High Fidelity Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Καλορίζικο παιδιά.Αν κάποιος από εσάς χρησιμοποίησε Adobe Photoshop CS5 (και πάνω) ή το Adobe Lightroom ας μας πει πως τσουλάει το μηχάνημα. Αν και έτσι κι αλλιώς λέω να το τσιμπήσω και εγώ. ---- μάλλον το αλλάξαν το laptop και έβαλαν στη θέση του 1 samsung
corpse_grinder Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 παιδιά μόλις το παρέλαβα και εγώ!! είναι παρα πολύ καλο!! αλουμινένιο στιβαρό,με ωραίο σχεδιασμό μόλις βάλω win7 θα τρέξω και μερικά game να δω τι γίνετε!! εννοείτε πήρα την ακριβή έκδοση και από ότι κόβω δεν θα το μετανιώσω με τίποτα τα λεμε μετα οποτε οταν μπουν ολοι οι drivers
kekos123 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Καλορίζικο παιδιά. Αν κάποιος από εσάς χρησιμοποίησε Adobe Photoshop CS5 (και πάνω) ή το Adobe Lightroom ας μας πει πως τσουλάει το μηχάνημα. Αν και έτσι κι αλλιώς λέω να το τσιμπήσω και εγώ. ---- μάλλον το αλλάξαν το laptop και έβαλαν στη θέση του 1 samsung ναι το αλλαξαν !
talaiporimenos Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 σας ζηλευω εσας που παραλαβατε, αντε να ξημερωσει να το παρω και εγω. Τελικα με την εγγυηση τι παιζει ? Εχουμε μονο του eshop ή τα 2 χρονια ισχυουν και για την αντιπροσωπεια ? Εχει κανει καποιος register στην HP να δει υπολοιπο εγγυησης ?
corpse_grinder Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 ναι το αλλαξαν ! σε αυτο εδω αναφερεστε? -> http://www.e-shop.gr/product?id=PER.909307 σας ζηλευω εσας που παραλαβατε, αντε να ξημερωσει να το παρω και εγω. Τελικα με την εγγυηση τι παιζει ? Εχουμε μονο του eshop ή τα 2 χρονια ισχυουν και για την αντιπροσωπεια ? Εχει κανει καποιος register στην HP να δει υπολοιπο εγγυησης ? στο info για το συστημα που μπαινεις απ'το startup λεει στην ημερομηνια της εγγυησης 00/00/0000 οποτε μαλλον δεν εχει εγγυηση απο HP αλλα μονο απο e-shop. Υπαρχει καπου online checker εγγυησης μεσω serial # οπως υπαρχει για τα Dell ας πουμε? 1
kekos123 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 σε αυτο εδω αναφερεστε? -> http://www.e-shop.gr/product?id=PER.909307 ΝΑΙ !!
corpse_grinder Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 ΝΑΙ !! τοτε δεν νομιζω οτι αξιζει να λεμε οτι "πηρε τη θεση του" καθως και ο επεξεργαστης του ειναι κατωτερος, και η καρτα γραφικων δεν συγκρινεται αλλα και σαν να μην φτανουν ολα αυτα εχει και μικροτερο σκληρο δισκο πλακα κανω για το δισκο..μικρο το κακο εκει..απλα ειναι και πιο ακριβο! πφφ.. τελικα λιγα κομματια ειχαν..ή εγινε ενας μικρος χαμος για το super budget gaming laptop
panos2000gr Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Ληξης παιδιά....την ώρα που έγραφα την παραγγελία κατέβηκε το προϊόν. Μου έδωσε αριθμό παραγγελίας, αλλά χωρίς το προϊόν. Πρέπει να το έχασα για δευτερολεπτα.
corpse_grinder Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Ληξης παιδιά....την ώρα που έγραφα την παραγγελία κατέβηκε το προϊόν. Μου έδωσε αριθμό παραγγελίας, αλλά χωρίς το προϊόν. Πρέπει να το έχασα για δευτερολεπτα. κριμα ρε συ.. ας το γραψει o ΤS ή ο moderator λοιπον οτι το προιον "Εξαντλήθηκε" στον αρχικο τιτλο..
High Fidelity Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 τοτε δεν νομιζω οτι αξιζει να λεμε οτι "πηρε τη θεση του" καθως και ο επεξεργαστης του ειναι κατωτερος, και η καρτα γραφικων δεν συγκρινεται αλλα και σαν να μην φτανουν ολα αυτα εχει και μικροτερο σκληρο δισκο πλακα κανω για το δισκο..μικρο το κακο εκει..απλα ειναι και πιο ακριβο! πφφ.. τελικα λιγα κομματια ειχαν..ή εγινε ενας μικρος χαμος για το super budget gaming laptop τη θέση του στο link εννούσα, εννοείται ότι είναι χειρότερο το samsung.
corpse_grinder Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 τη θέση του στο link εννούσα, εννοείται ότι είναι χειρότερο το samsung. στο link του topic starter? και εγω αρχικα αυτο σκεφτηκα, πηγα εκει και το πατησα και με εβγαλε στο HP. μαλλον θα αναφερεσε στο newsletter, οταν πατας στο hp σε παει στο sammy ε?
panos2000gr Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δεν μπορείς να το προσθέσεις στο καλάθι, παρόλο που βγαίνει. Τι να κάνουμε? Κάθε εμπόδιο σε καλό καμιά φορά. Πάντως πρώτη φορά γκαντεμιά σε παραγγελία....αυτά παθαίνεις όταν το σκεφτεσαι πολύ το πράγμα.
kekos123 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Εξαντληθηκε γραφει...προλαβα το φθηνοτερο με Intel 1
Prof_Chaos Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Οχι ρε γμτ.. Δεν πειράζει θα παίξουν κι άλλες προσφορές..κάντε ένα τηλ μήπως και το ξαναφερουν σύντομα.. Το 4540s όμως παίζει ακόμα αλλα κι αυτο δεν νομίζω για πολυ..
High Fidelity Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 στο link του topic starter? και εγω αρχικα αυτο σκεφτηκα, πηγα εκει και το πατησα και με εβγαλε στο HP. μαλλον θα αναφερεσε στο newsletter, οταν πατας στο hp σε παει στο sammy ε? στο newsletter αναφέρομαι ναι, εκεί το έχουν αλλάξει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις