινει το καθε πραγμα ειναι καθαρα προσωπικο αλλα εμενα σιγουρα θα με προβληματιζε παλι η αγορα ενος android sony, μην ξεχναμε πως οταν εμφανιστηκε το neo v ηταν ενα καλο κινητο σε τιμη ευκαιριας, οπως και το u8800 pro. Οποτε ναι η αγορα ενος android sony παλι σιγουρα εμπεριεχει το ρίσκο. Το σημαντικο οταν δινεις χρηματα ειναι να αγοραζεις αξιοπιστια και οχι μια πιθανοτητα καλης λειτουργιας. Αρα αφου δεν τρεχει καλα το ICS κανενα κινητο μιλαμε για λαθος αναβαθμιση απο την πλευρα της εταιρείας αν αυτο σημαινει κακη λειτουργια, και κατα συνεπεια κακη αγορα. Δεν θελω η συσκευη μου να εχει κακη λειτουργια μετα απο 1.5 χρονο

Y.Γ. Είμαι λίγο off-topic βεβαια γι αυτο θα σταματησω εδω

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εννοείται πάντα φιλικά αυτο ελειπε! Νομιζα το u8800 pro ειχε 512 RAM παντως, εκτος και αν δεν μιλαμε για το ιδιο πραγμα.

Το τι σημαινει το καθε πραγμα ειναι καθαρα προσωπικο αλλα εμενα σιγουρα θα με προβληματιζε παλι η αγορα ενος android sony, μην ξεχναμε πως οταν εμφανιστηκε το neo v ηταν ενα καλο κινητο σε τιμη ευκαιριας, οπως και το u8800 pro. Οποτε ναι η αγορα ενος android sony παλι σιγουρα εμπεριεχει το ρίσκο. Το σημαντικο οταν δινεις χρηματα ειναι να αγοραζεις αξιοπιστια και οχι μια πιθανοτητα καλης λειτουργιας. Αρα αφου δεν τρεχει καλα το ICS κανενα κινητο μιλαμε για λαθος αναβαθμιση απο την πλευρα της εταιρείας αν αυτο σημαινει κακη λειτουργια, και κατα συνεπεια κακη αγορα. Δεν θελω η συσκευη μου να εχει κακη λειτουργια μετα απο 1.5 χρονο

Y.Γ. Είμαι λίγο off-topic βεβαια γι αυτο θα σταματησω εδω

Θεωρητικα το pro εχει 512mb ram.Πραγματικα εχει 384.

Κοιτα,δυστηχως ή ευτηχως τον android θελει καποια specs για να τρεξει.Δεν ειναι ios που γραφεται για 3 συσκευες ολες και ολες.Τα τοτε κινητα(μονοπυρηνα κτλ) δεν εχουν την δυνατοτητα να τρεξουν ics και πανω(παντα για official μιλαμε).Και οχι μονο τα sony ή τα huawei,αλλα οποιασδηποτε εταιριας κινητο,με αντιστοιχα specs δεν μπορει να τρεξει ικανοποιητικα ics+.Το ειναι λαθος αναβαθμιση απο την πλευρα μιας εταιριας αυτο,ναι συμφωνω μαζι σου.Αλλα εχεις τα ατομα που κραζουν οτι δεν πηρε το κινητο τους official παγωτο,ενω οταν τους το δινεις,γκρινιαζουν γιατι σερνεται.Οποτε ή μενεις σε εκδοση που τρεχει μια χαρα ή αγοραζεις κατι με δυνατοτερα specs το οποιο θα σου μεινει και θα μπορει να "τρεξει" τις επομενες εκδοσεις(προσωπικα θεωρω οτι με τετοια specs στα νεα κινητα,θα αρχισει να εξαφανιζεται το φαινομενο που παρατηρουμε στα παλαιοτερα μοντελα-πχ το δικο μου δεν τρεχει παγωτο.Φιλου μου ας πουμε το GS2 τρεχει σφαιρα την jelly bean).Βεβαια υπαρχει και ο δρομος της custom,ο οποιος δεν χρειαζεται καποια ιδιαιτερη γνωση και ο πιο πολυς χρονος που θα φας ειναι στην αρχη που θα σεταρεις το κινητο σου ωστε να δεχεται custom.Μετα ολα μπαινουν γρηγορα και ευκολα,ενω καθε φορα εχεις ενα "καινουριο" κινητο.

Υ.Γ. Το λιγο offtopic σε αυτην την περιπτωση δεν νομιζω να πηραζει τοσο πολυ.Εδω σε αλλα θεματα σφαζονται,εδω θα μας βαλουν χερι; :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...