Runner25 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 ολοι λενε και φωναζουν οτι τα 7αρια ειναι ελαφρια και οτι τρεχουν σε χαλαρα μηχανηματα τοτε γιατι στο μακ μπουκ μου λατε 09 me core2duo 4 ram ψιλοσερνονται μηπως μας δουλευουν η εγω κανω κατι λαθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 <p>ολοι λενε και φωναζουν οτι τα 7αρια ειναι ελαφρια και οτι τρεχουν σε χαλαρα μηχανηματα τοτε γιατι στο μακ μπουκ μου λατε 09 me core2duo 4 ram ψιλοσερνονται μηπως μας δουλευουν η εγω κανω κατι λαθος</p> Εχεις ssd? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Αν τρέχεις τo 64bit win7, δοκίμασε με 32bit. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Mentor Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 64 άρια έχω επάνω σε white macbook early 09 με C2D 2.4GHz και 4 Ram και πετάνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
venzinas7 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 και μενα φιλε μου πιο γρηγορα μου τρεχουν σε parallels παρα σε bootcamp! τον λογο δεν τον καταλαβα ποτε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Και στο mini μου σε bootcamp δεν πήγαιναν και πολύ καλά, ενώ σε Parallels πετάνε, παρόλο που τους έχω δώσει λιγότερη μνήμη καθώς τη μοιράζονται με το ML.... Μήπως είναι θέμα drivers? Who knows... Σε SSD πάντως μιλάω και εγώ.. γενικά ήταν σα να ζορίζονται, παρόλο που σε ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ hardware (non mac) πήγαιναν σαφώς πιο γρήγορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα