vaggospat13 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) Η λύση πάμφθηνη, αξιόπιστη και είναι εδώ: http://www.stardock.com/products/start8/ no metro ui, boot στο desktop απευθείας, κλασσικό start menu... από την πρώτη μέρα που αγόρασα τα win8 Πολυ καλυτερο το startisback που επαναφερει το start οπως ειναι στα 7 χωρις να τρεχει καποια διεργασία επιπλεον, οπως κανει το start8 Επεξ/σία 18 Απριλίου 2013 από vaggospat13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Πολυ καλυτερο το startisback που επαναφερει το start οπως ειναι στα 7 χωρις να τρεχει καποια διεργασία επιπλεον, οπως κανει το start8 Το star8 επαναφερει κανονικα το start menu του 7 και σου δινει και τη δυνατοτητα να σου ανοίγει το startmenu του 8,μεσα στο desktop και οχι fullscreen! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggospat13 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Το star8 επαναφερει κανονικα το start menu του 7 και σου δινει και τη δυνατοτητα να σου ανοίγει το startmenu του 8,μεσα στο desktop και οχι fullscreen! ναι ομως δεν ειναι το σταρτ μενου των 7 αλλα το start8 που τρεχει στις διεργασίες και σου δινει το σταρτ μενου.Αν κοψεις τη διεργασία εξαφανίζεται και το start. Το startisback επαναφερει το κρυμένο μενου των 7 χωρις να τρέχει καποια διεργασία και δεν ειναι καποιο νεο προγραμμα οπως το start8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silok Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Υπάρχουν και επαγγέλματα,όπως οι γραφιστες που δίνουν αρκετά λεφτά για να έχουν μια μεγάλη touch οθόνη στο γραφείο τους και θα προτιμούσαν ολο το λογισμικο να είναι touch friendly! Ποτε είπα οτι χρειάζεται ντε και καλά touch οθόνη,??? Θα μας τρελλανεις!!!??? Εγώ μίλησα οτι κάποιοι που χρησιμοποιουν τη touch οθόνη στη θέση της ταπλετα θα τούς ήταν πιό βολικό ολο το λογισμικο να δουλεύεται εύκολα και με touch! Ποτέ δεν είπα οτι θα αντικαθιστησει το ποντίκι(ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ)! Εδώ το είπες και μάλιστα με τρόπο που εννοείς πως για τους γραφίστες είναι must επένδυση η touch screen.Δοκίμασε μόνο να κρατήσεις το χέρι σου 5 λεπτα μπροστά στην οθόνη σαν να κρατάς πενάκι άστο για 10 δευτερόλπετα και ξανακάντο και μετά έλα να μου πεις αν μπορείς να δουλέψεις έτσι για 10 ώρες και άν καταφέρνεις τα δεις τις λεπτομέρειες που κρύβει το χέρι σου.Κοινή λογική θέλει. Οσο για την οθονούλα της wacom θα πάει άπατη κι αυτό γιατί τα προγράμματα γραφιστικής θέλουν τρελλό χώρο,εδώ άλλοι παίρνουν 2η οθόνη για να έχουν μόνο τις παλέττες με τα εργαλεία κι εσύ μας λες ότι μπορούμε να δουλέψουμε σε λίγες ίντσες.Κανένας γραφίστας δεν δουλεύει σε touch screen,απλά χώνεψέ το και αν δεν ξέρεις κάτι να μην πετάς εξυπνάδες γιατί υπάρχουν κάποιοι του χώρου και είναι το μόνο εύκολο να γίνεις ρεζίλι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Εδώ το είπες και μάλιστα με τρόπο που εννοείς πως για τους γραφίστες είναι must επένδυση η touch screen.Δοκίμασε μόνο να κρατήσεις το χέρι σου 5 λεπτα μπροστά στην οθόνη σαν να κρατάς πενάκι άστο για 10 δευτερόλπετα και ξανακάντο και μετά έλα να μου πεις αν μπορείς να δουλέψεις έτσι για 10 ώρες και άν καταφέρνεις τα δεις τις λεπτομέρειες που κρύβει το χέρι σου.Κοινή λογική θέλει. Οσο για την οθονούλα της wacom θα πάει άπατη κι αυτό γιατί τα προγράμματα γραφιστικής θέλουν τρελλό χώρο,εδώ άλλοι παίρνουν 2η οθόνη για να έχουν μόνο τις παλέττες με τα εργαλεία κι εσύ μας λες ότι μπορούμε να δουλέψουμε σε λίγες ίντσες.Κανένας γραφίστας δεν δουλεύει σε touch screen,απλά χώνεψέ το και αν δεν ξέρεις κάτι να μην πετάς εξυπνάδες γιατί υπάρχουν κάποιοι του χώρου και είναι το μόνο εύκολο να γίνεις ρεζίλι. Το οτι δε χρειαζεσαι την touch οθονη για τη δουλεια που κανεις,δε σημαίνει οτι δε την χρειαζονται ή δε θα ηθελαν να δουλεψουν καλυτερα πανω σ'αυτη καποιοι αλλοι στο χώρο!Δε δουλευουν ολοι οπως εσυ,ξερεις!Και δεν υπονοησα οτι ολοι οι γραφηστες χρειάζονται touch οθονη! Τοσο ανιδαιος εισαι που εξακολουθεις να πιστευεις οτι ΚΑΝΕΙΣ γραφιστας δε χρησιμοποιει touch οθονη! Υ.Γ.Πλεων κυκλοφορουν πολυ μεγαλες touch οθονες και απο την wacom,για να κανουν ΟΣΟΙ θελουν ανετα την δουλεια τους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silok Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Το οτι δε χρειαζεσαι την touch οθονη για τη δουλεια που κανεις,δε σημαίνει οτι δε την χρειαζονται ή δε θα ηθελαν να δουλεψουν καλυτερα πανω σ'αυτη καποιοι αλλοι στο χώρο!Δε δουλευουν ολοι οπως εσυ,ξερεις! Και δεν υπονοησα οτι ολοι οι γραφηστες χρειάζονται touch οθονη! Τοσο ανιδαιος εισαι που εξακολουθεις να πιστευεις οτι ΚΑΝΕΙΣ γραφιστας δε χρησιμοποιει touch οθονη! Υ.Γ.Πλεων κυκλοφορουν πολυ μεγαλες touch οθονες και απο την wacom,για να κανουν ΟΣΟΙ θελουν ανετα την δουλεια τους! Ναι είμαι τόσο ανίδεος όσο και τα ατελιέ που έχω δουλέψει ή επισκέπτομαι κατά καιρούς.Καταρχήν δεν έχεις καμία απολύτως σχέση με το χώρο και μη μου πεις πως έχεις γιατί με τέτοια ορθογραφικά δεν θα σου εμπιστευόμουν ούτε ασπρόμαυρη κάρτα να μου φτιάξεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Και εσυ που εχεις,φαινεται ποσο σχετικος εισαι με το θεμα design και τα εργαλεια που εχει καποιος στην διαθεση του!Εχεις μαθει ενα illustrator και νομισες οτι εγινες καθηγητής στο design! Υ.Γ.Και μην ανησυχεις δε θα χρειαστεί να σου φτιάξω καρτα,ούτε ασπρομαυρη,ουτε εγχρωμη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lepaterious Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Ναι είμαι τόσο ανίδεος όσο και τα ατελιέ που έχω δουλέψει ή επισκέπτομαι κατά καιρούς.Καταρχήν δεν έχεις καμία απολύτως σχέση με το χώρο και μη μου πεις πως έχεις γιατί με τέτοια ορθογραφικά δεν θα σου εμπιστευόμουν ούτε ασπρόμαυρη κάρτα να μου φτιάξεις Αν τύχει να πας να δουλέψεις σε κάνα ατελιέ η σε καμια εταιρία στην Αμερική κυρίως σε fashion design η εταιρία με games θα δεις ότι η οθόνη της wacom η 24 είναι must κυρίως όταν δημιουργείς χαρακτήρες και βαζεις λεπτομεριες,Παρά πολλοί γραφίστες χρησιμοποιούν τις συγκεκριμένες οθόνες όπως και animators και διακοσμητές οπότε μην είσαι τόσο απόλυτος και τόσο επιθετικός 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Εγω έχω ένα ξάδερφο που κοτσάρει κάτι ηλεκτρόδια στο κεφάλι και ζωγραφίζει απ'ευθείας σε usb stick. Τι touch και ταπλέτες... Αρχικα όμως, έβαλε αυτό: https://addons.mozilla.org/en-us/firefox/addon/english-greek-spelling-diction ...και μη μου πεις πως έχεις γιατί με τέτοια ορθογραφικά δεν θα σου εμπιστευόμουν ούτε ασπρόμαυρη κάρτα να μου φτιάξεις Παραδέχομαι πως έχεις θάρρος.. Εγώ πάλι δεν θα εμπιστευόμουν να μου φτιάξει ούτε δυο Α5 από μια A4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silok Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Αν τύχει να πας να δουλέψεις σε κάνα ατελιέ η σε καμια εταιρία στην Αμερική κυρίως σε fashion design η εταιρία με games θα δεις ότι η οθόνη της wacom η 24 είναι must κυρίως όταν δημιουργείς χαρακτήρες και βαζεις λεπτομεριες,Παρά πολλοί γραφίστες χρησιμοποιούν τις συγκεκριμένες οθόνες όπως και animators και διακοσμητές οπότε μην είσαι τόσο απόλυτος και τόσο επιθετικός Το τι είναι must αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και κανόνας ή είναι σωστό,έχω πάει σε αρκετά σχεδιαστικά ατελιέ (όχι fashion design) στην Αγγλία και οι περισσότεροι χρησιμοποιούσαν eizo,lacie,apple και dell,touchscreen είχαν μόνο για τις παρουσιάσεις.Οι περισσότεροι φωτογράφοι,γραφίστες και λοιποί που δουλεύουν με δοκίμια είναι κορόιδα μάλλον που θέλουν υψηλή πιστότητα χρωμάτων,ναι για τους animators βολεύει αλλά όχι ότι είναι και must,γιατί σε όσα σεμινάρια μέσω νετ που έχω παρακολουθήσει για 3d είχανε apple και eizo?Μάλλον ζούνε στη λίθινη εποχή ε? Και για να είμαστε και μέσα στο θέμα καλά έκανε η μικρομαλακή κι επαναφέρει το desktop,έχει πέσει τρελλό γέλιο σε κάθε εταιρία που αποφάσισε να πάει στα 8αρια με την κάθε γραμματέα,τηλεφωνήτρια,παραγγελιολήπτρια να χάνει τη μπάλλα με το metro 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ParhsG Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Silok δεν εχει νοημα η κοντρα. Ειναι το πως δουλευουν. Ειχα παει σε μια εταιρια και ειχαν κλασικες οθονες και ηταν μεσα επαγγελματιες γραφίστες. Εννοειται πως με πηραν στο ψιλο για τα χρώματα γιατι μου λεγαν για την εκτυπωση πως πρεπει να ειναι CMYK και τους ειπα ετσι κ αλλιως η οθονη ειναι ακαλιμπραριστη (απλες lg ηταν) ΤΝ. και γελαγαν οτι δεν εχει σημασια η οθονη πολυ κτλ και ουτε ξεραν . Βεβαια και τη πλειοψηφια των πελατων δε τους νοιαζει. Δλδ ημουν μαζι με επιχειρηματιες πελατες τους και τα πηρε στο κρανιο οταν του δωσαν χρωματολογιο να επιλεξει αποχρωση .. Λεει ολα ιδια μου φαινονται και νομιζε πως το δουλευουν.. και ισως εχει δικαιο.. γιατι δεν ειχε χρονο να κατσει να χασει για να δει τα χρωματα ουτε πιστευε πως ο χρονος αυτος θα εφερνε παραπανω χρηματα κερδος.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lepaterious Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Το τι είναι must αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και κανόνας ή είναι σωστό,έχω πάει σε αρκετά σχεδιαστικά ατελιέ (όχι fashion design) στην Αγγλία και οι περισσότεροι χρησιμοποιούσαν eizo,lacie,apple και dell,touchscreen είχαν μόνο για τις παρουσιάσεις.Οι περισσότεροι φωτογράφοι,γραφίστες και λοιποί που δουλεύουν με δοκίμια είναι κορόιδα μάλλον που θέλουν υψηλή πιστότητα χρωμάτων,ναι για τους animators βολεύει αλλά όχι ότι είναι και must,γιατί σε όσα σεμινάρια μέσω νετ που έχω παρακολουθήσει για 3d είχανε apple και eizo?Μάλλον ζούνε στη λίθινη εποχή ε? Και για να είμαστε και μέσα στο θέμα καλά έκανε η μικρομαλακή κι επαναφέρει το desktop,έχει πέσει τρελλό γέλιο σε κάθε εταιρία που αποφάσισε να πάει στα 8αρια με την κάθε γραμματέα,τηλεφωνήτρια,παραγγελιολήπτρια να χάνει τη μπάλλα με το metro Καταρχην αυτο ειναι οθονη και οχι υπολογιστης καταδευτερον μιλησα για Αμερικη που εχω δουλεψει και οχι στην Αγγλια δεν ξερω τι κανατε,Αυτη η οθονη της wacom δουλεβει με το πενακι,φυσικα και δεν θα το δεις στην Ελλαδα οταν δουλευεις προσπεκτ για το γυραδικο αλλα αν πας σε καμια σοβαρη εταιρια στο εξωτερικο θα το δεις πολυ μεχρι και σε κολλεγια στην Αμερικη το ειδα να το εχουν και να δουλευουν εκει και το δουλευουν οι fashion designer,interior,3d animators,εμεις,αρχιτεκτονες,destigners που σχεδιαζουν κινητα η αντικειμενα για το σπιτι κτλ κτλ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silok Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Καταρχην αυτο ειναι οθονη και οχι υπολογιστης καταδευτερον μιλησα για Αμερικη που εχω δουλεψει και οχι στην Αγγλια δεν ξερω τι κανατε,Αυτη η οθονη της wacom δουλεβει με το πενακι,φυσικα και δεν θα το δεις στην Ελλαδα οταν δουλευεις προσπεκτ για το γυραδικο αλλα αν πας σε καμια σοβαρη εταιρια στο εξωτερικο θα το δεις πολυ μεχρι και σε κολλεγια στην Αμερικη το ειδα να το εχουν και να δουλευουν εκει και το δουλευουν οι fashion designer,interior,3d animators,εμεις,αρχιτεκτονες,destigners που σχεδιαζουν κινητα η αντικειμενα για το σπιτι κτλ κτλ... Δεν μίλησα ποτέ για υπολογιστή αλλά για οθόνες και ποιός σου είπε πως τα ατελιέ που δούλεψα ή έχω επισκεφθεί κάνουν flyers για γυράδικα?Όταν έχεις να κάνει με φωτογραφία και μάλιστα πρέπει να βγεί πρώτα σωστό δοκίμιο(δεν βγάζουν όλοι σωστά) θα εμπιστευτείς την οθόνη αφής που το περισσότερο βάρος έχει πέσει στο touch και όχι στα χρώματα ή μία lacie?Εσύ με touch screen δουλεύεις?Αν όχι γιατί? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Καταρχην αυτο ειναι οθονη και οχι υπολογιστης καταδευτερον μιλησα για Αμερικη που εχω δουλεψει και οχι στην Αγγλια δεν ξερω τι κανατε,Αυτη η οθονη της wacom δουλεβει με το πενακι,φυσικα και δεν θα το δεις στην Ελλαδα οταν δουλευεις προσπεκτ για το γυραδικο αλλα αν πας σε καμια σοβαρη εταιρια στο εξωτερικο θα το δεις πολυ μεχρι και σε κολλεγια στην Αμερικη το ειδα να το εχουν και να δουλευουν εκει και το δουλευουν οι fashion designer,interior,3d animators,εμεις,αρχιτεκτονες,destigners που σχεδιαζουν κινητα η αντικειμενα για το σπιτι κτλ κτλ...Τι να κανουμε,ο Ελληνας designer,για να θεωρει τον ευτο του ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ και ΠΕΤΥΧΗΜΈΝΟ,θα πρέπει να εχει δυο πράγματα eizo&mac!Ολα τα υπόλοιπα είναι λεπτομεριες! Αυτη δε θα κάνει το κόπο να τη κοιτάξει,του πέφτει λιγη,βλέπεις! http://www.dell.com/ae/p/dell-st2220t/pd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lepaterious Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δεν μίλησα ποτέ για υπολογιστή αλλά για οθόνες και ποιός σου είπε πως τα ατελιέ που δούλεψα ή έχω επισκεφθεί κάνουν flyers για γυράδικα?Όταν έχεις να κάνει με φωτογραφία και μάλιστα πρέπει να βγεί πρώτα σωστό δοκίμιο(δεν βγάζουν όλοι σωστά) θα εμπιστευτείς την οθόνη αφής που το περισσότερο βάρος έχει πέσει στο touch και όχι στα χρώματα ή μία lacie?Εσύ με touch screen δουλεύεις?Αν όχι γιατί? Εγω σου ειπα με τι δουλευω εσυ προσπαθεις να επιβληθεις και να μου πεις οτι η wacom που αν την δεις ποτε απο κοντα σου θα δεις για τι χρωμα μιλαμε οτι ειναι αχρηστη και οτι ο designer δεν μπορει να δουλεψει πανω σε αυτη...ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΗ δεν εχει καμια σχεση με το touch δεν την δουλευεις με τα δαχτυλα αλλα με το πενακι και εχει παρα πολλα hotkeys για να δουλευεις και σε photoshop και σε ai αν ποτε τυχει να δουλεψεις ps εκει θα δεις την διαφορα και θα δεις οτι τα εργαλεια ειναι στο πενακι δηλ στην ουσια ειναι σαν να δουλευεις πανω σε μια απλη γραφιδα το ιδιο πραγμα ειναι οπως δουλευω το ps εκει μπορω να το δουλεψω και στην οθονη γιαυτο και ειναι "ξαπλωμενη" για να μην με κουραζει στο χερι και ειναι ιδιετερα βολικη σε πολλα πραγματα.Τωρα εχουμε βγει τελειως οφ τοπικ οποτε ας το κλεισουμε εδω Δες και αυτο το video δεν ειναι βεβαια στα αγγλικα και αυτο και αυτο http://www.youtube.com/watch?v=7uLt3Aa24nU Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα