Προς το περιεχόμενο

[laptop] HP PROBOOK 4545S Linux @eshop.gr 345€

Konstantin77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 286
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Με βάζεις σε σκέψεις........ Θα το ψάξω αργότερα που θα χω περισσότερο χρόνο :-\

Tα 14αρια δεν με χαλανε καθολου, ισα ισα που προτιμω τις διαστασεις απο 13,3 - 14,1! 

Αποστολή από το XT320 με τη χρήση Insomnia UP!

κι εγω θα το προτιμουσα,αμα ομως ειχε dvd rw.προσοχη, το lenovo δεν εχει οπτικο μεσο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολύ καλή κατασκευή, ελαφρύ, κορυφαία κάρτα γραφικών, καλή οθόνη, καλή μπαταρία, καλά ηχεία....και κάκιστος επεξεργαστής.

Τι κάνουμε? Το χτυπάμε ή όχι.?

κι εγω θα το προτιμουσα,αμα ομως ειχε dvd rw.προσοχη, το lenovo δεν εχει οπτικο μεσο

δεν νομιζω οτι ειναι απαραιτητη η υπαρξη τους πλεον, ολα τα dvd/cd υπαρχουν σε .iso μορφη.

δεν νομιζω οτι υπαρχει κατι που δεν μπορεις να κανεις ειτε με bootable φλασακι ειτε με daemon tools 

το Lenovo έχει και αυτό αυτόνομη κάρτα γραφικών γιατί δεν φαίνεται να αναφέρει πουθενά;

που το ειδες οτι εχει ξεχωριστη καρτα γραφικων και το Λενοβο?

εκτος και αν απλα ρωτας αν εχει..ρωτας?  :-D

ποιο πανω ο xristoforos89 παντως αναφερει οτι η integrated καρτα του λενοβο ειναι πολυ κατωτερη απ'την πολυ καλη του HP

Το φθηνότερο με την ίντελ δεν έχει καθόλου καλή κάρτα γραφικών.

Ιδού η απορία λοιπόν.

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.901075

http://www.notebookcheck.net/Intel-Celeron-1000M-Notebook-Processor.87690.0.html

It is based on the Ivy Bridge architecture (3rd generation Core, 22 nm) and features an integrated graphics card

(Intel HD Graphics based on the HD Graphics 2500 at 650-1000MHz) and a reduced feature set

(compared to the faster Core processors).

Παιχνιδια δεν θα παιζει με αυτη -εκτος ισως SF4 & παλιοτερα...

Το 14αρι AmazonLenono, με καλυτερη vga:

http://www.notebookcheck.net/Intel-Core-i3-2365M-Notebook-Processor.81494.0.html

The integrated Intel HD Graphics 3000 clocked at 350 or 1000 MHz (Turbo Boost).

Due to the slower clock rate without the Turbo.

Αλλα κι αυτο δεν προσφερεται για λυωσιμο, anyway για 14" ειναι ΟΚ..

μεχρι το βραδυ το ξερω θα εχουμε καταληξει στο most value for money λαπτοπ στα 350€

βαση και των παραπανω θεωρω οτι για την τιμη του το hp ειναι οτι πρεπει.

αυτο που με προβληματιζει ειναι το εξης που διαβαζω για τον επεξεργαστη:

"If compared to Intels Pentium-series, the A4-4300M offers less performance in most cases. Nonetheless, CPU performance from the AMD processor should be sufficient for all daily workloads like Office and Internet browsing, but will reach its limits in more demanding applications."

δηλαδη λιγο να γινει overloaded το συστημα με παιχνιδια (γιατι η καρτα γραφικων του εκει παραπεμπει..στο οτι θα του φορτωθουν παιχνιδια)..μετα θα ψιλοσερνεται... ισως ενας ssd ερθει και σωσει την κατασταση? 

• Like 1

Πολύ καλή κατασκευή, ελαφρύ, κορυφαία κάρτα γραφικών, καλή οθόνη, καλή μπαταρία, καλά ηχεία....και κάκιστος επεξεργαστής.

Τι κάνουμε? Το χτυπάμε ή όχι.?

μόνο για την οθόνη εχω αμφιβολίες (αν λές για το hp του topic) βάση review http://www.notebookcheck.net/Review-HP-ProBook-4545s-Notebook.87595.0.html

ο επεξεργαστής δεν με χαλάει .. 

εχει χαμηλή φωτεινότητα οπως λέει το review.. ισχύει όμως ; το έχει δει κανείς απο κοντά;

μόνο για την οθόνη εχω αμφιβολίες (αν λές για το hp του topic) βάση review http://www.notebookcheck.net/Review-HP-ProBook-4545s-Notebook.87595.0.html

ο επεξεργαστής δεν με χαλάει .. 

εχει χαμηλή φωτεινότητα οπως λέει το review.. ισχύει όμως ; το έχει δει κανείς απο κοντά;

εγω εκτος της οθονης εχω αμφιβολιες για την HP οσον αφορα τα ανεμιστηρακια..οσα pavilion εχω δει και εχω δει αρκετα εχουν θεμα με το ανεμιστηρακι..και εκει που απλα χαζευεις στο ιντερνετ.. ΒΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΡΡΡΡΡ τα ανεμιστηρακια! ελπιζω η probook σειρα να ειναι πιο προσεγμενη 

μεχρι το βραδυ το ξερω θα εχουμε καταληξει στο most value for money λαπτοπ στα 350€

αυτο που με προβληματιζει ειναι το εξης που διαβαζω για τον επεξεργαστη:

"If compared to Intels Pentium-series, the A4-4300M offers less performance in most cases. Nonetheless, CPU performance from the AMD processor should be sufficient for all daily workloads like Office and Internet browsing, but will reach its limits in more demanding applications."

δηλαδη λιγο να γινει overloaded το συστημα με παιχνιδια (γιατι η καρτα γραφικων του εκει παραπεμπει..στο οτι θα του φορτωθουν παιχνιδια)..μετα θα ψιλοσερνεται... ισως ενας ssd ερθει και σωσει την κατασταση? 

To ερώτημα νομίζω είναι: πόσο θα την ακούει σε multitasking?

Δηλαδή ξερωγώ, μπορείς να του έχεις encoding σε handbrake

και παραλλήλως να βλέπεις 720p ταινιούλα δίχως να κλατάρει?

Δεν είναι τόσο "υπερβολικό" το σενάριο -όχι πάντως για 15.6"αρι,

φαίνεται νομίζω έτσι το point: μπορεί όλα καλά μπορεί και νεύρα...   

:unsure: 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...