Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικά θα πάρω το SF100D-08P γιατι όντως τα υπόλοιπα ανεβαίνουν πολύ στην τιμή και μπορεί ποτέ να μη χρειαστώ πάνω απο 4 access points...Προς το παρόν θα χρησιμοποιήσω 3, τα 2 airlive και το unifi outdoor. Είναι καλύτερα να τα βάλω και τα 3 στο cisco ή να αφήσω το unifi στο τροφοδοτικό που έχει απο τη μάνα του?

βαλτα και τα 3 πανω δεν θα εχεις θεμα.οπως σου ειπα θα δεις πανω αριστερα ενα λαμπακι που γραφει max poe.αν φτασεις το οριο που αντεχει που δεν θα το φτασεις θα αναψει το λαμπακι.αλλα ποτε μου δεν εχω φτασει το οριο ενος Poe switch.απλα τα περισσοτερα Poe switch δεν υποστηριζουν amplifiers που εσενα δεν σε νοιαζει ετσι και αλλιως.ισως βρεις και ενα πιο παλιο μοντελο της cisco που παιζει να ειναι πιο φτηνο.και εκεινο ειναι 8ports 4 poe.αλλα ειναι πιο ογκωδες.

SD208P-G2

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι εννοείς amplifiers? Φαντάσου οτι το switch το χρειάζομαι για τον εξής λόγο- Φεύγει καλώδιο ethernet απο το router μου και πάει γύρω στα 50 μέτρα. Εκεί έχω ενα switch το οποίο παίρνει σήμα απο αυτό το ethernet και δίνει στα 3 access points. Αυτό το switch θα το αντικαταστήσω με το cisco...Ελπίζω να μην έχω πρόβλημα...

Το SD208P-G2 είναι 7 ευρώ φθηνότερο απο το SF100D-08P.Αξίζει τέτοια διαφορά?

Τα βρήκα σε πολύ καλή τιμή στο http://direkt.jacob-computer.de/cisco-small-business-100-series-unmanaged-switch-sf-100d-08p-SF100D-08P-EU-artnr-1291485.html

όπως και το airlive n.top στα 71 ευρώ  http://direkt.jacob-computer.de/airlive-802.11n-long-N.TOP-artnr-1416439.html?ref=124&adProd=1&gclid=CKCP4tqR8rYCFRLLtAod0y0ANw

Έψαξα και δε βρήκα άσχημα σχόλια γιαυτό το μαγαζί.Επίσης στο τέλος σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις checkout με το λογαριασμό σου απο το amazon. Και τα μεταφορικά για 2 ailrive n.top και για το switch βγαίνουν γύρω στα 4 ευρώ...Δεν τα παρήγγειλα ακόμα, αλλα αν έχει κανείς κάποια άποψη για το συγκεκριμένο μαγαζί τη λέει...

Δημοσ.

amplifiers=ενισχυτες για wifi.
oxi δενεχειες προβλημα το Poe switch να δινει προς τα πισω σε αλλο switch.δεν αξιζει την διαφορα.ειναι πιο ογκωδες.το sf ειναι το μισο σε μεγεθος.δεν το ξερω το συγκεκριμενο μαγαζι αλλα δεν νομιζω να εχεις θεμα.

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου...

Άρα θα παραγγείλω το λεπτότερο και όταν έρθουν όλα θα σου πω εντυπώσεις...

Καλή ανάσταση!

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου...

Άρα θα παραγγείλω το λεπτότερο και όταν έρθουν όλα θα σου πω εντυπώσεις...

Καλή ανάσταση!

και τα 2 παιζουν μια χαρα απλα το ενα ειναι πιο μικρο απλα εχει ξεχωριστο μετασχηματιστη και ειναι πιο νεο μοντελο

Δημοσ.

Καλύτερα να είναι εξωτερικό το τροφοδοτικό, γιατι θα είναι στην πρίζα συνέχεια οπότε δεν θα υπερθερμαίνεται, και είναι και πιο καινούριο οπότε καταλήγουμε στο καινούριο μοντέλο...

Σε εχυαριστώ για όλη τη βοήθεια φίλε μου....

:)

Δημοσ.

Καλύτερα να είναι εξωτερικό το τροφοδοτικό, γιατι θα είναι στην πρίζα συνέχεια οπότε δεν θα υπερθερμαίνεται, και είναι και πιο καινούριο οπότε καταλήγουμε στο καινούριο μοντέλο...

τιποτα..καποια εχουν και lifetime warranty.παντως οσα Poe switch εχω χρησιμοποιησει δεν μπορω θα θυμηθω να εχει χαλασει καποιο περα απο ενα 3com που εκλεισε 6 χρονια ζωης.linksys,cisco, κατι τετοια επαιζαν απροσοκοπτα.σε Linksys πετυχα απλα ανεμιστηρακι που εκανε θορυβο.το Linksys δεν εχει ευτυχως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...