Prof_Chaos Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Αυτό εδώ μας λέει τίποτα;Μας λεει οτι ίδιας γενιάς επεξεργάστης με ίδια τάση socket πρεπει να δουλέψει.. Το bios της mobo φοβάμαι λίγο μήπως εχει περιορισμούς.. Μολις παραλάβω θα το ξεψαχνισω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kekos123 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 εγώ πιστεύω και με τον amd δεν θα έχεις πρόβλημα!!θα έχεις και τούμπανο κάρτα γραφικών και μεγάλο σκληρό!!πιστεύω θα σε ικανοποιεί αρκετά! τώρα φιλε ακόμα και να μην σε ικανοποιεί πάνε σε έναν Α8 που τον έχω δουλέψει και είναι παρα πολύ καλός επεξεργαστής και κάνει μονο 50 euro +ότι η αλλαγή είναι εύκολη αλλα σου λέω ο καθένας τι θέλει!! δεν λέω ότι ο intel δεν είναι καλός η θα κόλα αλλα πχ άμα θες να αλλάξεις τον intel και να πας σε i3-i5 τα λεφτά είναι πολλά και στο τέλος μπορεί να μην έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα αναλογικά με τα λεφτά που δαπάνησες Το εχω παραγγειλει...αλλα για αλλαγη CPU ρωτω απλα εγκυκλοπαιδια μη τυχον και χρειαστει στο απώτερο μέλλον. Θα δουμε πως θα παει. Σε ευχαριστω παρα πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spook Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Μας λεει οτι ίδιας γενιάς επεξεργάστης με ίδια τάση socket πρεπει να δουλέψει.. Το bios της mobo φοβάμαι λίγο μήπως εχει περιορισμούς.. Μολις παραλάβω θα το ξεψαχνισω.. Αναμένουμε info σχετικα με το θεμα λοιπον απο τους ιδιοκτήτες και ειδικούς. Αποστολή από το Nexus 7 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Οσοι παραγγειλατε σήμερα πρωι το πολυ εως 11 η χθες βράδυ για να παραλαβετε αυριο Σάββατο τους καλείτε και πληρώνετε 2 ευρώ.. Το διάβασα στο FAQ του site και τους κάλεσα να μου το στείλουν αυριο .. Μιας και θα έχω λίγο χρόνο να το δώ.. Αλλιώς δωρεάν απο Δευτέρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kingdragon Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Να πω την αλήθεια στα 345 νομίζω αξίζει πιο πολύ παρά στα 285...Εγώ πάντως χτύπησα το "μεγάλο"... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
talaiporimenos Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 εγω το παρηγγειλα την τεταρτη το βραδυ και ενω ειναι στο καταστημα της χαλκιδας απο χθες στις 12:30 το μεσημερι ακομα δεν μου το εχουν φερει (δεν ανοιγει απογευματα το εν λογω καταστημα για να παω να το παραλαβω). Στο τηλεφωνο που πηρα στα κεντρικα μου ειπαν απλα οτι θα ενημερωσουν το καταστημα να επικοινωνησει μαζι μου. Αυριο πρωι πρωι θα παω για φασαρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoforos89 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 345ευρώ το έχουν. Απλά ανοίγεις λάθος λινκ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Υπάρχει διαθέσιμο ακόμα παίδες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kekos123 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Υπάρχει διαθέσιμο ακόμα παίδες? ΝΑΙ !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 εγω το παρηγγειλα την τεταρτη το βραδυ και ενω ειναι στο καταστημα της χαλκιδας απο χθες στις 12:30 το μεσημερι ακομα δεν μου το εχουν φερει (δεν ανοιγει απογευματα το εν λογω καταστημα για να παω να το παραλαβω). Στο τηλεφωνο που πηρα στα κεντρικα μου ειπαν απλα οτι θα ενημερωσουν το καταστημα να επικοινωνησει μαζι μου. Αυριο πρωι πρωι θα παω για φασαρια. Ξαναπάρε τηλ. Πρωί πρωί .. Θέλουν λίγο σπρώξιμο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corpse_grinder Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Ξαναπάρε τηλ. Πρωί πρωί .. Θέλουν λίγο σπρώξιμο.. οντως με φασαρια απλα χαλας τη ζαχαρενια σου. μη ηρεμια ισως βγαλεις και ακρη γρηγοροτερα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2000gr Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Η μνήμη που φοράει είναι 1χ4GB ή 2χ2GB? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Ωραία.Ευχαριστώ τον corpse_grinder και τους υπόλοιπους για το feedback. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corpse_grinder Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) Η μνήμη που φοράει είναι 1χ4GB ή 2χ2GB? 1x4 GB φοραει, ειχα βαλει πιο πριν σε ενα Site: http://www.insomnia.gr/topic/483264-laptop-hp-probook-4545s-linux-eshopgr-345%E2%82%AC/page-8#entry52306896">ποστ ακριβως τα specs της μνημουλας γιατι καποιος χρηστης ηθελε να παρει ακομη μια 1x4 GB στους ιδιους χρονισμους Επεξ/σία 19 Απριλίου 2013 από corpse_grinder Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black16 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 παιδιά μόλις το παρέλαβα και εγώ!! είναι παρα πολύ καλο!! αλουμινένιο στιβαρό,με ωραίο σχεδιασμό μόλις βάλω win7 θα τρέξω και μερικά game να δω τι γίνετε!! εννοείτε πήρα την ακριβή έκδοση και από ότι κόβω δεν θα το μετανιώσω με τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις