Sonqo.Bo Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 γεια σας παιδια κατεβασα το tera ολλα καλα με το download install & pass αλλα οταν παταω play δεν ανιγει το game κ οταν το εκλησα ανιξε αυτο http://imageshack.us/photo/my-images/203/25101061.png/ ξερει κανεις πως διορθονεται?
LOVExVOTKA Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δοκίμασε να αντικαταστήσεις το luncher με ένα άλλο λογικά θα είναι στον φάκελο που είναι όλα τα αρχεία για το install κ έτσι... Διαφορετικά δοκίμασε να κατεβάσεις ξεχωριστά άλλο λάντσερ από το ιντερνετ
Sonqo.Bo Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δοκίμασε να αντικαταστήσεις το luncher με ένα άλλο λογικά θα είναι στον φάκελο που είναι όλα τα αρχεία για το install κ έτσι... Διαφορετικά δοκίμασε να κατεβάσεις ξεχωριστά άλλο λάντσερ από το ιντερνετ Αν σου ειναι ευκολο μπορεις να μου στιλεις καπιο να κανω download?
aekoupoli Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 uninstall και install παλι,το ειχα παθει κ εγω
Sonqo.Bo Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 uninstall και install παλι,το ειχα παθει κ εγω το εκανα αλλα τιποτα... καποιος αλλος τροπος?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα