giokarv Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Γειά σας !!! Στο σύστημα μου τώρα τρέχω τα windows 7 64 bit ultimate ποια windows 8 θα μπορούσα να βάλω σε ενδεχόμενη αναβάθμιση ;;; Μνήμη Ram 4g Τετραπύρηνος επεξεργαστής Ευχαριστω.
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 την κανονικη την basic η οποια σε καλυπτει πιστευω.
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 οταν λεω basic δεν εννοω οτι λεγεται ετσι...εννοω την αρχικη...οχι την pro
stelrp Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 γιατι η προ ειναι πιο βαρια? εχει σημαντικες ελλειψεις η basic? με ενδιαφερει γιατι εψβ κατεβασει υην προ με την προσφορα και δεν την εχω περασει ακομα....
Hetfield Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Η Pro το σημαντικοτερο πλεονεκτημα που εχει ειναι το bitlocker, δηλαδη η κρυπτογραφηση του σκληρου δισκου για να προστατευεις τα αρχεια σου απο το να πεσουν σε λαθος χερια. Κατα τη γνωμη μου ειναι ακρως σημαντικο χαρακτηριστικο ειδικα για ενα λαπτοπ, οπου μπορει να χαθει ή να κλαπει, αλλα και παλι υπαρχουν δωρεαν και αξιοπιστα προγραμματα που κανουν ακριβως την ιδια δουλεια, οπως το Truecrypt. Το bitlocker για να λειτουργησει σωστα απαιτει να υποστηριζεται απο το λαπτοπ σου ή τη μητρικη του Desktop το TPM
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα