KilliK Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 My two cents: η ΜS δεν κανει κωλοτουμπα. Στην πραγματικοτητα κανουν ενα πειραμα, μια δοκιμη, να δουν αν αυτη η αλλαγη, βοηθησει στην περαιτερω διαδοση της αναιμικης υιοθεσιας των Windows 8. Αν πετυχει αυτο, τοτε μπορει να δουμε και την επαναφορα του start menu στο μεθεπομενο update/service pack. Αν οχι, τοτε μαλλον θα επισπευσθει η κυκλοφορια των Windows 9. Τα οποια Windows 9 ειναι πολυ πιθανο να ειναι τελειως απαλλαγμενα απο τον desktop/start menu κωδικα, ως συνεπεια της ακομη σκληροτερης επιθετικης στρατηγικης της Microsoft. 1
Nick789 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 My two cents: η ΜS δεν κανει κωλοτουμπα. 1)Στην πραγματικοτητα κανουν ενα πειραμα, μια δοκιμη, να δουν αν αυτη η αλλαγη, βοηθησει στην περαιτερω διαδοση της αναιμικης υιοθεσιας των Windows 8. Αν πετυχει αυτο, τοτε μπορει να δουμε και την επαναφορα του start menu στο μεθεπομενο update/service pack. Αν οχι, τοτε μαλλον θα επισπευσθει η κυκλοφορια των Windows 9. 2)Τα οποια Windows 9 ειναι πολυ πιθανο να ειναι τελειως απαλλαγμενα απο τον desktop/start menu κωδικα, ως συνεπεια της ακομη σκληροτερης επιθετικης στρατηγικης της Microsoft. 1) Συμφωνώ απόλυτα. 2) Αν έχει τάσεις αυτοκτονίας, ναι. Αλλά δε νομίζω να έδωσε την επιλογή για απενεργοποίηση στα 8.1 για να το κάνει main περιβάλλον στα 9.
Redshift Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 παρολη την γκρινια ο κοσμος (δλδ ολοι εμεις) σιγα σιγα θα παμε ολοι σε 8 ειτε το θελουμε ειτε οχι γιατι σοβαρη εναλλακτικη δεν εχουμε κακα τα ψεμματα,οποτε κ η ms θα κανει το minimum των υποχωρησεων για να συνεχισει την προφανη στρατηγικη της χωρις να φαινεται αδιαλλακτη κ αλαζονικη κ μια παραθεση απο το faq του start is back http://startisback.com/#faq-tab How is it possible for Windows 8 to have real start menu? Microsoft said they did remove it! They did, but not completely. Removing start menu completely would require rearchitecting some key Windows code base and raising compatibility issues which they couldn't seemingly afford. StartIsBack reuses large portion of start menu code left, but contains a large amount of code to make as well it work as you expect and new functions too.
gkanel Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 να ρωτησω κ εγω κατι σαν ενας χρηστης που δεν εχει καποια εμπειρια με τα 8... command line υπαρχει στα 8? Και το κλασσικό CMD αλλά και το Power Shell
johnny.tifosi Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 παρολη την γκρινια ο κοσμος (δλδ ολοι εμεις) σιγα σιγα θα παμε ολοι σε 8 ειτε το θελουμε ειτε οχι γιατι σοβαρη εναλλακτικη δεν εχουμε κακα τα ψεμματα,οποτε κ η ms θα κανει το minimum των υποχωρησεων για να συνεχισει την προφανη στρατηγικη της χωρις να φαινεται αδιαλλακτη κ αλαζονικη Γιατί θα αναγκαστούμε; Τα 7 δεν είναι σοβαρή εναλλακτική; Ή μήπως θα υπάρξουν ποτέ προγράμματα που θα τρέχουν στα 8 αλλά όχι στα 7; Εδώ το 40% είναι ακόμη στα ΧΡ...
mikegad Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 σαν βήμα πάντως ,είναι θετικό από την Microsoft
Hetfield Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Ακυραθλιο το Metro UI για desktop υπολογιστες, να ναι καλα το startisback το οποιο μου κοστισε 4€ για 5 υπολογιστες. Κριμα γιατι τα Windows 8 ειναι οτι πιο σταθερο και ελαφρυ εχω δει απο την Microsoft σε λειτουργικο.Βεβαια οι περισσοτεροι προβατοχρηστες δεν εχουν καταλαβει τι παιζει, αν κρινω απο κατι αηδιες σχολια του στυλ "καλα εκαναν κι ας το συνηθισουν". My two cents: η ΜS δεν κανει κωλοτουμπα.Στην πραγματικοτητα κανουν ενα πειραμα, μια δοκιμη, να δουν αν αυτη η αλλαγη, βοηθησει στην περαιτερω διαδοση της αναιμικης υιοθεσιας των Windows 8.Αν πετυχει αυτο, τοτε μπορει να δουμε και την επαναφορα του start menu στο μεθεπομενο update/service pack.Αν οχι, τοτε μαλλον θα επισπευσθει η κυκλοφορια των Windows 9.Τα οποια Windows 9 ειναι πολυ πιθανο να ειναι τελειως απαλλαγμενα απο τον desktop/start menu κωδικα, ως συνεπεια της ακομη σκληροτερης επιθετικης στρατηγικης της Microsoft.+1Ειναι στη μεση βεβαια και τα Windows phone 8, προσπαθουν με καθε μεσο να τα σπρωξουν κι αυτα. Ο απλός Έλληνας ( και ξένος) χρήστης που αγοράζει desktop περνάει πειρατικά οπότε δεν θα έπρεπε να έχει και απαιτήσεις...Τι πινεις και δεν μας δινεις;
Dragonlordcv2002 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 @redshift οπως δεν τρεξαμε στα vista ετσι και τωρα δεν θα παμε στα 8 αν δεν υπαρχει σοβαρος λογος αλλαγης λειτουργικου. Μεχρι και την ελευση των 7 (τα xp ειχαν ριζωσει στα pc μου), τα οποια πρωτα τα δοκιμασα μου αρεσαν πολυ συνολικα και μετα τα αγορασα ετσι και με τα 8, δοκιμαστηκαν (δανεικη αδεια απο πανεπιστημιο) και απλα εφαγαν φορματ και μπηκαν ξανα τα 7αρια. Οσο για εναλλακτικες προσωπικα παντα μιλαω, μιας και εχω περιορισει το gaming πλεον, τα Linux ολο και κερδιζουν εδαφος για κυριο λειτουργικο. Καλη ιδεα για ενοποιηση αλλα δεν αποτελει δελεαρ για ολους και επιπλεον πραγματικα χρειαζετε οθονη αφης για να τα "βολευτεις".
Redshift Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 να ξεκαθαρισω οτι ειμαι απο αυτους που ναι μεν εχει υιοθετησει τα 8 γιατι συνεπεσε να χρειαζομαι φορματ κ να τα εχω νομιμα αλλα που δεν τα υποστηριζει λογω αθλιου κατ εμε μετρο (εχω 3rd party start menu) αλλα κ δεν τα θαβει γιατι θεωρει οτι πλην μετρο ειναι καλο λειτουργικο στο πλαισιο των win παντα δεν παιζω παιχνιδια,εχω δοκιμασει πολλες διανομες linux,εχω στησει κ χακιντος για μενα η μονη allround λυση οταν θες να εχεις ενα λειτουργικο κ να κανεις ΟΤΙ κ να σου προκυψει χωρις πονο κ πολυ χρημα ειναι τα win θεωρω οτι ολοι θα παμε σιγα σιγα 8 γιατι πολυ απλα ειτε θα τα βρουμε στο νεο πισι που θα αγορασουμε,ειτε στην πορεια θα θελησουμε κατι ποιο ελαφρυ απο τα 7 ,ειτε γιατι θα θελησουμε καποιο νεο feature κλπ,δεν λεω οτι ειναι μονοδρομος, λεω οτι μας "επιβαλλονται" για χ λογους
TheELF Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Σοβαρά τώρα,πρέπει να το πάρετε πρέφα ότι το πλοίο των Η/Υ(desktop) έχει σαλπάρει,δεν υπάρχει γυρισμός ... Ξέρετε γιατί εδώ και καιρό βγάζουν επεξεργαστές με ενσωματωμένα γραφικά και όλο λιγότερη απαίτηση σε ισχύ; Ξέρετε γιατί θα αρχίσουν να βγάζουν μητρικές με ενσωματωμένο επεξεργαστή;; Ξέρετε ότι υπάρχουν εδώ και χρόνια,όλο και περισσότερα μωρά που πατήσανε τα πρώτα τους εικονίδια σε tablet/κινητά πριν κάνουν τα πρώτα τους βήματα;;; Όταν σε πάρα πολύ μικρό διάστημα οι 99 στους 100 θα έχουν tablet/κινητά που θα είναι ποιο δυνατά από τα σημερινά gamingPC τι περιμένετε; ότι η Microsoft θα μείνει κολλημένη σε desktop λειτουργικό;;Σε ποιον θα δώσουν βάση, στους 99 ή στον έναν;; Αλλά και χωρίς να πιστέψετε τα πάνω,ας πάρουμε μόνο αυτό που έχουμε και ξέρουμε σίγουρα. Πως γίνεται να σας αρέσει το παλιό start;Τι στο καλό καλό είχε δηλαδή; Σοβαρά τώρα,πολλές φορές έψαχνα δυο τρεις φορές πάνω κάτω ολόκληρη την λίστα μέχρι να βρω αυτό που ήθελα... Ότι έπρεπε να πας στην αναζήτηση να γράψεις τι θέλεις να πατήσεις enter και να περιμένεις ΜΠΑΣ ΚΑΙ σου βγάλει κάτι,ενώ τώρα πατάς start αρχίζεις να γράφεις και αμέσως με το πρώτο πάτημα αρχίζει να σου βγάζει αποτελέσματα;; Το ότι έπρεπε να ψάχνεις μέσα σε ατελείωτες λίστες με υπό λίστες μέχρι να βρεις αυτό που θέλεις;;Το θεωρείτε ποιο εύκολο από το να έχετε τα κεντρικά προγράμματα αμέσως σε εικονίδια μπροστά σας;;; Όλες της άλλες συντομεύσεις που είχε(πίνακα ελέγχου/υπολογιστής μου ... ) μπορείς να της βγάλεις και στην επιφάνεια ή να έχεις πρόσβαση σε αυτά από το charm. Το μόνο λίγο καλό που είχε ήταν που έβγαζε τα τελευταία προγράμματα που έτρεξες σαν μεγάλα εικονίδια στο πάνω μέρος της. Σοβαρά τώρα έχω να δουλέψω το start από τα πρώτα χρόνια που βγήκαν τα XP,ότι θέλω γρήγορη πρόσβαση τα βγάζω στην μπάρα γρήγορη εκκίνηση και τα άλλα τα τακτοποιώ σε φακέλους πάνω στην επιφάνεια εργασίας μου. Ούτε τώρα δουλεύω το νέο start των 8 αλλά μπορώ να καταλάβω το πόσο ποιο εύκολο είναι στην χρήση,ναι desktop χρήση εννοώ, από ότι ήταν το παλιό start,ιδίως για τα μωρά που μεγάλωσαν με ipad/phone nexus galaxy κτλ. Πράγματι κάνετε σαν τον sheldon,δεν σας αρέσει κάτι επειδή γίνετε ποιο εύκολο στην χρήση... 1
Silok Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Υπάρχουν και επαγγέλματα,όπως οι γραφιστες που δίνουν αρκετά λεφτά για να έχουν μια μεγάλη touch οθόνη στο γραφείο τους και θα προτιμούσαν ολο το λογισμικο να είναι touch friendly! Δηλαδή ξεφοντάρεις φωτογραφία και μάλιστα ειδικά μαλλιά με το χέρι απλωμένο στην οθόνη?Δουλεύεις bezier με τον ίδιο τρόπο?Δουλεύεις σε 3d προγράμματα κάνοντας weighting με το δάχτυλο στην οθόνη?Μπορείς να με διαφωτίσεις λίγο πως δουλεύεις γραφιστικά σε touch screen γιατί και μόνο με τη σκέψη κουράστηκα? 1
ALLisCHAOS Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 @TheElf επειδη αρεσουν κ βολευουν εσενα δεν παει να πει πως βολευουν τους παντες ... και οσο για τα tablet που λες πως θα κυριαρχησουν στην αγορα οκ ναι συμφωνω ενμερη...αλλα οχι επειδη πιστευουν πως το μελλον ειναι τα tablet να μας βαζουν ενα λειτουργικο για tablet στ desktop... αν ηθελα tablet θα επερνα tablet 1
TheELF Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 @TheElf επειδη αρεσουν κ βολευουν εσενα δεν παει να πει πως βολευουν τους παντες ... και οσο για τα tablet που λες πως θα κυριαρχησουν στην αγορα οκ ναι συμφωνω ενμερη...αλλα οχι επειδη πιστευουν πως το μελλον ειναι τα tablet να μας βαζουν ενα λειτουργικο για tablet στ desktop... αν ηθελα tablet θα επερνα tablet Το ξεκαθάρισα ότι δεν με βολεύουν και ότι δεν τα δουλεύω καν. Το λειτουργικό για tablet εσύ που το είδες;;;;Ένα απλό εύκολο μενού για ποιο εύκολη πρόσβαση στα πράγματα που θέλεις είναι.
ALLisCHAOS Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 ευκολο menu αναζητηςης?? πληκτρολογησε στην αναζητη printer δεν θα σ βγαλει τπτ (δεν ξερω αν διορθωθηκε) πρεπει να γραψεις control panel και απο εκει να ξαναγραψεις printer...χμμ ναι...και ολο αυτο για να μπεις στον εκτυπωτη...προσωπικα για εμενα ειναι ενα λειτουργικο για τα tablet ή smartphone και οχι για desktop...
TheELF Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 ευκολο menu αναζητηςης?? πληκτρολογησε στην αναζητη printer δεν θα σ βγαλει τπτ (δεν ξερω αν διορθωθηκε) πρεπει να γραψεις control panel και απο εκει να ξαναγραψεις printer...χμμ ναι...και ολο αυτο για να μπεις στον εκτυπωτη...προσωπικα για εμενα ειναι ενα λειτουργικο για τα tablet ή smartphone και οχι για desktop... Ναι γιατί ιδίως εκεί είναι που θα πληκτρολογείς.... Δεν είπα ότι είναι καλή η αναζήτηση που έχει,είπα ότι είναι καλλίτερη από αυτήν που υπερασπίζονται όλοι αυτοί που θέλουν να γυρίσουν στα παλιά,σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση δηλαδή είναι καλή η αναζήτηση. (και το εξήγησα κιόλα τι έπρεπε να κάνεις στην παλιά,ε ποιο εύκολα δεν είναι; )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα