Προς το περιεχόμενο

[laptop] HP PROBOOK 4545S Linux @eshop.gr 345€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αποκλείεται να δείχνουν σωστές θερμοκρασίες απο τη στιγμή που το λάπτοπ είναι δροσερό..Το αλουμίνιο θα έκαιγε πάνω με 80άρι ..

μήπως διαβάζει όμως σε Φαρεναιτ;

• Απαντ. 286
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μολις δοκιμασα το 1ο game στο μηχανημα, need for speed most wanted 2012, ολα καλα, χωρις lag χωρις τιποτα 

(μηπως ξερει καποιος πως γινεται να ενεργοποιησω το crossfire?)

αποκλείεται να δείχνουν σωστές θερμοκρασίες απο τη στιγμή που το λάπτοπ είναι δροσερό..Το αλουμίνιο θα έκαιγε πάνω με 80άρι ..

μήπως διαβάζει όμως σε Φαρεναιτ;

oχι οχι, αφου ολα τα αλλα ειναι 30-35 βαθμους. μονο στη CPU γινεται Hell Party συμφωνα με το προγραμμα 

Δημοσ.

Αν είχε intel cpu θα ήταν από τις καλύτερες προσφορές που έχουμε δει ever. Εκτός αυτού θα μπορούσε να γίνει και ένα ωραιότατο hackintosh γιατί από ότι είδα στα γρήγορα πρέπει να φοράει atheros wifi-card. Με AMD όμως cpυ είναι δυσκολότερο το project.

Είμαι σχεδόν ψημένος να το χτυπήσω, αλλά δεν θα ήθελα να κρατήσω και τα δύο (lenovo και hp). To κακό είναι ότι με το lenovo είμαι σουπερ ευχαριστημένος και είναι ένα μικρό ρίσκο να πάω στο hp. Πιστεύω όμως ότι θα με ικανοποιήσει και η οθόνη του HP...αν την συγκρίνουμε με οποιαδήποτε οθόνη άλλων συμβατικών laptop θα είναι κατά πολύ καλύτερη, αλλά σε σχέση με το lenovo θα υστερεί (όχι τραγική διαφορά πιστεύω)

Υ.Γ: Για τον ανεμιστήρα του HP διάβασα ότι έχει επιλογή και στο bios, για να μην λειτουργεί συνεχώς.

• Like 1
Δημοσ.

το εκανα και αυτο, οντως 1,75 δεν εφτασε αλλα ειναι "σχετικα" κοντα εκει τριγυρω! 

Στο rerun, εδωσε καλυτερα αποτελεσματα, ισως τη πρωτη ετρεχες & κατι αλλο πισω..

(ή ακομη και να throtllαρε > 80-90C, αν πραγματι ανεβαινει τοσο ψηλα στα cpu temps...)

To MP ratio του @ 1.43, φαινεται να ειναι καπως καλυτερο, απο τα ΗyperΤ της Intel,

αλλα παντως παιζει κοντα: Οι P4 ειχαν ~1.20, Ι3 ~1.30, ενω παραδοξως Atom ~1.50!

[Μαλιστα το ~1.50 των Atom, δειχνει οτι βοηθαει μεν, αλλα δεν γινονται και θαυματα..] 

http://www.anandtech.com/bench/Product/79

Επιβεβαιωνεται δυστυχως, οτι διπυρηνος -ασχετως το πως ονομαζεται- δεν ειναι.

:cry:

Βοηθιεται? Ναι! Αρκετα, ωστε να ξεπερναει τα multitasking εμποδια? Φοβαμαι οχι... 

Δημοσ.

παιδια, παιζει το nfs πριν να το παιζα με την ενσωματωμενη.. δεν βρισκω την δυνατοτητα επιλογης της 7650m

ξερεις καποιος πως θα γινει? εχω κατεβασει απο την amd τον οδηγο για το 7χχχ σειρα :-/

Δημοσ.

Υπαρχουν σχετικά options στον οδηγό που κατέβασες. Μπορείς να επιλέξεις με ποια κάρτα θα τρέχει το κάθε πρόγραμμα ξεχωριστά ή μπορείς να το αφήσεις να επιλέγει μόνη της η εφαρμογή.

Δημοσ.

παιδια, παιζει το nfs πριν να το παιζα με την ενσωματωμενη.. δεν βρισκω την δυνατοτητα επιλογης της 7650m

ξερεις καποιος πως θα γινει? εχω κατεβασει απο την amd τον οδηγο για το 7χχχ σειρα :-/

HP Notebook PCs - Switchable Graphics on Notebooks Configured with Dual AMD GPUs

http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/Document.jsp?objectID=c03048333

Δημοσ.

παιδιά εγώ το έχω παραγγείλει και περιμένω και μια έκδοση πιστωτικού οποτε θα μου έρθει ακόμα ποιο φτηνά!! όσο αφορά τις θερμοκρασίες πρόσφατα αγοράς ένα hp με α8 πάνω!! και ανοίγοντας διαφορα προγράμματα έλεγε ότι έχει 80+ βαθμούς!! το laptop στο εντωμεταξύ να είναι παρα πολύ δροσερό!!άρα κάτι παίζει με τις θερμοκρασίες γενικά!! τώρα όσο αφορά το συγκεκριμένο παιδιά νομίζω ότι θα είναι πολύ καλο για τα λεφτά του,δεν νομίζω να κόλα γενικά,τώρα για τους απαιτητικούς χρηστες όπως είμαι εγώ :P σκέφτομαι την αλλαγή επεξεργαστή(μετάβαση σε A10) μιας και το κόστος είναι μικρό. 50-70 euro..ρίσκο βεβαια αλλα δεν βαριέσαι :) ξέρετε τι γίνετε με εγγύησης σε τέτοια περίπτωση? δηλαδή άμα άνοιξης το laptop και πχ σου πάθη κάτι?? 

Δημοσ.

παιδιά εγώ το έχω παραγγείλει και περιμένω και μια έκδοση πιστωτικού οποτε θα μου έρθει ακόμα ποιο φτηνά!! όσο αφορά τις θερμοκρασίες πρόσφατα αγοράς ένα hp με α8 πάνω!! και ανοίγοντας διαφορα προγράμματα έλεγε ότι έχει 80+ βαθμούς!! το laptop στο εντωμεταξύ να είναι παρα πολύ δροσερό!!άρα κάτι παίζει με τις θερμοκρασίες γενικά!! τώρα όσο αφορά το συγκεκριμένο παιδιά νομίζω ότι θα είναι πολύ καλο για τα λεφτά του,δεν νομίζω να κόλα γενικά,τώρα για τους απαιτητικούς χρηστες όπως είμαι εγώ :P σκέφτομαι την αλλαγή επεξεργαστή(μετάβαση σε A10) μιας και το κόστος είναι μικρό. 50-70 euro..ρίσκο βεβαια αλλα δεν βαριέσαι :) ξέρετε τι γίνετε με εγγύησης σε τέτοια περίπτωση? δηλαδή άμα άνοιξης το laptop και πχ σου πάθη κάτι?? 

κι εγώ το ίδιο σκέφτομαι να κάνω. γιατι ρίσκο; αν προσέξεις λίγο δεν πρόκειτε να κάνεις καμία ζημιά..

Η εγγύηση δεν σε καλύπτει αν το ανοίξεις και χαλάσεις κάτι. Πρέπει να φαίνεται οτι το χεις ανοίξει..

Δημοσ.

κι εγώ το ίδιο σκέφτομαι να κάνω. γιατι ρίσκο; αν προσέξεις λίγο δεν πρόκειτε να κάνεις καμία ζημιά..

Η εγγύηση δεν σε καλύπτει αν το ανοίξεις και χαλάσεις κάτι. Πρέπει να φαίνεται οτι το χεις ανοίξει..

όταν λέω ρίσκο εννοώ ότι άμα θα είναι συμβατή η μητρική και αν θα χασεις την εγγύηση επειδή το άνοιξες!! :P όπως το έχει αγοράσει ας μα πει ποιο πολλές λεπτομέρειες!!πάντως πιστεύω ότι για τα λεφτά του είναι παρα πολύ καλο :)

Δημοσ.

Ρε παιδιά η μητρική όμως σηκώνει την αλλαγεί της apu με A8 και A10?

αυτο είναι ενα ερώτημα...πρέπει να το σιγουρέψουμε..

αν είναι για το ίδιο socket βέβαια και θέλει το ίδιο ρευματάκι ο επεξεργαστής δεν βρίσκω το λόγο να μην κάνει..

εκτος αν έχει περιορισμούς το mobo..

http://h18004.www1.hp.com/products/quickspecs/14307_na/14307_na.pdf

στα specs λέει τους συνδιασμούς με τους οποίους κυκλοφορεί οπως το καταλαβαίνω..

AMD Quad-Core A8-4500M APU with Radeon™ HD 7640G Graphics (2.8 GHz/1.9 GHz, 4 MB L2 cache, 4 cores)
AMD Dual-Core A6-4400M APU with Radeon™ HD 7520G Graphics (3.2 GHz/2.7 GHz, 1 MB L2 cache, 2 cores)
New AMD Dual Core APU with AMD RadeonTM HD 7420G Graphics

Ας το επιβεβαιώσει και κανείς άλλος είμαι σε φάση εξεταστικής και ζαλισμένος απο το διάβασμα :P

Οσο για την αλλαγή αν γίνεται ειναι πολύ εύκολη οπως το βλέπω.. 

σε αλλα μηχανάκια πρέπει να βγάλεις μητρική..

Δημοσ.

Καμια γνωμη για το αλλο,το φθηνοτερο μοντελο των 284 ευρω ?

Το πηρε κανεις ?

Δε το θελω για Games αλλα για "μπολικο" σερφαρισμα,ταυτοχρονα μουσικη κ.λ.π... :mellow:

Δημοσ.

εγώ λέω να περιμένουμε να έρθει στα χερια μας και να δούμε!! δεν πιστεύω ότι θα είναι τόσο τραγικό δηλαδή αν δεν κάνω λάθος σαν core2duo? θα είναι!ψήνομε άσχημα να μεταβώ σε Αθ-A10 αλλα με αγχόνη το ότι θα χάσω την εγγύηση 2 χρόνον που δίνει το eshop αδιέξοδο λίγο το θέμα του επεξεργαστή από την 1 τον αλλάζει με μικρό κόστος και είναι σαν να έχεις ένα laptop 600-700euro και πάνω αλλα από την άλλη χάνεις την εγγύηση :(

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...