ektor7 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Για όσους δεν χρησιμοποιούν ποντίκι: Τα περισσότερα laptop που πουλήθηκαν εδώ και 8 μήνες με Win8 ήταν με σασιά και hardware σχεδιασμένο για Win7. Δηλάδη, μισκροσκοπικά trackpad χωρίς gesture control. Το scroll είναι αντικειμενικά δύσκολο, και οι λειτουργίες που βασίζονται στο "σύρσιμο" παραθύρων σε πολλά μηχανήματα ήταν απλά κόλαση. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα 8 δεν είναι καλά, φυσικά. Απλά μέχρι ένα σημείο μπορώ να δικαιολογήσω την γκρίνια. Σημερινά νέα μοντέλα laptop είναι έτη φωτός καλύτερα. Πηγαίνετε σε ένα καταστημα με πολλά demos, δηλαδή που να έχει και "παλιά" μηχανήματα και "καινούρια" δίπλα δίπλα και θα δείτε ότι η διαφορά στην ευκολία χρήσης είναι κάτι παραπάνω από αισθητή. Εξαρτάτε απο το laptop.Το 3χρονο qosmio μου έχει πλήρης gestures control με τούς νέους synaptics drivers,με αρκετά μεγάλο traskpad και το scroll του να πάει σφερα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexandergr Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Εγω ποτέ δεν κατάλαβα γιατί το Metro αντικατέστησε το start menu αντί για το desktop. Βλέποντας την εμφάνιση με τα εικονίδια στοιχισμένα, πιο πολύ μου θυμίζει το desktop. Δεν θα ήταν πιο φυσικό να κρατήσουν το Start Menu και την taskbar ως έχουν (άντε να τους δώσουν μια πιο μοντέρνα εμφάνιση) και το Metro να μπει στην θέση του desktop, με live tiles και όλα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 @lepaterious ναι το ιδιο συμβαινει και με τα πανακριβα iphone, παρολα αυτα δεν ειναι ολος ο κοσμος αμερικη , αγγλια, γερμανια οταν το android υπαρχει σε κινητα που ξεκινουν απο τιμες ξεφτιλα (και οσο προχωραει η τεχνολογια σε τιμες ξεφτιλα αγοραζεις ολο και καλυτερο hw ) δυσκολα τα wp θα γινουν πραγματικα δημοφιλη δεν ειμαστε στο 2007 οπου η apple εφερνε κατι τελειως νεο , επαιζε μπαλα μονη της και καταφερε να γινει μοδα τελοσπαντων το μελλον θα δειξει , αλλα πιστευω οτι η ms θα μπορουσε να προσφερει φθηνοτερα κινητα και να απορροφησει μερος των κερδων καποιων συσκευων "ναυαρχιδων" για μαρκετινιστικους λογους ακομα και στην αμερικη που δινεις ξερω γω 200 δολαρια για 2ετες συμβολαιο και παιρνεις iphone, να εσκαγε η ms με μηδεν δολαρια και να σου πουλαγε το σουπερ ντουπερ τουμπανο-nokia που θα εψηνε και καφε λεφτα στο κατω κατω εχει οταν ζηταει τα ιδια με τους αλλους που εχουν ηδη ονομα, λυπαμαι , αλλα νομιζω οτι αργα το θυμηθηκε να μπει στο παιχνιδι και ο πλουσιος αμερικανος δεν ειναι μ@λακας να ρισκαρει με τα λεφτα του εστω και αν ειναι μικρο το ποσο , ισα ισα σε κατι τετοια αυτοι ειναι πιο τσιπηδες απο μας τους large ελληναρες και η samsung μονο κωλοτουμπες δεν εκανε για να καθιερωθει σε αυτες τις αγορες και στις μεγαλες κατηγοριες και φτανουν τωρα και τα σκανε τοσοι για τα πανακριβα galaxy s και ειδαμε και αλλες μεγαλες εταιρειες να πατωνουν (htc) η ms με τη νοκια "απλα υπαρχουν" , αυτη την εντυπωση δινουν. δε κανουν κατι να ταρακουνησουν τα νερα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Εξαρτάτε απο το laptop.Το 3χρονο qosmio μου έχει πλήρης gestures control με τούς νέους synaptics drivers,με αρκετά μεγάλο traskpad και το scroll του να πάει σφερα! Προφανώς, αλλά αναφέρομαι στην συκτριπτική πλειονότητα των μηχανημάτων που πουλήθηκαν, δηλαδή low-end και mid κατηγορία τιμής, αυτά που αγοράζει ο μέσος χρήστης. Τα qosmio ήταν πάντα πολύ άνω του μέσου όρου οπότε δεν μου κάνει εντύπωση αυτό που λες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lepaterious Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 @lepaterious ναι το ιδιο συμβαινει και με τα πανακριβα iphone, παρολα αυτα δεν ειναι ολος ο κοσμος αμερικη , αγγλια, γερμανια οταν το android υπαρχει σε κινητα που ξεκινουν απο τιμες ξεφτιλα (και οσο προχωραει η τεχνολογια σε τιμες ξεφτιλα αγοραζεις ολο και καλυτερο hw ) δυσκολα τα wp θα γινουν πραγματικα δημοφιλη δεν ειμαστε στο 2007 οπου η apple εφερνε κατι τελειως νεο , επαιζε μπαλα μονη της και καταφερε να γινει μοδα τελοσπαντων το μελλον θα δειξει , αλλα πιστευω οτι η ms θα μπορουσε να προσφερει φθηνοτερα κινητα και να απορροφησει μερος των κερδων καποιων συσκευων "ναυαρχιδων" για μαρκετινιστικους λογους ακομα και στην αμερικη που δινεις ξερω γω 200 δολαρια για 2ετες συμβολαιο και παιρνεις iphone, να εσκαγε η ms με μηδεν δολαρια και να σου πουλαγε το σουπερ ντουπερ τουμπανο-nokia που θα εψηνε και καφε λεφτα στο κατω κατω εχει οταν ζηταει τα ιδια με τους αλλους που εχουν ηδη ονομα, λυπαμαι , αλλα νομιζω οτι αργα το θυμηθηκε να μπει στο παιχνιδι και ο πλουσιος αμερικανος δεν ειναι μ@λακας να ρισκαρει με τα λεφτα του εστω και αν ειναι μικρο το ποσο , ισα ισα σε κατι τετοια αυτοι ειναι πιο τσιπηδες απο μας τους large ελληναρες και η samsung μονο κωλοτουμπες δεν εκανε για να καθιερωθει σε αυτες τις αγορες και στις μεγαλες κατηγοριες και φτανουν τωρα και τα σκανε τοσοι για τα πανακριβα galaxy s και ειδαμε και αλλες μεγαλες εταιρειες να πατωνουν (htc) η ms με τη νοκια "απλα υπαρχουν" , αυτη την εντυπωση δινουν. δε κανουν κατι να ταρακουνησουν τα νερα.. Με λιγα λογια λες να στο χαρισει μηπως και ασχοληθεις μαζι του και ευτυχως που δεν το αφησε το λειτουργικο να μπει στην καθε κινεζια που κυκλοφορει και να γινει σαν το android αλλα εγω σου λεω οτι ειναι ακομα πολυ νωρις για να το κρινουμε και να το καταδικασουμε....αυτο πιστευω και πιστευω οτι θα αλλαξει τροπη και θα ανεβει πολυ σε ποσοστα καποια στιγμη... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Προφανώς, αλλά αναφέρομαι στην συκτριπτική πλειονότητα των μηχανημάτων που πουλήθηκαν, δηλαδή low-end και mid κατηγορία τιμής, αυτά που αγοράζει ο μέσος χρήστης. Τα qosmio ήταν πάντα πολύ άνω του μέσου όρου οπότε δεν μου κάνει εντύπωση αυτό που λες. Άπλα διευκρινησα οτι και παλιά μοντέλα,που έχουν το καταληλο hardware,μπορούν να έχουν και να απολαβανου τα νέα features των w8 που έχει σχέση με το traskpad!Όσο για τα καινούρια το βλέπω χλομό στα φτηνά μοντέλα να ασχοληθούν με τις περισσοτερες δυνατότητες των taskpad,έστω και αν τα νέα win το "επιβάλουν"! Εν αποκειται απο τις ιδιες τις ετεριες τι hardware θα βάλουν ή οχι στα συστήματα τούς ανάλογα με τα μοντέλα και τις τιμές που θα διατιθονται! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALLisCHAOS Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 εγω επανερχομαι με το θεμα του τερματικου...διαβασα στο συνδεσμο που μου εστειλε ποιο πανω ο φιλος(δν θυμαμαι ονομα αλλα ευχαριστω ) για τις αλλαγες που εχουν γινει σε αυτο στα 8αρια...λοιπον εχουν βαλει μια εντολη με τν οποια μπορεις να εγκαταστησεις απευθειας απο το τερματικο μια εφαρμογη windows..WOW!!!... και ρωταω εγω γιατι εχει σταματησει εδω κ τοσα χρονια να μην δινει σημασια στο terminal? ολοι οσοι ασχολουνται με linux π.χ ξερουν τι μπορεις να κανεις με αυτο κ τις περισσοτερες φορες να κανεις κατι πολυ πιο ευκολα μεσα απο αυτο απ οτι απο το GUI... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 εγω επανερχομαι με το θεμα του τερματικου...διαβασα στο συνδεσμο που μου εστειλε ποιο πανω ο φιλος(δν θυμαμαι ονομα αλλα ευχαριστω ) για τις αλλαγες που εχουν γινει σε αυτο στα 8αρια...λοιπον εχουν βαλει μια εντολη με τν οποια μπορεις να εγκαταστησεις απευθειας απο το τερματικο μια εφαρμογη windows..WOW!!!... και ρωταω εγω γιατι εχει σταματησει εδω κ τοσα χρονια να μην δινει σημασια στο terminal? ολοι οσοι ασχολουνται με linux π.χ ξερουν τι μπορεις να κανεις με αυτο κ τις περισσοτερες φορες να κανεις κατι πολυ πιο ευκολα μεσα απο αυτο απ οτι απο το GUI... Έχει σταματήσει να δίνει σημασία ή να μή δίνει; Εγώ νομίζω το πρωτο. Απλά γιατί η συντριπτική πλειονότητα των χρηστών Windows, που είναι και η μεγάλη πελατειακή βάση της MS, δεν χρησιμοποιεί terminal, ούτε και θέλει να το κάνει. Για αυτό και παίρενι windows άλλωστε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALLisCHAOS Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 και εγω το πρωτο εννοουσα (sorry για την κακη διατυπωση) νομιζω πως με καλυψες αρχαγγελε...Υ.Γ ψιτ..χρειστες windows ψηθειτε να δοκιμασετε καποια στιγμη το Linux Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Street-Fighter Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Το metro το αγάπησα. Δεν θα φύγει ποτέ απο το pc μου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggospat13 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Τα windows 8 δεν ειναι ασχημα μπορώ να πω οτι ειναι μια αξιόλογη αναβαθμιση των πολυ καλων 7. Το modern ui δεν μπορω να πω οτι ειναι δυσχρηστο ισα ισα , ειναι αρκετα ομορφο και μπορει να συγχρονιζεται με windows tablet (αργότερα και με windows phone). Γενικότερα απορώ με την τοσο αρνητικη κριτικη που εχουν δεχτει. Απο την αλλη η ms εκανε χοντρη πατατα να ξεφορτωθει το σταρτ μενου , αυτο φαινεται απο τις τρελες πωλήσεις προγραμματων που το επαναφέρουν. Θα μπορουσε κάλλιστα να δωσει επιλογη χρησης του παραλληλα με το modern ui (οπως ςχω κανει εγω με το startisback) και να προετοιμασει τους χρηστες για τα windows 9. Για μενα ωραιο το μετρα αλλα οταν δουλευω και πρεπει να ανοιγω συνεεια προγραμματα με κουραζει να αλλαζει η οθονη desktop-moder ui -desktop, ισως ειμαι περιεργος αλλα δεν τη μπορω. Ενα πραγμα δεν καταλαβαινω, αυτο το aero γιατι το πεταξε στα 8αρια ; για να δειχνουν πιο ασχημα απο τα 7; καποιος μηλησε για τερμαρικο , εδω γελαμε το 90% των χρηστων δεν ξερει καν τι ειναι, και δεν τον νοιαζει να μαθει, Καποιος αλλος μίλησε για τα winphone Τα winphone δεν ειναι καθολου ασχημα , τους λειπει ενα κεντρο ειδοποιήσεων και μερικα αλλα χαρακτηριστικα αλλα κατα τα αλλα ειναι μια χαρα και τρεχουν σε διπύρηνα κινητα με 512 ραμ εκει που το "Τελειο" android θελει 4πυρήνα με 2 γιγα ραμ. Απλα η ms αργησε να βγαλει τα windows phone 8 και τα winrt tablet και αντι να μειωσει τις τιμές για να προσπαθησει να μειωσει τη διαφορα κραταει αυτες τις πολυ μεγαλες τιμές. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALLisCHAOS Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Για οθονη αφης ειναι μια χαρα....αλλα για το ποντικακι δεν.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gate1908 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Η microsoft ηθελε να συνδιασει ενα λειτουργικο για tablets & desktops. Οκ μεχρι εδω ολα καλα, πολυ καλη σκεψη και καλη προσπαθεια αλλα δεν τα καταφερε. Το μονο που καταφερε ηταν να μπερδεψει τον κοσμο. Για να κανει αυτο που σκεφτηκε επρεπε να προτεινει και μια αλλη συσκευη αντι ποντικιου κατι σαν pad οπου δεν θα χρειαζεσαι ποντικι και απλα με τα δαχτυλα του χεριου να κανεις τα παντα. Αυτο θα επρεπε να το δινει μαζι με την αγορα windows 8 τοτε ολο αυτο το concept ισως και να ηταν μεγαλη επιτυχια. Τωρα οπως εχουν τα πραγματα δεν αξιζει τον κοπο καν η μεταβαση. Ωραιο ειναι το ui αλλα πολυ φρου φρου και αρωματα και λιγη ουσια. Οταν ξεκινας μεγαλες αλλαγες πρεπει να εχεις βγαλει και την αντιστοιχη συσκευη που θα το κανει να δουλεψει. Ειναι σαν να σου πουλαει αυτοκινητο χωρις τιμονι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Human Soul Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Όταν δεν θα έχει πρόβλημα συμβατότητας με προγράμματα που χρησιμοποιώ όπως xillinx κλπ τότε θα σκεφτώ να τα βάλω.Δεν λειτουργούν ακόμα και αν τα τρέξεις με συμβατότητα από τις ιδιότητες... Μέχρι τότε καλά και τα win7. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keepgoing Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Η απευθείας πρόσβαση στο desktop θεωρείται πολύ πιθανή και η επαναφορά του start menu συζητιέται. Αν και το δεύτερο το βλέπω δύσκολο. Καλό πάντως θα ήταν η MS να ακούσει τους πελάτες της και να σταματήσει να προσπαθεί να τους πείσει οτι ξέρει καλύτερα απο εκείνους τι θέλουν. Αυτό μόνο ενας το έκανε : A lot of times, people don't know what they want until you show it to them. (μαντέψτε ποιός το είπε). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα