WildWester Δημοσ. 27 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2003 Γειά σε όλους! Γνωρίζω την ουσιαστική διαφορά μεταξύ αυτών των δύο : οτι το μεν πρώτο locktype ειναι για να προσθέτεις και να επεξεργάζεσαι μία εγγραφή τη φορά, ενώ το δεύτερο αφορά την μαζική προσθήκη ή επεξεργασία εγγραφών(παρακαλώ συμπληρώστε αν παρέλειψα κάτι...). Το ερώτημα που έχω είναι στο αν υπάρχει διαφορά στην ταχύτητα. πχ έστω οτι έχω ένα table se access2000 to Name που περιέχει τα πεδία : name, surname, address, phone. Μπορώ να χρησιμοποιήσω το datagrid να το συνδέσω με τό αρχείο μου, να ανοίξω το recordset με batchoptimistic (ομαδικά αισιόδοξα... ) και να κάνω τις προσθήκες και επεξεργασία των εγγραφών απλά. Όμως, (ίσως επειδή παρουσιάζω και δείγματα μαζοχισμού τελευταία! ), μπορώ να κάνω την προσθήκη βάζοντας 4 textboxes και δύο κουμπάκια, ένα για την προσθήκη της εγγραφής και ένα για την επεξεργασία της, ένα listbox(ή listview) που θα μου δείχνει τι υπάρχει μέχρι στιγμής μέσα και να μπορώ να επιλέξω ποια εγγραφή να επεξεργαστώ, και να ανοίξω το recordset με optimistic. Ουσιαστικά και στις δύο περιπτώσεις γίνεται η ίδια δουλεία...αλλά με ποιο τρόπο γίνεται πιο γρήγορα???? και αν δεν υπάρχει ουσιαστική διαφορά στην ταχύτητα, υπάρχει κάποιος λόγος να προτιμήσω τον ένα τρόπο από τον άλλον? ευχαριστώ πολύ
Mihos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2003 An 8es th bash sou na th xrhsimopoieis kai sto diadyktio tote kalo 8a htan na to kaneis me OptimisticLock alliws an einai gia th parth sou kanto me ΒatchOptimistic Lock.... Basika auto pou einai na prose3eis einai kai to 8ema ths RAM pou sou katalambanei h database kai h ka8e ergasia se authn... apo ekei kai pera h speed einai mikroleptomereia pisteuw
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.