Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παντως τα κινητα της εταιρειας δεν ειναι και τοσο καλα. Οθονη πολυ κακη. Αποκριση αργη. Restart συνεχεια (τουλαχιστον ενα restart την μερα). Δεν τα συνιστώ σε κανεναν. Το λεω απο προσωπικη εμπειρια 2 χρονων. 

Και εχει δικιο ο παραπανω φιλος. Τα περισσοτερα κερδη της ειναι απο αλλους τομεις και οχι απο τα smartphones. Η εταιρεια κατασκευαζει hardware συστηματα για τις περισσοτερες εταιριες τηλεπικοινωνιων.

Σε ideos x5 2ετίες ,τέτοια προβλήματα που λες δεν έχω πάντως.

Ίσα ίσα που με εξέπληξε ευχάριστα η ποιότητα του ,που ήταν ανώτερη από πολύ ακριβότερα μοντέλα

Δημοσ.

παιδια δε ξερω τι λετε ειχα το media pad to 7 3g κ απλα τα εσπαγε ,φοβερη ποιοτητα κ ταμπλετ κ κινητο διπυρηνο κτλ καλη αναλυση οθονης σε συγκριση με αλλα.που βγηκανε τοτε. Ειχα κ το tab 2 που δεν του ζηλευε τιποτα το ˊˊχαβαιˊˊ τωρα οσο λεει ο.φιλος.παραπανω αργο κτλ μαλλον κανα παλιο μοντελο θα λεει... το αλλαξα να παρω το νοτε 2, δε θα με χαλαγε να παρω ομως κ το αντιστοιχο της χαβαι να το χρησιμοποιησω

Δημοσ.

Εγώ πάντως ένα router έχω huawei ( cosmote ) και είναι ΑΠΑΙΧΤΟ! Συνδέται πολύ γρήγορα στο internet σε σχέση με τα υπόλοιπα router και όσα router είχα πιο πριν είχαν χαλάσει γιατί έπεφταν κάτω. Αυτό σκυλί καμία 20+ φορές έχει πέσει και δουλευει τελεια. Τώρα βέβαια το έχω βάλει σε θέσει ώστε να μην πέφτει και λοιπά γιατί κάποτε θα τα φτύσει. Επισης ψήνομαι να αγοράσω το Huawei Ascend W1 γιατί η οθόνη του samsung wave μου έσπασε :( .

Δημοσ.

<p>Παντως τα κινητα της εταιρειας δεν ειναι και τοσο καλα. Οθονη πολυ κακη. Αποκριση αργη. Restart συνεχεια (τουλαχιστον ενα restart την μερα). Δεν τα συνιστώ σε κανεναν. Το λεω απο προσωπικη εμπειρια 2 χρονων. </p>

<p> </p>

<p>Και εχει δικιο ο παραπανω φιλος. Τα περισσοτερα κερδη της ειναι απο αλλους τομεις και οχι απο τα smartphones. Η εταιρεια κατασκευαζει hardware συστηματα για τις περισσοτερες εταιριες τηλεπικοινωνιων.</p>

Σε βρισκω υπερβολικο εχω το p1 και το κινητο τα σπαει

Δημοσ.

Σε ideos x5 2ετίες ,τέτοια προβλήματα που λες δεν έχω πάντως.

Ίσα ίσα που με εξέπληξε ευχάριστα η ποιότητα του ,που ήταν ανώτερη από πολύ ακριβότερα μοντέλα

το Χ5 προ εχω και εχει τετοια προβληματα απο τη μερα που το αναβαθμισα σε 4.0.3

Δημοσ.

το Χ5 προ εχω και εχει τετοια προβληματα απο τη μερα που το αναβαθμισα σε 4.0.3

το απλό x5 δεν αναβαθμήστικε ποτέ σε ice cream.

Η 2.3 πάντως που είχε θεωρώ πως ήταν αρκετά σταθερή και δεν είχα προβλήματα.

Τώρα του έχω βάλει custom 4.0.4 και είναι πιο γρήγορο από πριν

Δημοσ.

Εγω παντως που του εχω πιει το αιμα με το καλαμακι δεν εχει κανει κιχ.Τι customιες την μια μετα την αλλην,τι oc,τι τουμπες,τι νερα και αμμος απο παραλιες,το βαζω οταν κανω μπανιο και ακουω μουσικη(δλδ υγρασιες κτλ) και αυτο συνεχιζει ακαθεκτο.Καμια φορα στο πολυ ασχετο μπορει να βαρεσει κανενα restart,αλλα γινεται πολυ σπανια(μια φορα τον μηνα και αν),οποτε δεν με ενοχλει.Με τετοια χρηση,αλλα θα ειχανε κλασει πανω τους.Εννοειται μακρια απο official ics.Την ειχα δοκιμασει και το κινητο σερνοταν.Εφαγε αμεσως σουτ.Μιλαω παντα για το u8800 pro.

Δημοσ.

Ας υποστηρίξει πρώτα με updates τις υπάρχουσες συσκευές που τις εχει παρατημενες και μετα να εχει τέτοιες βλέψεις!

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Θέλει να γίνει 3η εταιρία έχοντας ένα όνομα που δεν ξέρεις πως να το προφέρεις?

Μάλλον πρέπει να σκεφτεί να αλλάξει όνομα πρώτα.

Δημοσ.

Εγω παντως που του εχω πιει το αιμα με το καλαμακι δεν εχει κανει κιχ.Τι customιες την μια μετα την αλλην,τι oc,τι τουμπες,τι νερα και αμμος απο παραλιες,το βαζω οταν κανω μπανιο και ακουω μουσικη(δλδ υγρασιες κτλ) και αυτο συνεχιζει ακαθεκτο.Καμια φορα στο πολυ ασχετο μπορει να βαρεσει κανενα restart,αλλα γινεται πολυ σπανια(μια φορα τον μηνα και αν),οποτε δεν με ενοχλει.Με τετοια χρηση,αλλα θα ειχανε κλασει πανω τους.Εννοειται μακρια απο official ics.Την ειχα δοκιμασει και το κινητο σερνοταν.Εφαγε αμεσως σουτ.Μιλαω παντα για το u8800 pro.

το σχόλιο σου είναι αρκετά περιέργο γιατι ενω εξυμνείς το κινητο στην ουσία αυτο που λες ειναι πως προκειται για κακη επιλογη καθως δε γινεται να απευθυνθεις στο αγοραστικο κοινο στηριζόμενος σε μια custom rom. Αυτα με την προυποθεση οτι το σερνοταν και to μακρια απο official rom εχει μια πραγματικη διασταση και δεν ειναι μια υπερβολη. Με τα λογια σου δηλαδη εμενα με απωθεις απο την αγορα ενος huawei

Δημοσ.

το σχόλιο σου είναι αρκετά περιέργο γιατι ενω εξυμνείς το κινητο στην ουσία αυτο που λες ειναι πως προκειται για κακη επιλογη καθως δε γινεται να απευθυνθεις στο αγοραστικο κοινο στηριζόμενος σε μια custom rom. Αυτα με την προυποθεση οτι το σερνοταν και to μακρια απο official rom εχει μια πραγματικη διασταση και δεν ειναι μια υπερβολη. Με τα λογια σου δηλαδη εμενα με απωθεις απο την αγορα ενος huawei

Μιλαω καθαρα για την official ICS.Με την 2.3.6 το κινητο πηγαινε μια χαρα.Το οτι παλι,εχει φαει το ξυλο της ζωης του(τοσο σε χρηση,οσο και σε πειραματισμους πανω του) χωρις να βγαλει κιχ,εμενα θα με οδηγουσε να αγοραζα ξανα huawei.Αλλωστε πιο κινητο με 384mb μνημη και μονοπυρηνο επεξεργαστη,τρεχει καλα το παγωτο;Μαλλον κανενα.Αρα ετσι θα επρεπε να αποφευγουμε ολες τις εταιριες.Πχ και το neo v της κοπελας μου με official παγωτο πραγματικα σερνεται.Αυτο τι σημαινει,οτι πρεπει να μεινουμε μακρια απο την αγορα ενος sony;

Φιλικα :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...