Προς το περιεχόμενο

Windows 8.1: Δυνατότητα απευθείας πρόσβασης στο desktop

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δηλαδή ξεφοντάρεις φωτογραφία και μάλιστα ειδικά μαλλιά με το χέρι απλωμένο στην οθόνη?Δουλεύεις bezier με τον ίδιο τρόπο?Δουλεύεις σε 3d προγράμματα κάνοντας weighting με το δάχτυλο στην οθόνη?Μπορείς να με διαφωτίσεις λίγο πως δουλεύεις γραφιστικά σε touch screen γιατί και μόνο με τη σκέψη κουράστηκα?

Αν ισχύουν ολα αυτά που υπονοεις,αυτή η ετερεια θα είχε κλείσει εδώ και καιρό!

http://www.wacom.com/en/products

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι γιατί ιδίως εκεί είναι που θα πληκτρολογείς....

Δεν είπα ότι είναι καλή η αναζήτηση που έχει,είπα ότι είναι καλλίτερη από αυτήν που υπερασπίζονται όλοι αυτοί που θέλουν να γυρίσουν στα παλιά,σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση δηλαδή είναι καλή η αναζήτηση.

(και το εξήγησα κιόλα τι έπρεπε να κάνεις στην παλιά,ε ποιο εύκολα δεν είναι; )

εκει δεν εχει printer :P xaxa ... τες πα... εχουν και καλα κ κακα...και αυτη η σηζητηση θα μπορουσε να κρατησει μεχρι αυριο :D ...οποτε ας το τελειωσουμε εδω ;)

Όταν σε πάρα πολύ μικρό διάστημα οι 99 στους 100 θα έχουν tablet/κινητά που θα είναι ποιο δυνατά από τα σημερινά gamingPC  τι περιμένετε; ότι η Microsoft θα μείνει κολλημένη σε desktop λειτουργικό;;Σε ποιον θα δώσουν βάση, στους 99 ή στον έναν;;

και τα σημερινα κινητα tablet, κινητα και λοιπα σκατουλακια  ειναι πιο δυνατα απο ενα playstation 1 και 2 ή απο ενα συγχρονο αυτων pc , αλλα αυτο δε σημαινει απολυτως τιποτα ουτε για τις κονσολες ουτε για τα pc 

το μονο που ισχυει ειναι οτι τα ταμπλετ ανανεωνονται και απαξιωνονται συχνοτερα, αρα και φερνουν πολυ χρημα στα ταμεια προς το παρον 

κανεις δε μας λεει οτι αυτο το αγοραστικο οργιο θα συνεχιστει και τα επομενα χρονια

το να λεμε οτι οι προσωπικοι υπολογιστες θα παψουν να υπαρχουν ειναι τουλαχιστον ακυρο\

ακομα και αν αλλαξουν μορφη σε αρκετα σημεια, δε θα παψουν να υπαρχουν για χαρη των ταμπλετ 

Αν ισχύουν ολα αυτά που υπονοεις,αυτή η ετερεια θα είχε κλείσει εδώ και καιρό!

http://www.wacom.com/en/products

Α,μάλιστα,είσαι από αυτούς που είδανε κάποιον να ξεφοντάρει με ταμπλέτα και νομίζεις πως όλα γίνονται από εκεί ε?Μάθε λοιπόν πως χωρίς ποντίκι είναι σαν μπουζούκι χωρίς χορδές.Δεν έχω δει κανέναν στο illustrator ή στο corel ή στο photoshop να κάνουν duplicate κάποιο αντικείμενο ή export ή import χωρίς τις συντομεύσεις(δηλαδή τα δαχτυλάκια στο πληκτρολόγιο).Τώρα η σχέση που μπορεί να έχει μία οθόνη αφής με τη γραφιστική είναι ακριβώς η ίδια που μπορεί να έχει ένα καρπούζι με μία πολική αρκούδα.

Μάλλον κατά τη γνώμη σου τα μεγάλα ατελιέ,οι εκδοτικοί οίκοι και αρκετοί γραφίστες που συνήθως παίρνουν eizo, και τις απίστευτες lacie είναι κατά πάσα πιθανότητα άσχετοι ε?Η ΓΡΑΦΙΔΑ ΠΑΤΑΕΙ ΣΤΗΝ ΤΑΜΠΛΕΤΑ,ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΚΟΥΜΠΑΣ ΣΤΟ ΜΟΝΙΤΟΡ.Ρε τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα,15 γραφίστας και δεν ξέρω τι μου γίνεται,απορώ δηλαδή πως δούλευα δηλαδή τόσα χρόνια.

• Like 2

Α,μάλιστα,είσαι από αυτούς που είδανε κάποιον να ξεφοντάρει με ταμπλέτα και νομίζεις πως όλα γίνονται από εκεί ε?Μάθε λοιπόν πως χωρίς ποντίκι είναι σαν μπουζούκι χωρίς χορδές.Δεν έχω δει κανέναν στο illustrator ή στο corel ή στο photoshop να κάνουν duplicate κάποιο αντικείμενο ή export ή import χωρίς τις συντομεύσεις(δηλαδή τα δαχτυλάκια στο πληκτρολόγιο).Τώρα η σχέση που μπορεί να έχει μία οθόνη αφής με τη γραφιστική είναι ακριβώς η ίδια που μπορεί να έχει ένα καρπούζι με μία πολική αρκούδα.

Μάλλον κατά τη γνώμη σου τα μεγάλα ατελιέ,οι εκδοτικοί οίκοι και αρκετοί γραφίστες που συνήθως παίρνουν eizo, και τις απίστευτες lacie είναι κατά πάσα πιθανότητα άσχετοι ε?Η ΓΡΑΦΙΔΑ ΠΑΤΑΕΙ ΣΤΗΝ ΤΑΜΠΛΕΤΑ,ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΚΟΥΜΠΑΣ ΣΤΟ ΜΟΝΙΤΟΡ.Ρε τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα,15 γραφίστας και δεν ξέρω τι μου γίνεται,απορώ δηλαδή πως δούλευα δηλαδή τόσα χρόνια.

Δεν απάντησες στο ερώτημα μου,γιατί αντί να κλείσει αυτή η εταιρεία που απευθύνεται κύριος στους γραφιστες,αυτή γιγαντονεται?

Ποίος κοινό την στηρίζει,αραγε?

Ποία η διάφορα να πατάει στην ταπλετα,απο το να πατάει στο monitor?Για εξήγησε μου?

κανεις δε μας λεει οτι αυτο το αγοραστικο οργιο θα συνεχιστει και τα επομενα χρονια

Δεν έδωσες βάση σε αυτό

Σοβαρά τώρα,πρέπει να το πάρετε πρέφα ότι το πλοίο των Η/Υ(desktop) έχει σαλπάρει,δεν υπάρχει γυρισμός ...

Ξέρετε γιατί εδώ και καιρό βγάζουν επεξεργαστές με ενσωματωμένα γραφικά και όλο λιγότερη απαίτηση σε ισχύ;

Ξέρετε γιατί θα αρχίσουν να βγάζουν μητρικές με ενσωματωμένο επεξεργαστή;;

Ξέρετε ότι υπάρχουν εδώ και χρόνια,όλο και περισσότερα μωρά που πατήσανε τα πρώτα τους εικονίδια σε tablet/κινητά πριν κάνουν τα πρώτα τους βήματα;;;

Αλλάζει η αγοραστική βάση,όλα αυτά τα πιτσιρίκια δεν θα έχουν λόγο να θέλουν desktop,αλλά κανέναν όμως λόγο, και ακόμα και εμείς,δηλαδή αν σε μερικά χρόνια υπάρχει πάμφθηνο υπερισχυρό tablet για ποιο λόγο να κολλήσω στο desktop μου στο οποίο είσαι υπερχρεωμένος να κάθεσαι μπροστά του,αντί να μπορείς να το βάζεις μπροστά σου όπου και να είσαι;;

Και εμένα με ξενίζει αφού μεγάλωσα με desktop (amstrad cpc 646 4eva) αλλά απλά έτσι είναι τα πράγματα.Στην αρχή ένας Η/Υ γέμιζε όροφο και τον είχαν μόνο στο στρατό,μετά έγινε ποιο μικρός και ήρθε στα σπίτια μας αλλά ήταν τόσο αδύναμος που τον δουλεύανε μόνο οι geeks,τα τελευταία χρόνια δυνάμωσε τόσο ώστε να τραβήξει και πάρα πολλούς Gamer και τώρα το επόμενο βήμα θα είναι ο μινιατουρισμός σε μορφή tablet/κινητό.

• Like 2

ναι αλλα τα ταμπλετ κινητα εχουν και πολλα μειονεκτηματα , τα οποια δε ξεπερνιουνται και τοσο ευκολα οση δυναμη και να τους βαλουν 

απλα αυτη τη στιγμη ειναι η νεα μοδα και ολοι εχουν τρελαθει με αυτα, ομως η χρηση του pc για ολους αυτους που χρειαζεται να εχουν pc δεν ακυρωνεται 

το μονο που ακυρωνεται ειναι η αγορα pc απο καποιον που θελει να χαζευει στο fb , ομως υπαρχουν ενα σωρο αλλα πραγματα που απαιτουν υπολογιστη και θα συνεχισουν να απαιτουν 

οσο για το gaming, ο καμμενος και ο απαιτητητικος θα θελει παντα το καλυτερο και το καλυτερο συνεχιζει και βρισκεται σε μια καρτα γραφικων που ειναι μεγαλυτερη απο ολοκληρο  το tablet του 

ακομα και οταν μετα απο χρονια θα ξεπερασουν τα pc που εχουμε σημερα , θα υπαρχουν αλλα πιο δυνατα τοτε 

οι αναγκες δε σταματουν ετσι απλα

το οτι θα παιζει ενας πιτσιρικας crysis 3 στη ταμπλετα του μετα απο 6-7 χρονια οπως σημερα ενα high end pc , δε σημαινει οτι μεχρι τοτε δε θα εχει βγει καποιο crysis 6 που θα θελει τη δυνατη καρτα γραφικων της εποχης 

Δεν απάντησες στο ερώτημα μου,γιατί αντί να κλείσει αυτή η εταιρεία που απευθύνεται κύριος στους γραφιστες,αυτή γιγαντονεται?

Ποίος κοινό την στηρίζει,αραγε?

Ποία η διάφορα να πατάει στην ταπλετα,απο το να πατάει στο monitor?Για εξήγησε μου?

Δεν μου λες?Έχεις ιδέα από γραφιστική ή απλά σου ξέφυγε η πατατιά πριν?

Σηγνομη κιολας το desktop περιβαλον η microsoft το εχει απο την εποχη windows 3.1 μεχρι windows 7 λογικο να χασει πελατες και να ερχεται δευτερη επιδη καποιος σιχενεται τα Metro Style. Ακομα και η Aple εχει desktop περιβαλον στα δικά της και οχι τυπου metro, ευτυχώς που το κατάλαβε και το διόρθωσε η MS. Aν θελει metro να ειναι προαιρετικο. 

Ευχαριστω

Εμενα προσωπικα η γραφιδα μου εχει λυσει τα χερια και δουλευω ολη την σουιτα με αυτην δεν μπορω με mouse βεβαια και το πληκτρολογιο αλλα η γραφιδα εχει πολλα κουμπια κ ετσι εχω βαλει συντομευεις εκει...Τωρα ο εκτορ μαλλον θα εννοει αυτο http://www.wacom.com/products/pen-displays/cintiq

η θα εννοει τον στυλο που εχει βγαλει η wacom και ειναι για ταμπλετ...

• Like 1

Εμενα προσωπικα η γραφιδα μου εχει λυσει τα χερια και δουλευω ολη την σουιτα με αυτην δεν μπορω με mouse βεβαια και το πληκτρολογιο αλλα η γραφιδα εχει πολλα κουμπια κ ετσι εχω βαλει συντομευεις εκει...Τωρα ο εκτορ μαλλον θα εννοει αυτο http://www.wacom.com/products/pen-displays/cintiq

η θα εννοει τον στυλο που εχει βγαλει η wacom και ειναι για ταμπλετ...

Τα ξέρω αυτά ρε αδερφέ.Κι εγώ κατά καιρούς έχω δουλέψει με ταμπλέτα και με βόλευε σε αρκετές δουλειές αλλά να μου λέει ότι οι γραφίστες χρειάζονται ντε και καλά οθόνη αφής εκεί κόντεψα να σβήσω τα αρχεία μου.Είναι παντελώς άσχετος ο τύπος και δεν απάντησε σε καμία από της ερωτήσεις αλλά ανταπαντάει με ερωτήσεις πάλι άσχετες

Τα ξέρω αυτά ρε αδερφέ.Κι εγώ κατά καιρούς έχω δουλέψει με ταμπλέτα και με βόλευε σε αρκετές δουλειές αλλά να μου λέει ότι οι γραφίστες χρειάζονται ντε και καλά οθόνη αφής εκεί κόντεψα να σβήσω τα αρχεία μου.Είναι παντελώς άσχετος ο τύπος και δεν απάντησε σε καμία από της ερωτήσεις αλλά ανταπαντάει με ερωτήσεις πάλι άσχετες

Ποτε είπα οτι χρειάζεται ντε και καλά touch οθόνη,???

Θα μας τρελλανεις!!!???

Εγώ μίλησα οτι κάποιοι που χρησιμοποιουν τη touch οθόνη στη θέση της ταπλετα θα τούς ήταν πιό βολικό ολο το λογισμικο να δουλεύεται εύκολα και με touch!

Ποτέ δεν είπα οτι θα αντικαθιστησει το ποντίκι(ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ)!

πωπω, 5 σελίδες με σχόλια, τα ψιλοδιάβασα, αν και δεν κατάλαβα γιατι κάποιοι ψιλο κοντραρίζονταν μεταξύ τους.

Σίγουρα ο καθένας έχει τις δικιές του ανάγκες/απαιτήσεις, όμως υπάρχει στα αλήθεια χρήστης που διαφωνεί να έχει περισσότερες επιλογές στην παραμετροποίηση του ΛΣ του? 

Τα 8 έχουν κάποια πολύ ωραία καινούργια πραγματάκια που για να τα κάνω στα 7 χρειάζομαι 3rd software, έχουν όμως για μένα και άλλα αρνητικά. Πρώτα από όλα δεν θα έπρεπε ποτέ να με αναγκάσει (για μένα) να κάνω το οτιδήποτε, όπως να χρησιμοποιώ metro ή να έχω συνδεδεμένο το account του pc με το hotmail account (ευτυχώς που για αυτό βάλανε ρύθμιση). Και άλλα με ενόχλησαν αλλά δεν είναι του παρόντος.

εγώ είχα αγοράσει τα 8, τα εγκατέστησα, το metro δεν μου άρεσε ούτε και με βολεύει στη δουλειά μου από κάθε άποψη, εν τέλη ξαναγύρισα στα 7. Όσον αφορά το start menu, είχα βρεί το POKKI,  να έχω κάπου συγκεντρωμένες τις εφαρμογές που θέλω. Δεν καταλαβαίνω γιατί ήταν τόσο δύσκολο να μπουν 3-4 ρυθμίσεις ακόμα στα 8 προκειμένου να μην εχουμε τέτοια προβλήματα. Ακόμα θυμάμαι όταν πρωτοβγήκαν τα xp, είχαν ρύθμιση για τα επαναφέρεις σε προβολή αλα win98.

Αντε να δόσουν λίγο παραπάνω ευελιξία στο χρήστη στα 8, να τα ξαναβάλουμε, γιατί υπάρχουν κάποια ωραία πραγματάκια εκει πέρα.

• Like 1

Η λύση πάμφθηνη, αξιόπιστη και είναι εδώ:

http://www.stardock.com/products/start8/

no metro ui, boot στο desktop απευθείας, κλασσικό start menu... από την πρώτη μέρα που αγόρασα τα win8 ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...