Προς το περιεχόμενο

Windows 8.1: Δυνατότητα απευθείας πρόσβασης στο desktop

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 138
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Οθόνη αφής σε Desktop δεν θα δεις ποτέ ή μπορεί και να δεις αλλά σίγουρα δεν θα απευθύνεται σε Gamers :P

Υπάρχουν και επαγγέλματα,όπως οι γραφιστες που δίνουν αρκετά λεφτά για να έχουν μια μεγάλη touch οθόνη στο γραφείο τους και θα προτιμούσαν ολο το λογισμικο να είναι touch friendly!:)

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κατ' εμέ καλά κανει και έχει όπως έιναι η έναρξη στα windows 8.. μετά από λίγο συνήθησα και μου έιναι πιο έυκολο να βρω τα μένού όπως έιναι... Το μόνο πρόβλημα μου είναι πως δεν αφήνει πολλές επιλογές για παραμετροποίηση , τόσο στο metro/modern ui όσο και στα μενού έναρξη.. Θα έπρεπε να τα αλλάξει όλα , αλλά να αφήσει και την επιλογή να μπορέις  αν δεν γουσταρεις τις αλλαγες να αλλάξεις μενου,  να κλείσεις εντελώς το ui ή να επαναφέρεις το ένερξη αν θες ... Όπως και το πολύ συμαντικό για μένα να αλλάξω θέμα και να επαναφέρω  πχ το θέμα των windows 98...  Η παραμετροποίηση έιναι το κλειδί της επιτυχίας στο λογισμικό. άλλαξε σαν εταιρία ότι θες, αλλά άσε την επιλογή αν καποιος δεν του αρεσει αυτό που πουλάς να το πάρει και να το κάνει μέσα από το σύστημα όπως αυτός θέλει..

Μια χαρά είναι και τα windows 8 και το metro σε όσους τους αρέσει. Αυτό που δεν άρεσε είναι η επιλογή της Microsoft να μην λάβει υπόψιν της την γνώμη μεγάλης μερίδας χρηστών οι οποίοι γουστάρουν πιο κλασική προβολή και start.

Δες την αλλη πλευρα του νομισματος κραζουν καποιοι και εχουν την απαιτηση να φτιαχτει ενα προιον με το σταρτ οταν δεν το εχουν πληρωσει και το εχουν κατεβασει οποτε καλα κανει η ms και τους κλανει..

Απο την αλλη εμενα με καραβολεψε που δεν εχει το αθλιο αρχαιο αχανες σταρτ και εχει το MODERN START οπου τακτοποιω οπως θελω τα αρχεια μου σε κατηγοριες τωρα αυτοι που γκρινιαζουν χανουν χρονο να μπουν εδω να γκρινιαξουν οταν θα μπορουσαν αυτον τον χρονο να μαθουν λιγο το λειτουργικο...

• Like 4

Δες την αλλη πλευρα του νομισματος κραζουν καποιοι και εχουν την απαιτηση να φτιαχτει ενα προιον με το σταρτ οταν δεν το εχουν πληρωσει και το εχουν κατεβασει οποτε καλα κανει η ms και τους κλανει..

Απο την αλλη εμενα με καραβολεψε που δεν εχει το αθλιο αρχαιο αχανες σταρτ και εχει το MODERN START οπου τακτοποιω οπως θελω τα αρχεια μου σε κατηγοριες τωρα αυτοι που γκρινιαζουν χανουν χρονο να μπουν εδω να γκρινιαξουν οταν θα μπορουσαν αυτον τον χρονο να μαθουν λιγο το λειτουργικο...

Μιλάω ΠΑΝΤΑ για τους νόμιμους χρήστες που το έχουν πληρώσει.

Φίλε μου δεν διαφωνούμε σε κάτι, πάντα κάποιοι θα κράζουν ότι και να κάνει η Microsoft όταν μιλάμε για μια τόσο μεγάλη βάση πελατών.

Είμαστε όλοι διαφορετικοί και στον καθένα αρέσουν και ξενίζουν διαφορετικά πράγματα, αυτό που για σενα είναι άθλιο για αλλον είναι φοβερό και το αντίθετο.

Νομίζω, χωρίς να έχω κάποιο στατιστικό που να υποστηρίζει την γνώμη μου, ότι το ποσοστό αυτών που παραπονιούνται ότι δεν έχουν την επιλογή να διαλέξουν μεταξύ κλασσικού και νέου είναι πολύ μεγάλο για να το αγνοήσει η Microsoft. Προφανώς και δεν απευθυνεται μόνο σε σένα και σε πολλούς άλλους που τους βόλεψε και συμφωνουν με αυτή την απόφαση της. Αυτή τουλάχιστον είναι η ταπεινή μου γνώμη. Πάντως μέχρι στιγμής με βάση τις πωλήσεις του νέου λειτουργικού δεν μπορούμε να πούμε ότι έχει πάει και πολύ καλά.

H Microsoft δεν θα καταλάβαινε τί θα πει καινοτομία ακόμα και αν τη βάραγε στο κεφάλι όπως λένε τα αμερικανάκια.

Το έχει χάσει εδώ και πολύ καιρό.Να'ναι καλά το server και business κομμάτι που την κρατάει όρθια.

Ενω οσοι το εχουν κατεβασει παρανομα αλλα το εξυμνουν για το φοβερο νεο Interface πρεπει να τους ακουσει.

Δεν θα συζητησουμε καθολου το συνολο των χρηστων που το εχουν αγορασει με νεο υπολογιστη η ειναι αναγκασμενοι να το χρησιμοποιουν για οποιοδηποτε λογο αλλα δεν τους αρεσει.

Προφανως δεν υπαρχουν τετοιοι. Η αν υπαρχουν ειναι αναξιοι λογου γιατι δεν μπορουν να μαθουν τιποτε νεο

Αλλα ετσι και αλλιως αφου εσυ βολευτηκες τωρα τι να λεμε. Αγνοησε ολους αυτους που μετα μανιας ζητανε να απαγορευτει το modern και οχι απλα να προστεθει το παλιο start ως επιλογη. Αυτο δεν ζητανε οι περισσοτεροι η εχω καταλαβει κατι λαθος?

Ποια είναι η κωλοτούμπα ? Η δυνατότητα επιλογής που δίνει στο χρήστη ?

Ναι, κωλοτούμπα είναι γιατί ξαφνικά "θυμήθηκε" να δώσει αυτή την επιλογή.

Ενω οσοι το εχουν κατεβασει παρανομα αλλα το εξυμνουν για το φοβερο νεο Interface πρεπει να τους ακουσει.

Δεν θα συζητησουμε καθολου το συνολο των χρηστων που το εχουν αγορασει με νεο υπολογιστη η ειναι αναγκασμενοι να το χρησιμοποιουν για οποιοδηποτε λογο αλλα δεν τους αρεσει.

Προφανως δεν υπαρχουν τετοιοι. Η αν υπαρχουν ειναι αναξιοι λογου γιατι δεν μπορουν να μαθουν τιποτε νεο

Αλλα ετσι και αλλιως αφου εσυ βολευτηκες τωρα τι να λεμε. Αγνοησε ολους αυτους που μετα μανιας ζητανε να απαγορευτει το modern και οχι απλα να προστεθει το παλιο start ως επιλογη. Αυτο δεν ζητανε οι περισσοτεροι η εχω καταλαβει κατι λαθος?

Αν λες για μενα εγω το αγορασα εχω και την αποδειξη αμα θες :) και μιλησα για μενα οχι για το συνολο που συνηθως ειναι και ενα συνολο που δεν ξερει τι θελει τωρα αν εσυ θιχτικες δικο σου θεμα οχι δικο μου αλλα αναφερομαι γενικα και οχι ειδικα σε καποιον,πολλους τους εχει βολεψει οπως επισης και πολλους οχι συμφωνοι.Ειναι ανουσιο να κραζουμε συνεχεια χωρις να σκεφτομαστε γιατι εγινε γιατι ενταξει εγινε καιρος να μεταβουν και τα λειτουργικα σε μια νεα εποχη λιγο διαφορετικη.

Επισης μια σωστη απαντηση με επιχειρηματα δεν εχω ακουσει ολο αυτον τον καιρο γιατι δεν πρεπει να υπαρχει το modern μονο χαζομαρες του τυπου "¨δεν με βολευει" αρα ειναι λαθος..Θυμιζει πολυ εντονα την γκρινια που επικρατει με τον explorer..

Γιατι Γιαννη δεν σου αρεσει ο explorer?γιατι το λενε οι αλλοι...

• Like 1

Προφανώς, και το είχε σχεδιάσει από την αρχή ώστε να συνηθίσουν οι χρήστες το νέο UI, και να πιάσει το windows rt κομμάτι.

Ωστόσο... Μήπως βιάζεστε λίγο; Αναφέρει πουθενά ότι θα υπάρχει η δυνατότητα κατάργησης του modern UI; Έτσι όπως φαίνεται, απλά θα μπαίνεις απευθείας στο desktop. Αλλά πατώντας το windows button, θα σε πηγαίνει στο metro...

Καλύτερο θα ήταν να υπάρχει η δυνατότητα για:

1) Μόνο modern UI. (για τους χρήστες tablet)

2)Μόνο desktop. (για τους desktop χρήστες)

3)Συνδυασμός και των 2 όπως τώρα, για τους μερακλήδες. (και ακόμα καλύτερη υλοποίηση, να κρατήσει το start button, και στο metro να πηγαίνεις μόνο από την charms bar...)

• Like 1

Απολαμβανω ολους αυτους που κραζανε τη Microsoft για το απαραδεκτο Metro και τη μη δυνατοτητα επιλογης που τωρα κραζουνε τη Microsoft γιατι θα κανει το αυτονοητο...

Οπως ειχα πει οταν τα πρωτοδοκιμασα...ευτυχως πηρα πολυ φθηνα την αδεια χρησης ετσι ωστε οταν με μαθηματικη ακριβεια πατωσουν τα 8 να μπορω να αγορασω τα 9 που θα ειναι οπως πρεπει με τα μισα λεφτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...