theraccoon Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Καλησπέρα, Δοκίμασα να φτιάξω μία ιστοσελίδα με χρήση jQuery, αλλά δεν μου εμφάνιζε το animation, ενώ φαινόταν σωστός ο κώδικας. Δοκίμασα με πολλούς τρόπους, πχ αντί για plug-in (αυτό δεν το αποθηκέυεις στον υπολογιστή και το βάζεις στον ίδιο φάκελο με το site;) έβαλα της google. Τίποτα όμως. Και μετά δοκίμασα και ένα έτοιμο κώδικα που σε ιστοσελίδα δούλευε αλλά από notepad δεν δούλευε, μήπως έκανα κάτι λάθος ή λείπει κάτι; Σε τι επέκταση πρέπει να αποθηκέυω τα αρχεία μου με jQuery; Σε .html ή κάτι άλλο; Ευχαριστώ.
Xvipes Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Στο <head> έχεις φορτώσει το script?Αν ναι έχεις δώσει το σωστό path(ή το σωστό url?)π.χ <script src="http://code.jquery.com/jquery-1.9.1.js"></script>
kalogeros Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Τα αρχεία που χρησιμοποιείς jQuery είναι αρχεία javascript και για αυτόν το λόγο πρέπει να τα αποθηκεύεις ως .js
theraccoon Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Καλησπέρα, @XVipes: Είχα φορτώσει το script στο head, αλλά ήταν λάθος, το πήρα από ένα tutorial sto internet που διάβαζα, αυτό δούλεψε, ευχαριστώ. @kalogeros: Δοκίμασα να το κάνω και αυτό, αλλά δεν μου το άνοιγε το αρχείο έτσι. Εννοώ αυτό με τον κώδικα html, ωστόσο δούλεψε η παραπάνω λύση, οπότε είμαι ικανοποιημένη, ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα